KONFIRMATIONS KLÄNNINGAR

Konfirmationsklänningar ifrån Nelly

Snart är det ju dags för alla konfirmationer runt om i landet och det har gjort att ni har ställt lite frågor angående konfirmationsklänningar, därav tänkte jag göra ett litet inlägg om det, hoppas att ni får era svar besvarade!

Enligt mig så tycker jag att en konfirmationsklänning ska vara en ren, enkel och söt klänning. Den ska inte vara för tajt eller visa för mycket framtill eftersom att det inte passar så bra i kyrkan. Klänningen får gärna ha någon detalj som gör att den sticker ut som t.ex. spets, volanger eller varför inte en snygg skärning i ryggen.
Det finns en massa fina klänningar ute på marknanden nu och de bästa finner du hos Nelly. De har alla möjliga sorter och eftersom att de har ett så stort utbud utav klänningar så kommer du garanterat inte bära samma klänning som dina kompisar!

Så en sammanfattning, satsa på en enkel klänning med någon detalj som gör att den sticker ut ifrån mängden, kolla in på Nelly´s hemsida för ett stort och varierat utbud. Och glöm inte att ha en trevlig tillställning!


Xoxo. C

Gillar

Kommentarer

juliaxtra
,
Bra inlägg! Skulle du kunna göra ett liknande inlägg fast om vad man kan ha på sig på studenten/studentbal? Alltså om man bara ska gå dit för att kolla på en släkting (inte delta själv). Vet inte vad jag ska ha på mig för att det inte ska verka som att jag vill "överglänsa" på deras stora dag 😊
chanssoon
chanssoon,