https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

FRÅGOR OCH SVAR


vilken linje går du?
Jag läser Natur och går i tvåan. Har valt att läsa matematik till trean.

Hur redigerar du dina bilder på Instagram? Såå snyggt flöde!

Jag redigera mina bilder i olika steg. Men till stor del så använder jag mig utav appen VSCOcam. Kan gör ett inlägg om det skulle uppskattas.

vad är dina tre måsten i vårgarderoben? KRAAM
Mina tre måsten i vårgarderoben är en skinnjacka, ljusa kostymbyxor och ett par sneaker. Kommer själv satsa på ett par helvita Stan Smith. Såå fräscha och de kommer verkligen passa till allt.

Var får du all din inspiration?
Älskar verkligen din blogg och din Instagram är galet snygg!!! <333

Jag finner min inspiration mestadels på Instagram men kan även bli inspirerad utav folk i skolan, tidningar och kompisarna som alltid sätter sina looks.

Vad är dina bästa tips för en fin hy? Har nämligen problem med min egna hy och jag har verkligen testat allt. Behöver hjälp!
Mina bästa tips är självklart att ha bra rengöringsprodukter. Använder mig själv utav produkter ifrån Nivea och jag har använt dem under alla år. Jag använder mig utav deras rengöringsmjölk, vardagsskrubb samt deras dag och nattkräm. Har alltid använt mig utav dessa produkter och jag är mycket nöjd. Jag har blandad hy. Nu när vi har haft en kallare period så får jag oftast torr hy men med hjälp utav mycket återfuktning så har jag fått min hy på banan igen. Kan göra ett separat inlägg där ni kan ta del av min rutin!

 
​Hej finis! undrade bara omdu har några samarbeten med några företag? Såg i ditt inlägg att du hade fått något ifrån YHUSH och jag undrade bara om du kan ge dina läsare någon rabatt på olika hemsidor eller liknande.
Hej på dig! Ja jag har samarbeten tillsammans med lite olika företag. YHUSH är ett utav dem bl.a. Det kommer komma ut lite rabattkoder till er lite då och då. Håll utkik bara! KRAM

Vart hittar du alla dina kostymbyxor?! Jag letar som en galning efter de "perfekta" byxorna men vet inte riktigt var jag ska leta någonstans. Men sjuukt snygg blogg, sån inspiration!
Åh men tack fina du! Jag hittar mina kostymbyxor på bl.a. Zara och HM. Jag finner att de har ett bra utbud och deras priser är ju perfekta.


 Hoppas att ni har fått lite svar på era frågor! KRAM 

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer