JEANS FOR SPRING 2020

HÄR - HÄR

Dessa tror jag kommer synas överallt. En mer avslappnad byxa som går väldigt bra till vardags och även till ett par klackar mot kvällen. Något som passar dem flesta kroppsformerna och som framförallt är bekväma att ha på sig. Ett par klassiska grå/svarta byxor till en vit skjorta, WOW.

HÄR - HÄR - HÄR

Ett par jeans emd slitningar kan ju verkligen göra en hel look. Den blir automatiskt lite mer chic. Att sätta på sig ett av dessa paren till ett par chunky sneakers och en oversized blazer. 10/10. Fräscht och verkligen så rätt 2020. Det bästa med denna trenden är ju att du faktiskt kan fixa denna byxan med ett par jeans som du redan har hemma. Finns jätte mycket videos på YT om hur du gör dina egna slitningar.

HÄR - HÄR

Ett par klassiska raka byxor går ju verkligen till allt. ÄLSKAR när dem är klippta och sådär löst sittande. Dessa passar till ALLA tillfällen och ett par som man måste ha i garderoben. Att hitta en ljusare kulör i blått till vår och sommaren kommer alltid vara ett säkert kort om man inte vet vad man ska ta på sig. TIPS.

HÄR - HÄR - HÄR

Ni har säkert sett boyfriend byxorna överallt, dessa är något liknande men med en lite femininare touch. Nämligen mom-jeansen. Jag absolut ÄLSKAR dem. Nej men titta på dem i mitten, hur dem är stylade. JA TACK. Tänk en solig vårdag och gå ut i detta med ett par stora solglasögon och en oversized skinnjacka. Ja ni förstår ju. Tycker att dem sitter så snyggt. Lagom pösiga men åtsittande över rumpan. In och leta. Tips är ju även att kika second hand efter ett par!

HÄR - HÄR

Detta är en modell som jag dessvärre inte har investerat i men som jag tycker är så snygg. Har bara inte hittat ett par som sitter skönt i midjan eller som är sådär lagom tighta. Men hittade dessa på Zara och har klickat hem ett par blåa. Hoppas att dem blir en fullträff. Ett par klassiker som man kan ha alla säsonger och framförallt ett par som håller i ALLA år!

HÄR - HÄR - HÄR

Denna modellen har jag inte sett förut och jag vet inte om jag tycker att det är en hiss/diss. Något annorlunda men jag tror verkligen att denna säsong kommer vara fylld med olika modeller och material i culottbyxan. Har redan sett x antal i skinn och även i tweed. Ja vem vet, kanske blir en av dem största trenderna i vår och sommar. We´ll see!

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer