Idag...

Idag...

Ser jag fram emot: helgen! Har en massa roligheter inplanerad! Det väntas en bilfärd mot Göteborg tillsammans med mamma & lillasyster. En incheckning på hotell tills på lördag. Lite middag och shopping tillsammans med tjejerna känns väldigt bra. Sedan på lördagen så kanske det blir en träff med honom fram tills söndagen då det väntas jobb. Ihh bra helg!

Är jag trött på: det kalla och tråkiga vädret som är här hela hela tiden och även personer med en negativ inställning till allt och alla, bort från dem personerna.

Vill jag klicka hem: Åh så himla shoppingsugen just nu (vilket förövrigt inte är bra då jag egentligen skall spara nu...) men att klicka hem ett par nya skor hade inte suttit fel just nu kan jag säga.

Ska jag: åka hem direkt och lägga ner det sista inför helgens bravader och sedan köra upp till Göteborg med lillasyster och mamma! Måste även få gjort lite plugg innan avfärden men det löser sig!

Sminkar jag mig med: endast fixade ögonbryn, lite concealer under ögonen samt ett läppgglans på läpparna då lilla jag försov mig idag...

Hyllar jag: mig själv.


Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer