MINA HUDVÅRDSFAVORITER

En vecka utan en gnutta smink och det har varit så skönt. Huden har fått andats och återhämtat sig skulle jag nog vilja påstå. Däremot känner jag att det är så skönt att börja komma tillbaka till rutiner. Våren är här och solen har skinit hela veckan. Brukar vara så att jag känner för att göra en vår uppfräschning just när solen kikar fram och det börjar bli varmt ute. Det gäller både badrumsskåpet, garderoben och håret. Att rensa och förnya känns så rätt just nu. Det är ju trots allt April och jag har bokat en tid hos frisören, garderoben rensades i förra veckan och denna veckan var det dags för badrumsskåpet. Det slutade med att jag rensade badrummet, slängde det som var för gammalt, packade ner oöppnade förpackningar och gav bort. Innan helgen fick jag även fram mina vardagliga favoriter. Fick fram allt på en liten bricka, just för att det kändes så lyxigt, det är nära till hands samt att det känns enkelt. Det kan ju knappast bara vara jag som vill att det ska gå snabbt på morgonen. Så på min bricka står nu:


1. Mitt favorit serum från Estee Lauder (här). Började med ett jag för några år sen fick ett prov på detta serum och sen dess var jag fast. Ger glow och återfuktning. Har en väldigt bland hy och denna har verkligen varit fantastisk. Den finns ju verkligen i alla olika storlekar. Sen kan ni ju även som jag gjorde, gå in på närmaste Åhléns och fråga om ett prov på serumet.

2. Min parfym som jag använder till vardags, denna från Burberry. Älskar hur den doftar. En något tyngre doft men med en feminin touch.

3. Ett läppbalsam jag bara älskar! Detta från Elizabeth Arden är mitt absolut bästa tips. Jag använder det både som ett läppbalsam (obviously) men lägger det också på mina torra partier i ansiktet. Så detta har jag alltid med mig i handväskan.

4. Min dagkräm (här) tillsammans med min nattkräm (här). Båda två är från Elizabeth Arden och jag har använt dessa under säkert tre år och jag tycker verkligen att dem gör under för min hy. Älskar verkligen nattkrämen, för den är inte så kladdig som många andra kan vara men den ger så mycket fukt till huden över natten! Älskar!

5. Sen ställde jag även fram en ansiktsmask (här) från The Ordinary. Ni är säkert många som känner igen den. Jag använder den 1-2 gånger i veckan beroende på hur min hy ser ut. Den är ju väldigt stark så skulle rekommendera att testa på en liten bit av ansiktet innen ni länger ut masken över hela ansiktet. Sen ska ni inte använda den om ni har precis skrubbat, rakat eller plockat ansiktet. Det svider som bara den! Så ta det försiktigt men våga testa den, för den gör under för både lyster och rengöring av porer.

6. Mina brynprodukter som jag använder varje dag. Som ni kanske vet så har jag ju gjort ett browlift för några veckor sen och sen dess så har jag inte behövt göra så mycket med mina bryn. Men jag fyller i dem ytterst lite med denna penna från Anastasia för att få till en lite skarpare look. Sätter även brynen med denna bryngele.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer