LEDIG TISDAG

Ja idag har jag haft en ledig tisdag. Vaknade runt 10 och insåg snabbt att jag har försovit mig till tandläkaren... I panik ringer jag och ber om ursäkt och fick som tur var en ny tid och jag kunde slappna av! Hahah nej men jag hatar när det händer. Vakna i ren panik alltså. Ni vet när man har planer för dagen och inser att shit, vad är klockan?! Men förhoppningsvis så fallerar inte hela världen eller vad säger ni? Flög upp ur sängen iallafallm och fixade mig en kopp kaffe. Testade Ellinor Löfgrens kaffe idag och WOW, vad gott det var! Länkar det HÄR!

Så utöver min försenade morgon så har jag vari iväg en snabbis och fixat med lite småsaker. Var och handlade och har nu bunkrat upp kylskåpet med en massa gott. Veckan är fylld med jobb och därför är det alltid skönt att åka och handla innan veckan drar igång (ja även om det är tisdag, I know)... Så när man kommer hem är det bara att öppna kylskåpet och hämta något istället för att åka och handla.

PS. Fick precis veta att S syster och hennes man precis har fått sig en lite tjej!!! Åh så himla mysigt! Tisdagen den 25 februari blev dem fyra i familjen! PUSS på er!

Tänkte även fråga er om ni har några tips på inlägg som ni vill se här mer än vardagliga uppdateringar. Vill ni läsa mer skönhet, mode eller ännu mer vardagsinlägg? Tell me!

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer