FASHIOLA.SE

Såhär lät det 2016 när jag gjorde en intervju tillsammans med Fashiola.se. I princip samma svar som jag faktiskt skullesvara idag. Håller mig fortfarande till det där enkla men med fokus på detaljer. Läderbyxorna finns kvar i fler modeller och längder och mina älskade pälsar gör looksen till något som poppar. Hittad till den intervju från ingenstans och fick lite motivation igen. För där 2016 när jag var 18 år så skulle jag bli stor och jag känner nu att det är dags att göra detta på riktigt. Har ju liksom bloggat i cirka 10 år, så varför kasta bort det? Så vänta er en förändring i rätt riktning för denna blogg. PUSS

Som ni vet har vi lite titt som tätt bloggersamarbeten. Denna gång har vi lyckats snärja åt oss bloggaren Celina Hansson. Celina är västkusttjejen med en minimalistisk, inspirerande och minst sagt stilren blogg. Hennes bilder går oftast i tonerna svart och vitt och inspirerar oss med alltifrån mode och livsstil till musik och, väldigt beroendeframkallande, horoskopuppdateringar.

Intervjudags

Vi lyckades även få en intervju med denna brud, visste du att en av hennes favoritplagg är läderbyxor? Supercoolt säger vi! Läs nedanstående för att veta mer om bloggaren Celina.

1. Vad är det bästa med att blogga?

Det bästa med att blogga är absolut att kunna få inspirera människor runt omkring mig. Få dela med mig utav min vardag, mina tips & trix och sedan se att det uppskattas av mina läsare. Jag har alltid bloggat kan man säga. Började redan som liten plutt och nu har det blivit mer på riktigt och jag är mer än glad över att kunna kalla mig själv för bloggare.

2. Hur skulle du beskriva din stil?

Jag skulle nog beskriva min stil som väldigt stilren. Till stor del så håller jag mig till enkla kläder som jag sedan istället matchar upp med roliga detaljer. Kanske att jag kör på lite mer smycken , en päls eller varför inte sätta dit en färgklick i form utav en väska? De är de små detaljerna som gör skillnad och de är även de som gör att det blir lite av din egna look.

3. Var hittar du din inspiration?

Jag finner till stor del inspiration ifrån bloggar och Instagram. Jag kan verkligen sitta i flera timmar och bara kolla igenom olika bloggar och instagramkonton. Annars så finner jag även inspiration ifrån tidningar, vänner, butiker och folk på stan.

4. Vilka tycker du är de främsta trenderna för vintern 2016?

De trender som fortfarande håller i sig är ju självklart pälsjackan, en stilren och klassisk kappa som går till allt. Sedan läderbyxorna som är en storfavorit hos mig. Färgskalan inför vintern håller sig till vinrött, jordnära toner samt mycket metallic.


5. Vilka är dina favoritdesigners?

Åh favoritdesignerna är ju varierade. I klädväg så är Ida Sjöstedt först ut. En svensk modedesigner som både syr kollektioner och couture. Hon har dessutom designat galaklänningar åt modebloggaren Kenza Zouiten och är även skaparen bakom prinsessan Sofias brudklänning. Sedan är även By Malene Birger en stor favorit. Hon har de där klassiska, stilrena plaggen som faller mig helt i smaken. Sedan så finner jag även en hel del kläder inom de små kedjorna, där favoriterna är Zara & HM. Helt perfekta ställen för att införskaffa sig lite basplagg till garderoben.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer