MINSKA DRIFTKOSTNADER

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Det var ett tag sen jag skrev här men nu är vi tillbaka på banan igen! Idag tänkte jag prata om hur stora fastigheters drift kan skötas via väldigt få personer. En av mina vänninor jobbar inom hotellbranschen och hon har under denna vecka fått hjälp av Sauter. Ett företag som tillhandahåller produkter, expertis och lösningar till fastighetsautomation och rumsautomation under hela fastighetens livscykel. Hon jobbar i Tyskland, på Hyatt Place, där Sauter bl.a. har installerat, Sauter novaPro som ger bidrag till energieffektiviteten och ett unikt rumsenergi övervakningssystem som är speciellt utvecklat för Hyatt Place och Hyatt House.

Den automatiska styrningen och optimeringen av en byggnad är lika mycket en del av fastighetsautomationen som övervakning och reglering. Byggnader som erbjuder utrymmen för att arbeta, bo, lära sig, producera, sälja och trivas, är olika beroende av användningen av uppvärmning, kylning, konditioneringen och belysning. Det är där Sauter säkerställer intelligent byggnadsautomationen och ger ett optimalt inomhusklimat beroende på respektive användning. Detta resulterar till att kunderna i dessa byggnader ger ett bekvämt inomhusklimat vilket i sin tur ger produktivitet och välbefinnande, och detta nöjda kunder samt ett långvarigt miljötänk hos dem stora byggnaderna.

Vad detta gör är att dessa stora byggnader och fastigheters driftkostnader minskar ordentligt. Sauter följer sina kunder genom konstruktionsfasen till idrifttagning, underhåll och reparationer. Ja som ni hör så skulle jag absolut vilja tipsa om detta fantastiska företag. Vem vill inte kunna automatisera driften av exempelvis hotell och bostadshus, I mean, wow.


Xoxo. C

Gillar

Kommentarer