https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

JAKTEN PÅ DEN PERFEKTA BRUN UTAN SOLEN

Jag tror knappast att det bara är jag som får ett litet sug efter ett par gyllenruna ben och en solkysst hy nu när solen tittat fram och det börjar bl lite varmare ute. Som en frekvent användare så är jag alltid på jakt efter den perfekta brun utan solen. Det är många punkter som ska prickas av för att den ska falla mig i smaken, så som, att den inte ska ha den där typiska brun utan sol doften, den ska gå snabbt in i huden, den ska vara lätt att applicera och den ska framförallt inte vara fläckig.

Ja som ni ser så är det mycket som ska stämma in för att den ska få allra högsta betyg av moi! Så jag har testat ut en hel del olika BUS - produkter som jag tänkta guida er igenom.

St Tropez Purity Vitamins Bronzing Water Mist

Detta är helt klart min favorit av alla som jag har testat genom mina år. Den är jätte enkel att applicera och färgen blir så himla fin. Jämn och den håller väldigt bra. Den går även att använda till både kroppen och ansiktet vilket är ett stort + enligt mig iallafall. Jag applicerar den genom att spraya på en vante, till kroppen och till ansiktet så sprayar jag direkt på hyn som en mist. Helt underbar och den luktar helt ljuvligt! Enda nackdelen är att den är något pricey men jag tror att den kommer hålla länge då den är dryg.

Kicks Instant Bronzing Selt Tan Body Mousse

Kicks egna brun utan sol, WOW. Detta är en favorit sen länge. Den doftar väldigt lite av den där typiska BUS doften, ger ett jätte fint resultat och färgen är inte för orange. Det är en mousse vilket gör att den är lätt applicerad. Detta är deras instant tan så man ser färgen direkt vilket jag tycker är mycket enklare och se vart man har missat och inte. Minuset är att det tar lite längre tid för den att gå in i huden men för 249kr så är den helt perfekt! Jag använde färgen medium/dark.

Ida Warg Self-tanning Mousse

Denna är något av mina senaste tillskot i min BUS familj. Köpte den inne på Åhléns. Har hört väldigt mycket bra om justa denna från alla Ida Wargs BUS produkter och var bara tvungen till att testa ut den. Den var ok, enligt mig men det som inte föll mig i smaken var att den vart något för orange för min hy, den färgade av sig väldigt mycket på sängkläderna även om jag haft på mig den i flera timmar innan och att den torkade lite för fort för att ens hinna applicera färdigt. Fördelarna var att färgen höll sig fint och länge vilket är ett + i alla BUS produkter!

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante

Detta är den absolut bästa BUS:en för ansiktet. Det är en två-i-ett produkt, nämligen ett serum som även ger den där perfekt solkyssta looken. Den går in i hyn direkt vid applicering och under timmarna så träder den fina färgen fram. Jag har applicerat serumet innan jag går och lägger mig och det har funkat super för mig. Den försvinner jämt efter några dagar och vill man ha en fortsatt bränna så skulle jag säga att man ska applicera den var tredje dag.

MINA BÄSTA BRUN UTAN SOL TIPS

1. Skrubba ALLTID kroppen innan du applicerar någon BUS produkt. Däremot så ska du göra det kvällen innan så att dina porer inte tar åt sig av färgen vid applicering.

2. Innan du applicerar din BUS så ska du smörja in alla dina torra partier på kroppen. Detta brukar vara armbågar, knän, händer, anklar och även halsen och ansiktet. Detta för att du inte ska bli fläckig. Då torra partier drar åt sig BUS mer, vilket kommer resultera i mörka fläckar.

3. Om du rakar delar av din kropp så gör även det dagen innan BUS appliceringen.

4. Underhåll din BUS genom att återfukta kroppen dagligen, antingen på kväll eller morgon. Framförallt efter att du duschat, då du torkar ut huden vilket kan göra att din BUS kan bli fläckig.

5. Känner du att din BUS börjar bli för fläckig, ta en skrubb vante och skrubba bort allt. Mycket bättre än att försöka "täcka igen" där du har tappat din BUS färg.

6. Applicering. Applicera dina produkter med en BUS-vante, finns HÄR. För att du ska undvika färg på händerna och för att det ska bli ett jämnare resultat.

7. Vissa kan behöva smörja in sina anklar och händer efter BUS applicering, för att det inte ska bli dem där typiska ränderna. Så är du en torris som jag så applicera bara en liten droppe lotion och smörj.

8. Ansiktet. Något som jag har lärt mig den hårda vägen är att INTE applicera en BUS som endast är gjord för kroppen. Det finns BUS produkter för ansiktet och det är dem du ska använda. Du täpper bara igen dina porer och du kan få utslag. Alla reagerar självklart olika men mitt tips är att använd produkterna på rätt ställe.

9. Börja med benen och jobba dig uppåt. Avsluta med dekolletage, hals och ansiktet.

10. Byt BUS om färgen inte passar dig. Vi alla reagera olika på produkterna som finns ute. Välj en färg som lyfter din egen och var försiktig. Vi vill inte gå runt som orangea apelsiner.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer