4 TRENDIGA SKOR ATT BÄRA NU

ÄNTLIGEN är det snart dags att ställa undan vinterskorna och ta fram dem där lite nättare skorna. Butikerna har börjat ställa ut sandaletter, slingbacks osv. och jag tänkte idag tipsa er om vårens och sommarens absoluta trendigaste skor just nu.

HÖGKLACKADE FLIP-FLOPS

Detta kan nog vara mina favoriter av dem alla till den varma säsongen som vi har framför oss. Ett par högklackade flip-flops som man både kan bära till vardags men också till fest. Man har helt enkelt gjort något lite annorlunda av egentligen en vanlig klassisk flip-flop. Jag älskar ju dem som är i svartskinn.

TOFFLOR

Något av det kanske mest klassiska och som alla har i sin garderob, nämligen ett par tofflor. Detta är ju en sko som alltid kan ta på sig oavsett situation. Dem görs av alla möjliga kedjor och det är egentligen bara att hitta sin favorit modell. Jag har fallit för dem där lite mer fyrkantiga framtill, men som sagt, det är ju en smaksak.

STRAPPY

Okej men denna tror jag inte att ni har missat, jag säger bara WOW. Dessa skorna är Såå snygga och dem kan nog ligga högt upp på min önskelista just nu. Dem går att liva upp vilket outfit som helst och framförallt, hur fräscha? Alltså jag äskar dem. Dessa är ju kanske till dem tillfällena då man vill känns sig sådär lite extra piffig, snöra upp på benen till en klänning eller ett par blåjeans och du är ready to go!

THE MULES

Ett par högklackade mules fanns i trend förra året och dem är fortfarande kvar. Jag älskart! En bekväm sko som ger det där lilla extra till en outfit. Finns i massa olika modeller, bred klack eller smal, svart eller beiget, ja ni förstår! En simpel sko som kan göra mycket för en outfit. Dessa hittar ni i dem flesta butiker så där är bara ut och leta efter era favoriter!

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer