1 JULI


Heeej på er mina babes!!! Idag visar kalendern 1 juli och klockan har slagit elva. Snart en månad sedan som det blev något skrivet här och oj vad mycket som har hänt sedan dess. Jag har gått på sommarlov, hunnit med att gå på studentmottagningar, firat vänner som tagit körkort och jag hann även med en sväng om sjukhuset. Ja en helt galen månad.

Åkte som sagt in på sjukhuset, veckan precis innan skolavslutningen där det började med halsont i några dagar samt hög feber. Efter några dagar i sängen med Ipren och Alvedon så bestämde vi oss för att åka in till sjukhuset och få det hela undersökt. Det slutade med en massa tester och i slutet utav dagen blev det ambulans i full fart ner till Halmstad. In på akuten och sedan vidare in på intensiven där jag låg kopplad till en massa slangar, syrgas och vätskeersättning. Låg inne på intensiven i 5 dagar innan jag blev flyttad till en avdelning där jag låg i ytterligare 3 dagar. Läkarna kom fram till att jag hade fått en syndrom som tre på miljonen drabbas av. På det så var det även blodförgiftning, vätska i lungorna samt bakterierna som hade spridits i kroppen. Men efter mycket medicinering så blev jag ju som sagt flyttad till en avdelning. Var så dålig att jag inte kunde gå några sträckor mer än någon meter och jag var helt slut. Maten kom upp igen efter några minuter och allt kändes bara hopplöst. Men dagarna gick och jag fick hjälp med både maten och sömnen vilket ledde till att jag blev bättre för varje dag som gick. Tillslut så bestämdes det dagen innan midsommar att jag fick åka hem. Med antibiotika i bagaget så for jag äntligen hem. Så nu ska jag gå på antibiotika i fyra veckor och förhoppningsvis så ska alla mina värden och allt bara bli bättre. Nackdelarna just nu är att jag är så galet trött hela tiden, kan inte gå längre sträckor än max 1 km, jag får inte anstränga mig eller jobba och sedan plus i kanten att det just händer under mitt sista sommarlov. Tack för det... Ja det blev ett långt inlägg men vill bara förklara varför allt har stått lite stilla överallt.

Men iallafall, dagen innan midsommar så kom jag ju hem men den vistelsen varade inte så himla länge då vi for iväg till Marstrand på midsommardagen för att fira uppe i Bohuslän med vänner. Vet inte riktigt hur vi tänkte då jag var väldigt trött efter allt men samtidigt så var det skönt att komma bort och bara kunna slappna av i en miljö som jag bara älskar. Så midsommar firades och vi bestämde även oss för att vara kvar i Bohuslän och börja på vår 4 veckors långa båtsemester. Så den drog igång och vi låg på Marstrand i 4 dagar och sedan har vi nu åkt runt mellan öarna här uppe. Även om vi bara har vart iväg i en vecka snart så börjar jag få en väldigt stor hemlängtan! Nu vill jag hem till alla vänner där hemma, spendera hela dagar med att bara njuta av sommarlovet, sitta ute och äta på restauranger, gå ut på kvällarna och bara leva life (!!!) För detta sommarlov ska bli bra och så är det bara.

Så med andra ord så kommer jag försöka uppdatera er här så ofta som jag bara kan och så ofta som jag orkar för nu vill jag bara bli frisk. Hoppas att ni har förståelse, puss och kram älsklingar!

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer