10 OM MIG...


​Tycker att det är så roligt att läsa dessa typer utav inlägg på de bloggar som jag läser, dels för att man får "lära känna" bloggaren mera och dels för att det blir så personligt med andra ord. Så tänker att jag kör igång direkt. 


1. Jag är en sådan person som älskar att planera saker. Det kan vara allt ifrån resor till middagar eller saker som jag ska göra inför nästa helg när det endast är måndag morgon. Helt enkelt så jag fungerar.... Bra eller dåligt, oklart.

2. Jag älskar verkligen bloggar, kan verkligen sitta i flera timmar och bara bläddra igenom blogg efter blogg. Tycker verkligen att man kan hitta mindre bloggar som man bara får en "wow" känsla av.

3. Jag var med i Varbergs Lucia under år 2015. Någonting av det roligaste jag har gjort, perioden var väldigt stressig men nu när jag blickar tillbaka på det så var det värt varenda liten minut.

4. Jag lyssnar konstant på musik. Verkligen hela tiden och överallt. Man får liksom en chans till att koppla bort allt för en sekund.

5. Jag är 173 cm lång...vill egentligen vara 175 cm men vad ska man göra. Bara att accepter, right?

6. En podcast som jag har börjat lyssna på är "Säker stil". En podd som inspirerar och tipsar om mode av tjejerna Ebba K von Sydow samt Emilia de Poret. TIPS.

7. Jag ser väldigt sällan på film eller tv nu för tiden. Känner att jag verkligen inte har tid till att lägga där, finns så mycket annat roligt att hitta på.

8. Älskar verkligen att gå på bio tillsammans med ett härligt gäng tjejer. Ut på middag innan och sedan gå och kolla bio senare. Mys på hög nivå.

9. Har alltid haft långt hår. Kan vara anledningen till att jag sällan klipper mig men känner nu att det kanske är dags för det.. En förändring innan värmen helt enkelt.

10. Jag läser varenda liten kommentar ifrån er, blir så lycklig när jag får sådan positiv respons till det som jag gör.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer