BUS GUIDE

Får fortfarande en hel del frågan om BUS produkter och om hur man får till det, så då var det dags att ge lite tips för att DU ska kunna få fram en brun, gyllene färg då solen inte är med oss i år! Så nu kör vi!

Jag använder BUS men endast i ansiktet, bröstet, halsen och på mina armar. Detta är eftersom att jag annars är brun på kroppen. Jag använder gärna BUS när jag ska iväg på event eller festligheter för att se extra fräsch ut.

Det finns en hel del olika BUS märken ute på marknaden och jag har testat en hel del utav dem men de märke som jag har fastnat extra mycket för är Saint Tropez. Deras produkter är lite dyrare än de andra men de är dryga så de håller under en mycket lång tid. Resultatet utav deras produkter är fantastisk. Eftersom att de är grön baserade så får man inte intrycket utav en orange färg utan istället en gyllenbrun färg. De avger inte heller en stark lukt som dem flesta gör och de är ett stort plus.

De BUS produkter som används. Jag använder eller har 5 stycken olika produkter ifrån Saint Tropez som används på lite olika sätt. En utav produkterna är inte med på bilden då den nyligen har tagit slut.

1. Exfoliating. En skrubb som är till för att användas under duschen innan du ska applicera deras BUS. Den kan även användas under tiden som du bär din BUS då den är snäll mot huden och endast tar bort överflöd. Denna produkt är den som precis är slut så jag har använt den en hel del, en perfekt skrubb.

2. Prep & Maintain. Detta är deras egna bodylotion som är till för att användas precis innan användning. Smörj in torra områden så som t.ex. armbågar, fotled, handleder, knän och händer. Jag personligen älskar denna då den inte är för "fet" för att användas och den ger ett lent intryck efteråt.

3. Bronzing Lotion Face. Denna är en brun lotion som är till för ansiktet. Den täpper inte till porer vilket en vanlig BUS skulle göra och du får orenheter. Istället ger den en fin lyster och om jag inte hinner lägga på smink på morgonen så använder jag bara denna produkten och du är redo för dagen. Finns HÄR.

4.Gradual Body Tan. Funar som en gradvis BUS. Man bygger upp den och efter cirka 3 användningar så har du en fin färg. Jag har själv medium/dark men den finns även i en ljusare variant light/medium. Den läggs först på som en vit lotion som sedan blir brun. Finns HÄR.

5. Bronzing Mousse Dark. En utav de mest populära av dem. Deras mousse är lätt att applicera, den är färgad och den ger en helt perfekt färg för mig. Just denna är den mörkaste och det gör att jag använder den under sommaren när jag redan har lite extra färg. Finns HÄR. Eftersom att det är en mousse så applicerar jag den med Saint Tropez vante, finns HÄR och jag rekommenderar att skaka den innan så vi slipper stora fläckar. Produkten finns även i färgen light/medium och den har jag haft tidigare men för mig så gav den ingen större förändring då jag som sagt redan har lite färg. Men det är den färg som passar de flesta. Finns HÄR.

Applicera BUS:

 - Duscha och skrubba dig.

- Smörj in dig med deras tunna lätta ofärgad lotion en stund innan då BUS kan torka ut huden väldigt mycket.
- Applicera med hjälp av BUS handske så färg inte fastnar på dina händer, inte snyggt! Även lättare att få det jämt.

- Ta inte ett för tjockt lager.

- Men använd INTE BUS till kroppen i ansiktet, man får finnar direkt.. De finns en anledning att det finns speciella till ansiktet liksom.. 

- Ta inte en för mörk. Man vill att det ska se naturligt och snyggt ut, inte kladdigt. Fråga efter hjälp i sminkbutik med brett sortiment eller vet du, beställ då det är bättre priser på nätet såg jag nu.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer