https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

ONSDAGEN DEN 25 MAJ


2 DAGAR KVAR

 ​
Jag kan inte sluta tänka på Summerburst! Det enda som snurrar runt i huvudet nu i dagarna (+ lite fysik) på det också kanske... Ska bli så roligt och jag hoppas verkligen att allt går som planerat!

​Tänkte även att jag kanske ska ta och göra en liten vlogg under Summerburst om ni skulle vilja det!


​                                                                                                        

Hur är det med er annars? Det var ett tag sen som jag var här inne och jag tror nog att bloggen kan uppdateras av sig själv, mitt svar efter dessa dagarna är negativa. En kort liten uppdatering sen sist. Nationella i matten är klart då vi satt cirka 5h igår...så trött jag var därefter, ska inte ljuga. Dagen fortsatte sedan med Ida i stan en stund för att hitta lite kläder och extra saker inför Summerburst. Dock så fick jag ett stressigt samtal efter 2h i stan då det var dags för sjösättning. Detta resulterade ett premiär åk på havet tillsammans med pappa. Var hemma vid 23...vilket var lite segt då en tidig körlektion väntade idag på morgonen. Så sitter här på Espresso House nu efter lektionen och inväntar min enda lektion i skolan. Vilka dagar va? Inte så himla händelserika men så är det ibland helt enkelt!

​​​​​Vill även bara nämna att ni är helt underbara! Jag får så mycket kärlek av er vilket gör att det blir sååå mycket roligare att blogga! Får en massa fina ord överallt, på bloggen, i skolan av personer som bara kommer fram och för någon vecka sedan var det en tjej på stan som kom fram. Så himla söta är ni! PUSS

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer