Q/A - FROM INSTAGRAM

Var jobbar du? Jag jobbar i butik.

Do you have any tattoos? Yes I do

Where you from? I´m from Sweden

Any must haves in the closet? That would be a pair of leather trousers, a black oversized
coat and a white shirt.

Ingen fråga men du är så inspirerande! Följt dig sen 2015! Åhh men vad roligt! En massa kramar!

When is your birthday? On the 20th of January

Efter hur lång tid flyttade du och S ihop? Vi flyttade ihop efter cirka 6 månader

Do you study anything? No not at the moment.

Vad är ditt bästa skönhetstips? Drick mycket vatten, använd bra rengöring morgon och kväll. Låta huden andas.

Top three brands? Toteme, Filippa K & Zara.

How old are you? 21

Vad är ditt nästa stora köp? Mitt nästa stora köp är troligtvis en väska eller en klocka! Ihhh

Planer om förlovning snart? Well I wouldn´t say no to my prince

Skulle du kunna tänka dig att flytta till GBG? Eftersom att det är din favoritstad? Ja absolut, jag har alltid älskat Göteborg och jag hoppas att vi kommer att bo där en vacker dag. Vi får se!

Önskar du att du hade gjort mer ungdomliga sakerså som att plugga, resa osv.? Well, jag är bara 21 så har gott om tid till att göra vad jag vill, däremot så har jag inget intresse till att resa till Australien i flera månader eller att uppleva studentlivet just nu. Utan jag är mer än glad över hur livet ser ut just nu!

Din dröm i livet? Kramar Bilda familj och få vara mamma, vara lycklig, bo nära havet, tjäna bra och jobba med det som jag vill.

Varför får man inte se så mycket av din kille? För att ha inte vill och det är bara att acceptera. Har aldrig visat mycket av personer i min närhet av ren respekt.

Hur gör man slut med en "vän" som endast ger dålig energi? Jag skulle nog bara säga att våga ta upp med personen om varför du vill bryta er relation. Om inte det är ett alternativ så låt det bara rinna ut ur sanden och funkar inte det så sluta höra av dig själv. Jag har själv gjort slut med vänner som jag har känt bara tagit en massa energi eller med personer som bara har haft vår relation på deras villkor.

Hur stor åldersskillnad är det mellan dig och din kille? Vad tänker du om åldersskillnad? 7 år. Så typ ingenting? Så länge man är på samma stadie i liver med t.ex. barn/giftermål osv.

Efter hur många månader flyttade du och S ihop? Vi flyttade ihop efter cirka 6 månader. Bästa beslutet jag tagit någonsin!

Hur stor åldersskillnad är det mellan dig och din kille? Vad tycker du om åldersskillnad? 7 år. Så inte så mycket? Så länge man är på samma stadier i livet med så som barn/giftermål osv.

Hur mår du? Jag mår bra, börjar äntligen leva igen efter min vecka som sjukling!

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer