SÖNDAGSTIPS

1. En ordentlig hårtvätt. Jag tvättar gärna håret med serien Olaplex. Så otroligt tacksam för den serien och jag bara älskar vad den gör med mitt hår. Från att ha gått med ett torrt, frissigt & glanslöst hår till en friskt hår. Olaplex sammanlänkar nämligen de svavelbindningar som förstörs vid all typ av värmebehandling, och gör ditt hår starkare och friskare. Tips: Massera hårbottnen ett par minuter, det gör skillnad!

2. Kroppsskubb. Jag älskar kroppsskrubben från Scrub O´Clock som innehåller hyaluronsyra och mineraler. Kör på den minst två gånger i veckan och WOW vilken skillnad det gör. Fungerar som både kroppsskrubb och kroppstvål i duschen, men du kan även använda den på torrhud.

3.Kroppsolja. Är ett BIG NO NO en stressig vardagsmorgon. Så tråkigt att få fläckar på dina kläder men en dag som denna när du har lite tid så passa på. Smörj in hela kroppen och njut av lugn & ro. Låt din kropp få sig en omgång med både rengöring och återfuktning. Min favorit är en från Nuxe (här). Den har gjort susen för mina torra vinterhy!

4. Ansiktsmaks = söndagslyx! Huden blir återfuktad och man får ett fräscht glow på bara några minuter. Glöm dock inte att rengöra huden ordentligt innan så att ansiktsmasken får jobba till 110%. Jag använder verkligen alla sorters olika masker beroende på vad min hy behöver för stunden. Men Glamglows ansiktsmasker är bara helt underbara! Lägg på masken och drick en kopp te. Ta några minuter till egentid.

5. Fötter & händer. Något av det viktigaste, faktiskt. Smörj in fötter med en fotmask. Ge händerna lite extra mycket kärlek nu när vi tvättar och spritar ner dem dag in och dag ut. Handkräm har ni här! Glöm inte heller naglarna! Mina favoriter hittar i här!

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer