SÅ FÖRBEREDER DU DIG INFÖR HÖSTEN

Underkläder - yhush.com

Nu när sommaren börjar närma sig sitt slut och hösten är på väg in så brukar de flesta känna sig något trötta och inte speciellt motiverade. Därför bör man redan nu börja förbereda sig inför den kalla hösten, så att man inte hamnar i negativa banor. Här är 4 enkla tips som man kan tänka på för att inte hamna där i höst..

1. Sätt upp kortsiktiga och långsiktiga mål – De flesta kan känna sig ganska rastlösa och går på autopilot under hela hösten. Man går till jobbet eller skolan varje dag, inget speciellt händer i ens liv och man har inte semester fören senare i vinter eller till och med nästa sommar. Sätt därför upp kortsiktiga och/eller långsiktiga mål så att du hela tiden håller dig fokuserad och motiverad för att nå dina mål! När du har uppnått det som du vill, sätt upp nya mål direkt för att hela tiden hålla igång.

2. Skaffa dig vardagliga rutiner - Det är väldigt lätt att falla in i den där tråkiga vanan att enbart jobba, äta och sova varje dag. Skaffa dig därför flera rutiner i vardagen! Träna innan eller efter jobbet, läs böcker, lyssna på podcasts, gå en långpromenad varje morgon eller liknande. Rutiner som ger dig något positivt i vardagen helt enkelt. Det kostar inget, men det gäller att ta tag i sig själv och komma igång.

3. Preppa med vitaminer – Som många vet är det lätt att bli sjuk i dessa övergångsperioder. För att inte starta hösten med världens förkylning som många får, börja redan nu att preppa med vitaminer, te med ingefära och bra mat! En sak som även är viktig att tänka på - klä dig efter väder, och acceptera att sommaren är slut. Det är väldigt lätt att hamna i negativa banor om det första som händer är att du blir sjuk.

4. Rensa garderoben och fokusera på basplagg - Hösten är bästa tiden på året när det gäller kläder. Lager på lager med fina halsdukar, kappor, boots och stora varma tröjor. Men om man inte rensat garderoben på ett tag kan man oftast ha gamla, trötta och trista plagg. Rensa därför ut kläder som du inte använder och köp enbart de basplagg som du faktiskt behöver! Kläder gör väldigt mycket även fast man kanske inte tänker på det.

Republished from - nouw.com/livsstil
Skribent - @Fredrikapersson

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer

Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Kul att du gillade min artikel! Kram
nouw.com/fredrikapersson