SÖNDAGEN

God kväll på er allihopa, hur går det? Har ju som sagt publicerat min första riktiga video i form av min makeup routine, så hoppas att ni har kikat in den!

Denna söndagen har varit helt perfekt. Tog mig en lite längre sovmorgon idag vilket var hur skönt som helst eftersom att jag har sovit så fruktansvärt dåligt hela veckan tyvärr... Så efter frukosten så åkte jag & L för att införskaffa oss lite födelsedagspresenter till vår blivande 18-åring & blivande 50-åring. En massa kalas väntas till helgen kan jag lova! JIPPI. Vi fick iallafall ordning på det mesta men lite kvar.

Väl hemma så började jag på min söndagsrutin som brukar innehålla en dusch + rakning, ansiktsmask (som är ett måste på söndagar) och tillslut målning av naglar! Så nu sitter jag här, fräsch och iordning för kommande vecka. Perfekt helt enkelt. Har däremot en del jobb kvar innan jag kan somna men det är i princip bara roliga saker som skall planeras! Så dags att fortsätta så att jag får någon sömn inatt, en massa kramar & så önskar jag er en underbar söndagskväll!

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer