https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

10 om mig...


1. Jag har verkligen börjat gilla att bära sneakers, kostymbyxor och min trenchcoat. Har verkligen blivit favoriter just nu i garderoben.

2. Min vardagliga make består av mycket enkla produkter, allt för att det ska gå så fort som möjligt på morgonen. Kommer även upp ett inlägg om min vardagsmake snaart!

3. Jag har spelat tennis i sju år, något som många inte kanske vet om mig...

4. Min morgon brukar tyvärr börja med att klockan har blivit snoozad lite för länge vilket resulterar till en förvirrad, stressad Celina som springer runt i huset på morgonen.

5. Tre modetips från Celina - 1. bär alltid kläder som du verkligen tycker om, bär aldrig något som du endast tycker funkar. 2. Sätt dit detaljer till din outfit, de är de små sakerna som gör att din outfit sticker ut ifrån mängden, jag brukar köra på klocka, en mängd armband och något i färg så som t.ex. röda naglar. 3. Tips till en mer livfull outfit är bl.a. att bära kläder i olika material. Matcha spets med stickat är en fullträff enligt mig.

6. Har aldrig druckit kaffe förräns att jag nu blev 18 år, och sen dess har en latte blivit gjord lite för många gånger om dagen är hemma. En stooor favorit just nu.

7. Jag har alltid varit en morgonmänniska fram tills vi kom in på 2016 och jag anser mig själv ha gått över till en nattmänniska. Kan vara negativt men kanske aningens bra också!


8. Längtar till vååren något så alldeles. Jag vill verkligen börja använda mina vårkläder i form utav tunna tyger, ljusa färger och framförallt att kunna hänga in vinterjackan. Åhh värme!!!

9. Alla resor som har gjorts till universiteten nu det senaste har verkligen gjort att min motivation för skolan har ökat ännu mera. Vill verkligen dit nuu.

10. Vill tacka er för att ni ger mig sån energi genom bloggen. Ni förgyller mina dagar. Antalet läsare här och antalet följare på Instagram har ökat något alldeles och det TACKAR jag för.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer