https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

NYFW TREND REPORT: FALL 2020

RUTIGT

Jag har skrivit om rutigt tidigare och NYFW bevisade verkligen att det är här för att stanna. Detta sågs på många olika fashion shows, framförallt på Michael Kors.

CH Styling Tips:
Låt det rutiga tala för sig själv och kombinera tillsammans med neutrala toner, så som svart, beige & grått.

GRÖNT

Som ni kanske vet om så är jag inte så förtjust i allt för mycket färg. Men, när jag såg alla olika nyanser av grönt så kände jag att det är något som kanske kan få flytta in i min garderob. Dessa gröna plaggen ovanför är, från vänster, Brandon Maxwell, Longchamp & Marc Jacobs.

CH Styling Tips: Sök efter en monokromatisk grön look för att verkligen göra ett uttalande!

STICKAT

Vem älskar inte att ha stickat i garderoben, som kan göra dig till den mest fashionabla i rummet? Stickat syntes överallt på NYFW, i tröjor, set, i olika sorters klänningar och jag längtar tills det kommer ut i butikerna. Dem där som är lite mer genomtänkta än våra vanliga tröjor som hänger i garderoben. Dessa favoriter är från Michael Kors visning.

CH Styling Tips:
Kombinera stickat med ett par knähöga stövlar för att göra din look lite mer intressant.

GLITTER

Jag absolut älskade alla dessa plagg som har lite detaljer av glitter & paljetter som syntes till en hel del på NYFW. Från Khaite till Prabal Gurung, dessa plagg som nästan inte har några sparkling details tillförde så mycket till hela looken. Det blev liksom graciöst och lite "put together". Från vänster Khaite & Prabal Grurung.

CH Styling Tips:
Jag älskar att lägga till något lite utstickande så som glitter till en lite mer tjejig look som gör att det hela blir lite mer edgy. Kombinera ett glittrigt plagg tillsammans med läder eller skinn och du är hemma.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer