ANSWERING SOME QUESTIONS

Heeej på er! Jag tänkte svara på några få frågor som jag har fått den senaste tiden! Puss

___________________________________

Var är din randiga tröja ifrån?
Jag har två favoriter som ni har fått se på bloggen och på insta, den ena är från HM (här) och den som är på bilden ovan är från Cos (slutsåld)! Älskar verkligen dem. Valde att investera i dessa med ull i sig så att dem håller sig fina i många år framöver!

Vart ifrån är ditt tennisarmband? Det är köpt vintage från Kaplans! HÄR hittar ni liknande armband från dem!

Var hittar jag Chanels läppbalsam? Du verkar älska det?! Ja det är alltid med mig och jag tycker verkligen att det återfuktar så bra, ger en fin glans på läpparna och håller så länge. Jag köpte mitt i Chanels butik i Göteborg men du kan säkert hitta det hos NK och Åhléns!

Var gör du dina naglar i Göteborg? Jag gör mina naglar på lite olika ställen i Göteborg då jag inte har hittat "mitt" ställe än. Men nu senast så var jag hos @youngnails och jag är supernöjd, dem ligger på Magasinsgatan!

Skulle inte du börja vlogga? Vill gärna se det! Jo det var tanken, gav det en chans men fick inte riktigt till dem som jag ville så därav så satte jag det på paus. Behöver hjälp med allt klippande och redigering! Någon som är intresserad av att hjälpa mig med detta, så hör gärna av er till chanssoon@hotmail.com

Xoxo. C

Gillar