B-DAY WISHES

Snart är det äntligen min tur att fylla 18 år!!!

PÄLS - en fluffig liten fuskpäls är något som jag har kollat på väldigt länge. Har dock inte hittat någon som har fallit mig i smaken förrän jag kollade in på PelloBellos hemsida där jag fann en skönhet.

BY MALENE BIRGER- väskan som jag tycker är sååå snygg! Tycker hennes tryck ser så stilrent ut och det är ett väldigt klassiskt mönster som funkar till allt. Är även så sugen på ett matchande skal till mobilen.

PARFYM - en ny doft uppskattas alltid hos mig. Var inne i stan i veckan och luktade på en parfym ifrån Dolce & Gabbana och oj vad gott det luktade! VILL HA

UNDERKLÄDER - faktiskt något som jag bara älskar att få. Uppskattas till 100%

LILY AND ROSE - smycken som det bara glittrar om. Fick ett par örhänge i julklapp av bästis och jag har använt dem nästan varje dag. Dem är sååå fina!

DOFTLJUS - kan aldrig få nog utav dem. Har redan ett x antal på rummet men det doftar ju så gott! Åh allt blir mycket mysigare med lite tända ljus! Favoriterna är ifrån Voluspa.

CHANEL - ja ni vet ju troligtvis att jag bara älskar Chanel runt det här laget. Har ju bl.a. tre stycken nagellack därifrån och dem är så bra. Färgerna är helt underbara och hållbarheten är den bästa.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer