QUESTIONS / ANSWERS

Så här har vi svaren på några ifrån era frågor som ni ställde under frågestunden. Tanken var ju att jag skulle svara på dessa i en video men just nu ligger jag sjuk i sängen och jag har inte fått något tillfälle till att filma in det. Så hoppas att detta går bra iallafall. Så nu rullar vi vidare till frågorna, eller vad tycker ni?

Hur gammal är du?
Jag är född 98:a och blir 20 om bara 9 dagar (!!!!!!!)

Hej, jag har sett dig jätte mycket i Göteborg och undrar om du bor här? Kram
Hej fina du, ja jag är en hel del i Göteborg då O bor där. Men nej jag bor inte där förövrigt.

Hur gammal är din pojkvän och hur länge har ni varit tillsammans?
Min prins är 97:a, så alltså ett år äldre än mig! Vi har varit tillsammans i lite mer än ett år, alltså tiden har gått så himla fort!

För det första så håller jag helt och håller med om att man skall varva ner i mellandagarna! Har två frågor till dig, vad brukar du ha för färg på naglarna under dagarna och hur kan man bli bättre på att inte vara avundsjuk på sin pojkvän?
Mina naglar har det senaste året varit antingen i någon nyans av rött eller fransk manikyr (alltså väldigt klassiskt som går till det mesta). Men annars så funkar alltid ljusrosa! Hur man kan bli bättre på att inte vara avundsjuk på sin pojkvän handlar egentligen bara om förtroende. Man måste prata och även ha tillit till varandra. Verkligen A och O i ett förhållande. Prata om det och var öppna med varandra så blir det mycket bättre.

Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och tyska, nästa steg är spanska!

Hej, vad pluggar du för något?
Jag pluggar mitt fjärde år på gymnasiet på Natur!

Ja men vad kul att du knappar på tangenterna igen, saknat dig! Nu hade det varit roligt att se mer ifrån din vardag, kanske ge tips ifrån olika matställen i Göteborg då jag vet att du har varit där en del nu de senaste! Kramizzar
Jo jag har tänkt på detta och kan absolut fixa ett inlägg om det!

Hur lång är du?
173cm.

Hej! Vad är dina Brunt utan sol tips?
Mina bästa tips är att skrubba sig, raka sig och smörja in sig med en fet kräm dagen innan du applicerar din brun utan sol. Då undviker du fläckar och att det lägger sig i porerna.

heeeej, kommer inte på någon speciellt fråga man tycker ''antingen eller'' frågor är lite roliga om du svarar i video! din YT är jätte bra och alla tycker du är så fin! bästa😇😇😇
förfest eller efterfest
solsemester eller skidresa
singel eller förhållande
bröstförstoring eller läppförstoring
klackar eller sneakers
chips eller godis
kött eller vegan
sola eller bada
ringa eller smsa
instagram eller snapchat

Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Min älskling!

Hur många kuddar har du i sängen?
Sover med alldeles för många kuddar... Har nog sju stycken sovkuddar i min säng (ingen kommentar)

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer