https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

Stämmer det in på dig tro?

Veckans Horoskop

Väduren

Detta är veckan när hela universum slår på stort och vi återigen får vara med om uppiggande skiften på stjärnhimlen. Ingen levande människa kan ha missat att Merkurius varit retrograd sedan 13/8 . Detta är aldrig bra för förståelsen mellan människor och saker trasslar till sig rejält. På tisdag vänder planeten direkt igen – så slut på tröghet och förvirring alltså! Det är arbete och åter arbete som står på dagordningen för dig på tisdag när din styrande planet Mars träder in i Jungfruns tecken och ditt flitiga 6:e hus där redan Solen väntar. På söndag ansluter sig även Merkurius till Jungfrun. Hösten är ju den tid på året som Väduren verkligen ger prov på kompetens och visar framfötterna. Onsdagens fullmåne i Fiskarna infaller i ditt andliga 12:e hus. Klardrömmar, andlig utveckling och kosmiska hintar kan förekomma.

Oxen

Jag har noterat att mången Oxe tyckt att det fattats inspiration och flöde i det sociala livet. Ja som planeterna stått är det senaste tiden är det väl mest hemmets lugna vrå, 4:e huset där din styrare Venus hänger som fått all uppmärksamhet – mysigt, sensuellt och njutbart visserligen! Tisdagen innehåller två förändringar som båda bidrar till lite mer action. Merkurius bana vänder rätt och.. Mars smyger in i Jungfrun och ditt heta 5:e hus! Härligt! Självförtroendet stiger i höjden nu. Singleoxen kan med fördel öppna sitt Tinderkonto igen och se om lyckan står dig bi under dessa stjärnor. Det kommer in ett nytt flöde i horoskopet och nu kan du leka, dejta, flirta och umgås. 5:e huset står ju även för kreativitet, glädje och party. De Oxar som redan har en partner vid sin sida bör också komma ut och glamma. Månen blir full i ditt sociala 11:e hus, smack på andliga Neptunus. Kanske får du en vision om vad framtiden bär med sig nu?

Tvillingarna

Tjoho! Din styrande planet vänder direkt (framåt) igen på tisdag och äntligen lossnar det för dig. Nu, när åter Merkurius åter är på rätt köl kan det finnas en del att nysta upp och reda ut av missförstånd och saker som gått fel. Men.. du är på väg in i framtiden igen och du får helt nya saker att tänka på. Samtidigt som detta sker flyttar även Mars in i ditt parallella tecken Jungfrun. Oh!! Det där sätter en ny fart på dig och de andra rörliga tecknen Fiskarna, Jungfrun och Skytten också. Onsdagens magnifika fullmåne infaller i Fiskarna, mitt på andliga Neptunus dessutom i ditt 10:e karriärshus och det gör ju att du hamnar i hetluften och kanske är det dags för dig att tacka ja till ett nytt uppdrag eller intressant jobb? Följ din magkänsla! Bli nu inte så förtjust i uppmärksamheten att du tar på dig för mycket jobb på en gång. Solens position i ditt 4:e hus pekar ju på ditt hem, ditt boende och dina nära och kära. Försök hitta en balans mellan fritid och jobb.

Kräftan

Nu kära Kräfta, blir det annat ljud i skällan igen för vi går åter in i ett föränderligt skeende. Under de senaste två veckorna har Solen tuffat på igenom ditt sällskapliga 3:e hus som handlar om kontakter, kommunikation, nära släkt och vänner. Det som har gjort tiden så ”speciell” är förstås att Merkurius varit retrograd och jag kan ana att missförstånden duggat och dina känslor blivit lite tilltufsade. Goda nyheten är nu att Merkurius vänder direkt på tisdag och detta precis samma dag som Mars tuffar in i Jungfrun. Nu kan missförstånden rätas ut och Mars tillför en pigg, vital och igångsättande energi till det hela. Onsdagens fullmåne landar i ditt vetgiriga, äventyrliga 9:e hus vilket tillför ny energi och action till bilden – men också ett stänk av det oväntade. Nya upplevelser, kunskaper och insikter kan komma.

Lejonet

Nu händer det Leo! Merkurius vänder rätt, Mars går in i ditt ekonomiska 2:a hus och det ser ut att kunna rassla till på pengafronten. Vackra Venus närvaro gör att livet leker med dig och planeterna utlovar en jätterolig period när du mår bra, attraherar till dig positiva människor och situationer och kärleken flödar. Onsdagens fullmåne i Fiskarna kommer att landa i ditt passionerade och magiska 8:e hus. Wow.. Miraklens tid är alltså inte förbi ännu! Singeln kan komma att träffa en speciell person som får ditt hjärta att klappa. Du tycks vara fylld av kosmisk kärlek och vill dela med dig till dem som står dig nära. Uttala dina tre önskningar vid fullmånen sa att de må bli uppfyllda. Positiva affirmationer fungerar, glöm inte! Tänk långsiktigt och ha ögonen fästa på din gyllene framtid.

Jungfrun

Det är inte klokt vad mycket som hänt och fortfarande händer i ditt liv. Solen är i Jungfrun sedan två veckor tillbaka, men jag anar att det inte varit så lätt och lekande tid som vi hade hoppats. Din styrande planet Merkurius har varit retrograd och med ledstjärnan satt ur funktion så är kursen varken spikrak eller självklar. Tisdag är den magiska dagen när Merkurius vänder rätt och heta Mars kommer farande in i ditt tecken! Kaxigt, utmanande och väldigt sexigt. På söndag kommer även Merkurius in i Jungfrun och med denna trio – Sol, Mars och Merkurius lär du bli oövervinnerlig. Yrkesmässigt så kan det hända massor nu och krav ställs på att du ska öka takten och leverera. Det gör inget – för det klarar du galant. Onsdagens fullmåne infaller i relationshuset – det 7:e. Oj, det känns i princip säkert att det är kärlekslöften som ges. Njut!

Vågen

Det är en förvandlingarnas vecka även för dig Vågen. Mars och Solen vandrar igenom ditt dolska 12:e hus. Så, om du går och väntar på något – så tror jag att du får som du vill, i sinom tid. De processer som sker med den här positionen är ännu inte medvetandegjorda – men de pågår lika fullt ändå. Var god dröj – livet jobbar på för dig, så snabbt det kan är nog vad universum vill säga dig. Jupiter är fortfarande med dig och kryper dag för dag allt närmare den efterlängtade oppositionen till Uranus som ger så synnerligen lyckosamt flöde och intressanta möjligheter till dig. Detta är den berömda ”Tacka Gud” aspekten som så sällan infaller. Onsdagens fullmåne i Fiskarna i ditt effektiva 6:e hus som styr arbete och dagliga vanor får dig att vilja rensa upp både hem och arbetsplats. Bra! Denna fullmåne kan också ge spännande arbetsmöjligheter.

Skorpionen

Ditt liv tycks vara väldigt fokuserat på arbete, karriär och försörjning. Det ser ut att gå riktigt bra för dig och du har all anledning att vara nöjd med dina insatser. Solen brassar på nu för tredje veckan i rad igenom ditt 11:e hus där samarbete, kontakt med andra människor och grupper, även internetgrupper främjas. Merkurius retrograden kan ha lett till att dessa kontakter blivit försvårade och kanske till och med prövade. Men nu på tisdag vänder Merkurius rätt och det är dags att låta udda vara jämt och ta nya tag. Men kära Skorpio, du tillhör ju dem som väldigt tydligt har två liv – ett inre och ett yttre. Onsdagens fullmåne i Fiskarna faller i ditt passionerade 5:e hus och dessutom i konjunktion med andliga Neptunus. Wow.. det är ett magiskt tillfälle n��r du kan komma i kontakt med det stoff som drömmar är vävda av.

Skytten

På tisdag dundrar aktiva Mars in i Jungfrun och ditt 10:e karriärhus där Solen redan har hunnit påbörja sin tredje vecka. Med andra ord är det fortsatt ett oerhört fokus på arbete, effektivitet och prestation. På tisdag vänder också Merkurius rätt och går framåt igen och det underlättar verkligen och ”trögproppen” som hindrat släpper och du ska se att du kommer att gilla händelseutvecklingen. Med Mars nya närvaro ökas takten ytterligare. Det blir hett, motiverande och utmanande. Venus lockar dig att utvecklas, plugga, resa och söka utmaningar. Onsdagens härliga fullmåne infaller i Fiskarna och i ditt fjärde hus. Denna gång blandas fullmånens ljus med ljuva Neptunus. Åh, låt det vara ett andningshål och en påminnelse om att du är en andlig varelse.

Stenbocken

Solen befinner sig nu för tredje veckan i ditt reslystna, sociala, nyfikna 9:e hus och du har verkligen tagit stora kliv framåt och öppnat dig för nya influenser. Det är härligt med förnyelse och många av er börjar fundera på att läsa vidare nu och söker utveckling på alla fronter. På tisdag skiftar heta Mars tecken och kliver också in i 9:e huset och Jungfrun. Merkurius bana vänder direkt samma dag och innan veckan är över har du hela 3 planeter där – vilket är mycket! Man kan undra vart du är på väg? Det ser ut att bli en ny och uppdaterad version av dig som träder fram här snart. Onsdagens fullmåne i Fiskarna lyser upp ditt mysiga, pratiga tredje hus och du drar till dig vänliga människor och inspirerande möten. Det troligaste är att du sammanstrålar med en underbar person som du redan känner. Nu kan två kloka hjärnor utbyta underbara idéer.

Vattumannen

Under de senaste 6 veckorna har det skett massor i ditt annars så harmoniska 7:e relationshus och jag anar att de sista veckorna varit lite ansträngda med plötsliga händelser och oförutsedda saker. Men, vips – under tisdagen vänder Merkurius direkt och börjar röra sig framåt. Samma dag tar Mars klivet över till Jungfrun och det 8:e huset. Hurra! Nu rätar frågetecknen ut sig igen och det skapas harmoni. Vackra Venus behåller sin mysiga position i ditt 7:e hus och det vilar ett rosa skimmer över dina relationer. Se till att mysa och umgås nu. Från tisdag tuffar Sol och Mars in i det rätt dramatiska 8:e huset och i yrkeslivet ökar tempot och nu ställs saker på sin spets och det blir lite högre krav. Arbetslust, inspiration och en vilja att gå vidare finns hos dig. Onsdagens fullmåne landar i ditt ekonomiska 2:a hus. Vid fullmånen möts tre planeter Sol, Måne och Neptunus och din intuition blir stark och träffsäker.

Fiskarna

Efter en händelserik men även knasig tid med Merkurius retrograd ändras förutsättningarna till det bättre. På tisdag vänder Merkurius rätt igen och heta Mars dundrar in i ditt sjunde hus. Oh!! Det här kan sätta igång känslor hos både dig och andra. Vågar du välkomna kärleken i ditt liv igen? Onsdagens fullmåne infaller i ditt tecken Fiskarna i ditt 1:a hus och i konjunktion med din styrande planet Neptunus. Hepp! Nu är det du själv, din vilja och dina önskningar som kommer i fokus. Detta är din astrologiska årsdag och den ger dig massor av ny energi och inspiration. Det här är en tid att lita på din högre visdom och intuition. Även om det är främmande för dig bör du låta denna dag vara din manifestation av dig själv och en uppmaning att stolt visa vem du är och vad du vill. Vissa Fiskar tar tillfället i akt och låter världen se dig – för andra är kan den här fullmånen vara startskottet till en livsstilsförändring. Vet du vad du vill ha? Affirmera och önska in..

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer