QUESTIONS & ANSWERS

Vad fin blus, var kommer den ifrån?
Åh tack så jätte mycket, den kommer ifrån GT!

guud vad snygga glajjor tjejen! Var kan man köpa ett par liknande?
Fina du, tack! De kommer ifrån Le Spec och är köpta på Pondus. Men de går att köpa på bl.a. Raglady! KRAM

Hej, kan du tipsa om skor inför hösten. Har panik nu inför skolan...
Hjärtat, jag ska ordna ett inlägg till dig. Kommer alldeles strax!

Vilket år går du på gymnasiet?
Jag ska börja sista året på gymnasiet nu till hösten, vilket förövrigt känns helt underbart!

Skitsnyggt halsband. Har letat som en galning efter ett sådant med en bokstav på.
Tack, jag älskar det och har använt det varje dag sedan det hamnade i min ägo. Det kommer ifrån Edblad och jag har den lilla brickan samt den korta kedjan.

Är du och Oscar ihop?
Nej det är vi inte. Vi har känt varandra sedan åttan och har bara hållit ihop sedan dess. Han var ju borta i Australien i ett år så nu känns det skönt att han är hemma igen.

Alla de pälsjackor som man ser på bild, är de dina eller någon utav dina kompisars? Och varifrån kommer dem, hur är dem i storlekarna och sista, vilka färger har du?
De är alla mina jackor ja. De kommer ifrån märket WOS och jag har två stycken.En i puderrosa och en i svart. Jag bär storleken M och jag säga att de är normala i storlekarna. Jag är väldigt glad över att jag införskaffade mig dem för de är helt underbara! Passar till alla tillfällen och de är faktiskt väldigt varma vilket är perfekt nu inför hösten.

WOS


Hur vågade du klippa av ditt hår? Du hade ju så himla långt och fint hår innan? Jag är så nervös inför att gå till frisören men känner samtidigt att jag vill göra något med det innan hösten kommer. Snälla hjälp mig!

En fråga som jag ställde mig innan jag gick till frisören men intalade mig själv att det "bara var hår". Så satte mig i frisörsstolen med ett hum om vad jag ville ha. Efter lite prat så bestämde vi att klippa bort allt det slitna och eftersom att jag inte hade klippt mig på 2 år så var det tyvärr en del. Men klippte av det och formade även håret som ett V. Så jag är riktigt nöjd med resultatet även om det är svårt att vänja sig vid "kort" hår enligt mig.

jag ska också dit! får man komma fram till dig?
Åh vad roligt, kommer bli så braa! Ja absolut!

Gör du samarbeten med andra bloggar/företag? Var kan man kontakta dig isåfall?
Ja det gör jag absolut! Det går att nå mig på min mejl - chanssoon@hotmail.com

Favoritsminket nu?
Mina favoriter just nu i denna stund är min foundation ifrån Smashbox som jag blandar ut med en olja för att göra den "lättare". Sedan är ju mitt contour kit ifrån Anastasia helt underbart nu under sommaren. Så tipsar verkligen om båda produkterna!


Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer