https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

MINA TOMMA FLASKOR

Jag får oftast frågor om mina vad jag använder för skönhetsprodukter och idag så tänka jag lista mina tomma flaskor som jag alltid har reserver på hemma. Alltså dem produkter som jag köper om & om igen. Jag älskar ju att testa ut nya produkter men som dem flesta av oss så har vi ju våra favoriter som man oftast faller tillbaka till! Så här har ni mina wow - produkter!

Detta läppbalsam är så bra! Det var faktiskt min lillasyster som tipsade om det. Jag har detta fast i burk, däremot så kommer jag byta ut den till detta med ett stick istället. Mycket mer hygieniskt och lätt applicerat. Detta är verkligen så skönt att ha på läpparna, det är lite cooling effekt och det är inte för kladdigt. Sen ett + är ju att det ser ut som ett läppglans. Så det går att applicera både under och över ditt läppstift eller läppenna. Två i ett, så som vi vill ha det!

Sist men inte minst är ju denna underbara dagkräm från Filorga. Den ger verkligen hyn en riktigt fukt boost och lämnar huden med ett jätte fint glow. Det är ju en dagkräm, vilket applicerats på morgonen efter mitt serum. Se till att alla produkter hinner gå in i huden innan ni applicerar nästa. Detta för att dem inte ska krocka med varandra. Denna passar alla olika hudtyper och speciellt mina torra hy.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer