A SHORT VISIT TO GREBBESTADTime together with M.

God kväll på er som fortfarande ligger vakna. Ligger här i sängen och ville bara skriva av mig lite och även berätta om att jag lever. Jag vet frånvaron här och det beror bara på en sjukt massa jobb. Bara idag så jobbade jag 10h och efter en sådan lång dag så är orkan inte riktigt där till att blogga. Så det är helt enkelt anledningen. Ska försöka förbättra mig men kan inte lova något.

Så annars har tiden bara flugit förbi, som vanligt... Nej men vi går snart in i JUNI, hur sjukt är inte det? Känns som om jag var i skolan för bara någon dag sedan. Men nu börjar sommaren och som pricken över i:et så har ju även värmen kommit tillbaka. TACK och lov känner jag mest. Men för arr berätta de senaste dagarna så har O varit här i några dagar. Igår så var vi på ute bio och det är verkligen något som jag rekommenderar alla par. Verkligen så mysigt nu under sommaren, att ta med sig ett par stolar, något gott och äta för att sedan mysa framför en storbild en sommarkväll. Tips, tips , tips! Dagarna innan bio:n så var jag och M borta på en utbildning i Grebbestad och det var så himla mysigt. Vi kom fram mot solnedgången och hotellet som vi skulle stanna på var precis vid vattnet och det var sååå vackert! Vi satte oss även nere i restaurangen och avnjöt varsin Baileys. Mmmm. Så fick ett par dagar tillsammans med M som verkligen var behövliga.

Känner just nu att ögonen börjar blinka lite långsammare vilket troligtvis betyder att lilla jag bör lägga undan datorn och säga godnatt. Skriver imorgon innan jobbet. En massa pussar & kramar

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer