DITT KÄRLEKSASTRO FÖR APRIL

Väduren

Nu är det en helt annan melodi i kärlekslivet kära Vädur. Har du en relation är du betydligt mer vaken och observant på vad din älskling vill ha utav både vardagen men också i livet. Och hur ni tillsammans ska kunna ta er från punkt A till B. Din tillgivna sida kommer fram, dina romantiska drag och du lyckas visa din uppskattning. Dejtar du kommer du vilja köra på att ta det lite lugnare än du brukar. Det är liksom viktigt att det är rätt stämning, att det kanske till och med är mer sensuellt än vanligt. Du vill veta att det är värt att lägga tid på den här personen. Letar du efter någon kan det vara dags att se dig om i lite nya miljöer och ta dig en funderare på vem det är du vill ha. Någon med klass och stil kan locka dig enormt, men kommer du tycka att det är roligt i längden? Kanske bara ha lite skoj!

Oxen

Äntligen känner du att du är med i spelet igen kära Oxe. Det som kanske har varit aningens förvirrande kommer nu att klarna för dig. Har du en relation kommer din älskling att tråna efter dig den här månaden. Det är bra, ibland behöver vi få längta efter varandra och ge varandra mer utrymme, för att verkligen uppskatta det vi har tillsammans. Som singel kommer du märka att människor nästan vänder sig om efter dig! Det strålar om dig och med ditt självförtroende kommer du kunna få ett antal beundrare efter dig. Du kan sålla en hel del om vi säger så, ditt val, din spelplan. Som singel är det mycket möjligt att du faktiskt trivs rätt bra själv, där ingen annan kan lägga sig i. Blir det alltför tröttsamt har du flera chanser till både flirtar, romanser men också att få träffa någon som det känns bra med.

Tvillingarna

April för dig kan kännas som en vacker saga kära Tvilling, OM du tillåter dig själv att leva ut alla dina känslor såklart. Du kan lätt bli berörd, känna att ditt romantiska-jag får ta plats och att du helst av allt vill befinna dig i en bubbla tillsammans med din älskling eller dejt. Det kan bli en drömsk period, men även en förvirrad tid, lite beroende på i vilket situation du sitter i. Oavsett borde du låta känslorna tala och i vissa fall ta över. Är du i ett dejtingstadie kan du go all in men senare komma fram till att det inte ska vara ni två helt enkelt, i så fall har du i alla fall testat och du vet svaret, alla frågetecken reds ut liksom. Det blir värre om du bygger upp bilder i ditt huvud och målar upp den här personen. Risken är att du blir besviken om vi säger så. Va ärlig mot dig själv så kommer du långt med dina relationer.

Kräftan

Den här perioden kan du lägga i en ordentlig växel när det kommer till kärlek och relationer kära Kräfta. Nu kommer du vilja testa dina vingar och eventuellt prova något helt nytt. Om du har en älskling är du mer open minded för det mesta. Det kan handla om allt från hur ni lever, er livsstil till hur ni vill forma just det som ni har tillsammans. Nya dörrar och möjligheter kan visa sig. Du blir mer spontan och sugen på att utforska det okända en aning. Du kan träffa någon på nätet så ser till att putsa på dina profiler online. Dina vänner kan ha någon i sin närhet som kan vara intressant. Kanske blir det bara en romans eller så hittar du en ny vän för livet. Du kan också bli kär i en kompis och det bästa du kan göra är att vara ärlig med dina känslor istället för att spela oberörd. Nu är du modigare än vanligt.

Lejonet

Nu vet du precis vad du vill med ditt kärleksliv och med dina relationer kära Lejon. Om vägen fram varit oklar står i alla fall du med båda fötterna på jorden och har en tydlig bild utav vart du är på väg, men frågan är, har du checkat av läget tillsammans med din älskling? Vill ni åt samma håll? Du har höga mål och ambitioner där du känner att det liksom krävs att ni båda engagerar er och visar att ni vill det här lika mycket, annars kanske det få vara. Är du singel kan du träffa någon i ett jobbsammanhang, i skolan eller om du är med i något annat projekt. Någon som är äldre och mer erfaren kan falla dig i smaken, någon som själv har en målbild. Du ser lätt upp till människor nu som har inflytande, en stark position eller som kan visa sina styrkor. Va ärlig med hur du tänker kring framtiden.

Jungfrun

April är definitivt inte den månaden då du ska sitta och hålla tillbaka kära Jungfru. Nu gäller det att kasta sig ut, berätta hur du känner, vart du står och sedan kunna luta dig tillbaka utan att tvivla så mycket. Lita på att det blir bra. En utmärkt tid för dig som har en älskling att faktiskt kunna prata och diskutera öppet om saker som ingen tidigare vågat ta upp. Ni kan bestämma er för att boka en resa eller så drar ni på en weekend redan nu och kommer närmre varandra. Är du singel får du vidga dina perspektiv och dina vyer. Du kan träffa någon som bor en bra bit ifrån, någon från en annan kultur eller med en annan bakgrund. Det kan kännas både utmanade och spännande. Du kan träffa nya människor via skolan, kurser eller när du är på äventyr och äventyr behöver inte betyda bestiga berg, det kan finnas rundan hörnet också.

Vågen

Den här månanden kommer du vara het, full av känslor och redo att ge dig hän för din passion kära Våg. Din älskling kan dras till dig som en magnet och du är riktigt sugen på att dyka djupt ner i er relation, kanske ta den till en ny nivå? Det kan snackas om viktiga ämnen, flytta ihop, bilda familj osv. För dig är det viktigt att veta att det här är på riktigt, att ni vill det lika mycket och du visar det på ett mer laddat sätt den här gången, att det är allvar. Likaså om du dejtar, då gör du det helhjärtat och förväntar dig detsamma tillbaka. De som inte håller måttet nu, som bara vill ha lite kul längs vägen, kommer ryka och det ger dig bra med utrymme för att faktiskt släppa in någon som har ärliga avsikter. Det kan skapas drama under den här perioden, du kan känna att känslorna liksom sitter utanpå ibland, se upp för onödig svartsjuka.

Skorpionen

Nu kan det bli ordentligt med dynamik i dina relationer kära Skorpion. Kärlekens dörr kommer verkligen att öppnas upp för dig under april. Har du en älskling är detta en utmärkt tid för att dra det vidare, kanske så långt det bara går? Förlovning kan ligga i luften! Ni lyckas få till magiska stunder med varandra som du knappast glömmer i första taget. Dejtar du får du räkna med att ha x antal personer som ändå har bra med potential, som lever upp till dina förväntningar och där ni också klickar, kan prata om allt och ha roligt tillsammans. Du kan få svårt att välja.. Är du singel så kan kärleken dyka upp när du minst anar det. Det kommer bli superkul för dig att hänga med på fester, evenemang, mingel och ja allt som händer, eftersom att ingen bara kommer och knackar på din egen dörr.

Skytten

April är en perfekt månad för dig och din älskling att komma in i vårpeppen tillsammans kära Skytt. Det är nu ni ska stötta varandra, hitta en hälsosam vardag ihop och kanske börja med en gemensam aktivitet en dag i veckan i alla fall. Långpromenader där ni samtidigt passar på att diskutera och styra upp era rutiner, få mer tid för sådant som gör er glada på riktigt. Dejtar du finns det en risk för att ditt kritiska öga kommer fram lite för mycket. Ge människor en ärlig chans, döm ingen som du inte vet något om. Självklart ska du inte ta första bästa men du kan missa en riktig diamant om du bara går efter vissa kvalitéer. Är du singel kan t ex healing va en grej att prova för att släppa på gamla känslomässiga sår eller för att få en bättre uppfattning om vad just du behöver. Aldrig fel att bana en ny väg framåt.

Stenbocken

Det är ingen dålig månad du har framför dig när det kommer till ditt lovelife kära Stenbock. Du kommer få flera möjligheter till magiska upplevelser. Har du en relation kan det kännas som att ni är nykära! Ni hittar på saker tillsammans, utforska något nytt ihop eller bara rent allmänt har mer tid för varandra, går på restauranger, teater, konserter osv. Ett större behov efter sex kan också göra att det känns pirrigt och kul. Dejtar du så är det bara att gratulera! Tiden är nämligen här och du kommer få tillfällen för både det ena och det andra. Flirtiga situationer, en romans kan inledas och vips så har du inlett en till! Vill du bara gå hem med någon för en kväll så kan det bli galet passionerat. Stäng inga dörrar, va spontan och se vad som händer. Du kan chilla, se alla beundrare som ivrigt jagar dig..

Vattumannen

April kommer få in dig i ett extra känslosamt tillstånd kära Vattuman. Du kanske inte är van vid det här och för en sån som dig kan det kännas märkligt att bli blödig i tid och otid. Men det är såklart ett superbra tillfälle för dig att visa dig sårbar, berätta om hur du känner och få chansen att vara ”liten”. Har du en älskling kommer du vilja hänga på soffan, laga mysiga middagar ihop och bara gå upp i varandra totalt. Om du dejtar får du vara mer uppmärksam på vad det är du sänder ut. Ibland är det inte läge att leverera precis allt det som du går och bär på. Försök väga av lite, är personen redo för en känslobomb eller ska hen få tråna några veckor till? Som singel kan det kännas hopplöst att vara ensam. Men, gör detta till en bra tid för dig själv. Unna dig egentid, egenvård och ge kärlek till dig själv så länge.

Fiskarna

Nu kommer du in i en levande och flirtig period kära Fisk. Har du en älskling kommer ni ha väldigt roligt tillsammans. Umgås med era vänner, dra iväg på en minitripp över dagen, kör er första picknick utomhus, gå en kurs ihop, vad som helst. Ni kommer kunna ha många och intressanta diskussioner med varandra. Som singel kan det räcka med att du drar ner till den lokala puben för att träffa någon som känns spännande. Be dina vänner samla sina singelvänner och gör en singelfest! Genom ditt sociala nätverk eller genom dina egna nätverk på nätet kan det finnas någon som har goda chanser att bli din nästa dejt. Kanske är det läge att uppdatera dina profiler och säga rakt ut vad du vill ha, utan filter. Du kan också falla hårt för någon som du redan känner och det kan vara en vän…

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer