https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

REPOST - EXTRA FIN TILL VÅREN


Våren börjar närma sig med stormsteg, men efter en kall vinter kan man känna sig rätt blek och grå. Här är 7 tips till dig som vill vara lite extra fin inför våren!


1. Klipp dig

Du behöver inte göra en stor förändring med håret, men efter en vinter i Sverige är håret inte lika snyggt och friskt som det annars är. Det behövs fräschas upp då och då, varför inte göra det nu? Jag lovar att du kommer känna dig som en ny person och att du blir ännu mer redo att börja klä dig lättare.

2. Förbered din vårgarderob

Nej, det är inte för tidigt att handla vårkläder! Butikerna är just nu fyllda med ljusa och fina plagg till våren. Om du behöver köpa nya, lättare kläder så börja redan nu! Då slipper du stressen och är väl förberedd när den härliga våren är här på riktigt.


3. Tänk på händer och fötter

Det börjar bli säsong för att bära lätta skor som man kanske inte bör ha strumpor i. Ta därför hand om dina vinterfötter nu och ge dem lite liv igen! Du kan ha minispa hemma med fotbad, måla tånaglarna och fräscha upp dem. Tänk även på dina torra händer. Använd handkräm och lägg på ett snyggt lack.


4. Använd brun utan sol

Är du en som tycker att det är jobbigt att vara blek? Eftersom att vi bor i Sverige måste vi vänta några månader innan man kan sola utomhus... Använd därför brun utan sol! Man känner sig fräschare och det är mycket bättre än att sola solarium. Det ger ett lyft att ha lite färg på kroppen!


5. Ta hand om din hy

Nu är det verkligen dags att börja ta hand om hyn inför våren. Efter en kall vinter med kanske en del lager smink, är din hy känslig och torr. Se därför till att börja tvätta ansiktet regelbundet och smörj in med en bra dagkräm. Skippa lagret med smink och börja gå mer utan nu när solen kommer fram.


6. Gå långa promenader i solen

Det bästa för kropp och själ är att röra på sig. En promenad i solen då och då tillsammans med någon som man tycker om är som balsam för själen. Det kostar ingenting och man känner sig lite lättare. Att bara komma ut i den friska luften och få lite sol i ansiktet är underbart!


7. Tänk alltid positivt

Om du känt dig grå och tråkig efter denna kalla vinter, tänk då framåt och positivt nu! Vi går mot ljusare och varmare tider och ingen är mer redo för det än vad du är. Tänk bara på alla snygga outfits som du kan bära i vår…


Xoxo. C

Gillar

Kommentarer