https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

BLACK FOR FALL

Skinnkjolen - ett måste inför hösten, helt klart. Skinn i alla dess former, kjol, byxor eller bara detaljer? Lika snyggt, hållbart och användbart under alla omständigheter. Jag är själv en person som älskar att mixa & matcha med material och skinn är verkligen perfekt. Går till allt egentligen!

Byxdressen med det lilla extra - en svart enkel jumpsuit med små skärningar som gör att den blir till något lite extra. En helt klar favorit i höst och den är redan hemklickad.

Byxdressen - ja det säkra kortet i garderoben. En svart, enkel jumpsuit som går till alla tillfällen. Just denna ovan kanske passar till de mer festligare tillfällen men absolut något som går att klä ner. Tips till dig som vill köra på något stilrent men samtidigt klassiskt.

Tshirt klänningen - Behöver jag ens säga något? Jaaaa, den är ju bara helt perfekt. Åh jag som bara älskar tshirt - klänningar och äger tyvärr kanske alldeles för många... Men älskar iallafall den långa modellen på klänningen, perfekt nu i höst då man kanske hellre vill ha lite längre plagg. STORT JA

Den lilla svarta - ja fast i en annan skärning med off - shoulder. Tycker absolut att det fortfarande går att gå runt i. Matcha den rätt och bara rocka den med ett par sneakers så lär du vara snyggast på staden.

See through top - tycker dessa är så snygga. Perfekta nu till hösten då det är långärmat, ser någorlunda påklätt ut (ja trots att den är genomskinlig) och de är bara så snygga. Absolut något som jag skall införskaffa mig i höstgarderoben!

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer