REPEAT PLS +

Åh vad jag saknar denna dagen. Var så himla fin solnedgång. Det vankades kvällsdopp med O och sedan serverades det en suuper god pasta mot kvällen. 26 grader i luften och livet var helt underbart.

Kan ju säga att gårdagskvällen var inte sådär jätte långt därifrån. Det enda som saknades var kvällsdoppet. Men som ett + i kanten så hade vi ju gäster över. Dem kom förbi runt 20:00 (obs. 10 minuter innan vilket resulterade till att Celina flög ur duschen med stressen i halsgropen. Började sedan på maten och vi serverade pasta med tryffelsås och parmesan. Alltså OMG vad gott det blev. Till det så blev det rödvin för mig och Denise, sedan öl för grabbarna. En väldigt lyckad kväll kan jag lova och den avslutades i lugn och ro. En film bredvid O och sedan somnade jag gott.

Nu däremot så visar klockan 10:05 och jag ska snart ta tåget ner till Varberg för att jobba några timmar. Efter det ska jag försöka göra min packlista inför Spanien så att det inte blir att jag springer runt de sista dagarna i panik för att jag inte hittar mina saker... As usual

Men nu är det dags att springa till perrongen, puss

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer