30 frågor om mig +

Hur gammal är du? 20 år.

När vaknade du idag? Idag vaknade jag runt 9, låg och vred på hela morgonen så kände att jag kunde gå upp. Pratade lite med min prins innan det var dags för förberedelser inför morgondagen (hjälp)

Vad åt du till frukost? Imorse så gjorde Spanien inspirerande toasts, O farmor är en mästerkock och självklart är receptet hennes.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Jag är en perfektionist ut i fingertopparna. Vill alltid ha ordning och reda runtomkring mig som vissa kanske är aningens trötta på... Jag har en väldigt bra tålamod med människor. Kan däremot vara någonting negativt då vissa kanske får för många chanser ibland. Skjuter tyvärr upp saker lite för ofta om jag inte har ett schema för dagen.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? Jag är mest nöjd med mina ögon skulle jag nog säga. Har alltid fått komplimanger för dem, sedan mina läppar och min hy. HAr aldrig haft några större problem med hyn så tack för det mamma & pappa. Sedan så har ju alla dagar då man reflekterar över vissa saker som man hade velat ha annorlunda.

Vad har du gjort idag? Klockan är ju endast 12 men jag har hunnit äta frukost, BUS:at mig och fixar med mitt blogginlägg. Skall även snart få lite städning avklarat (och ja, städning ingår i min egenskap till att ha ordning överallt.)

Vilken film såg du senast? Nu när O har varit borta så har jag passat på att kolla på riktiga tjejfilmer, så som, The Ugly Truth, Min låtsatsfru & The Backup plan.

Är du besatt av någonting? Jag skulle inte säga att jag är besatt av någonting men jag är lite av en lite periodare. Så just nu älskar jag naturgodis, dricker mycket kaffe och äter ägg varje dag...(hahah alltså kombon) Men utöver mat och dryck så är ju sociala medier en stor del av mitt liv hela tiden. Är det inte bloggen då är det Instagram och är det inte de nej då är det samarbeten på g. Så fullt upp och jag TOTALT älskar det!

Beskriv en perfekt dag: En perfekt dag enligt mig skulle vara att vakna upp bredvid O. Gått upp och fixat i ordning med frukost. Gått ut på en PW, åkt in till stan, kolla butiker med en vän, tillbaka och hem sedan äta en super god middag (inkluderat pasta, tack!) Sedan avsluta kvällen med en film tillsammans med O.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Just nu placerad i köket med datorn på bordet, kaffet brevid och Youtube på mobilen. Ja jag måste ha ljud runtomkring mig när jag är ensam hemma.

Vad lyssnar du på just nu? Ingenting, utöver att Youtube är på i bakgrunden.

Hur går du helst klädd? Om jag är hemma - så har jag helst på mig min rosa Lexington morgonrock. Skall jag iväg till så tar jag gärna på mig ett par kostymbyxor i svart, ett par klackar, en kavaj (som jag har fått dillor på det senaste) och en blus undertill. Ovanpå min nya kappa ifrån Spanien och sedan ett par brillor. Perfekt!

Är du morgon eller kvällsmänniska? Detta har varit så varierande under mina år. För ett par år sedan så var jag värsta kvällsmänniskan och var uppe väldigt sent om kvällarna. Nu däremot så känns det som om jag har blivit 40 och går och lägger mig vid 22 för att sedan vakna v id 8:30. Alltså vad händer. Men skulle säga att i skrivande stund är jag en morgonmänniska.

Vad är ditt bäst-köpta plagg i din garderob? Det skulle nog vara alla min kostymbyxor. Har alla möjliga sorters olika varianter. Långa, korta, smala, breda och ja lite till.

Vad köpte du senast? Det var nog mina inköp i Spanien. Hittade en massa fint, blusar, byxor och smycken i guld. Sedan även min nya kappa då. Ja TACK Spanien. Sitter även och funderar på om jag ska beställa ett par nya skor, för jag är i extrem nöd av ett par nya.

Vad har du i dina fickor? Nothing

Vilken är din favoritaffär? Det skulle nog vara ZARA alla dagar i veckan. Alltså finns så mycket fint.

Vilka smeknamn har du haft? Hjärtat, Sessan och säkert något mer. Men gillar mitt namn så är rätt nöjd över att dem inte är fler.

Vilka är dina största svagheter? Det skulle nog vara att jag som sagt ger väldigt många nya chanser hela tiden om någon tar felsteg i vår relation. Har tyvärr blivit så väldigt många gånger och nu är det 2018 och det räcker med det nu känner jag. Eller vad tycker ni? Ta bort de människor som bara drar en massa energi ifrån er, för man skall bara umgås med de som motiverar och ger energi.

Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken? Beigt.

Vad får du oftast komplimanger för? Det senaste har nog varit mina kläder, ibland min hårfärg, ibland hur jag sminkat mig, men ja väldigt olika.

Dina planer under 2018? Bli klar med att plugga. Få jobba så mycket som jag bara kan. Åka till London med O någon gång i år, spara pengar och flytta hemifrån (???). Riktigt taggad på detta år!

Vad är det konstigaste du ätit? Oj vad svårt, äter ju det mesta. Men något som tyvärr inte går hem hos mig är bläckfisk i grönsallad. Tack men nej tack.

Hur skulle du beskriva dig själv? Oj.. hur skulle jag INTE beskriva mig själv. Jag är väldigt omtänksam och tänker på allt och alla. Försöker alltid finnas där för alla och göra så bra ifrån mig som möjligt. Har väldigt höga krav på mig vilket ger mig lite inre stress... Men annars så är jag också väldigt driven och vill alltid komma någonstans.

Vilken stad vill du bo i för resten av livet? Som det ser ut just nu, Stockholm.

Vad längtar du efter? Sommaren & O.

Serier du följer just nu? Har tyvärr aldrig varit en tjej som kollar serier, så får tyvärr säga pass.

När brukar du oftast gå och lägga dig? Väldigt olika men kring 22:00.

Vad finns alltid i din handväska? Korthållare, nycklar, läppbalsam och hörlurar.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer