STÄMMER DET IN PÅ DIG?

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Goda nyheter för din ekonomi, kära Vädur, när någon på jobbet vill ge dig en extra bonus, eller det dyker upp en ny chans att spara eller tjäna extra. Ditt sparkonto gläder sig, och även om du längtar efter att få köpa fina saker eller åka på en spontan resa så är det klokast att hålla på det du har nu. Istället kan du äventyra med en sötnos som det uppstår en märklig, öm men ändå stark attraktion med och verkligen njuta av det. Det kan till och med finnas något mer än bara fysisk uppskattning här…

Mest romantiska dagar: 11, 12 13 & 14 november
Lyssna på: Santigold – Can’t Get Enough Of Myself


Oxen
21 april – 21 maj
Å ena sidan social och utåtriktad, å andra sidan lite försiktig. Din vecka startar lite förvirrat, kära Oxe. Efter att ha balanserat dina inre behov med omvärldens förväntningar på dig blir mitten av veckan roligare, då du och en speciell person gör allt med varandra och bygger ett speciellt band. En romans kan röra om i ditt liv ordentligt, men chansen är också stor att du hittar en ny bästis. Du blir peppad på att göra saker du i princip glömt bort att du tycker om, och känner dig redo att prata om saker du helst inte velat tänka på. En utmanande, utvecklande men också bara härlig vecka.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 12 & 13 november
Lyssna på: Travi$ Scott – Antidote


Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Ett nytt projekt gör att det blir liv i dig, kära Tvilling, och du startar motorerna direkt. Det kan vara en skoluppgift, ett nytt uppdrag eller något du gör för intressets skull som plötsligt tar all din uppmärksamhet. En ny vana, träningsform eller vardagsrutin kan få samma effekt nu. Samtidigt finns det många romantiska tendenser denna vecka, och du steppar upp ditt game rejält. Redo att fånga din flirt går du all in nu och struntar i vad som kan gå ”fel”. Good for you! Du växer otroligt när du visar vad du vill och behöver, och ökar chansen för att din sötnos ska säga ja.

Mest romantiska dagar: 11, 12 13 & 14 november
Lyssna på: FKA Twigs – In Time


Kräftan
22 juni – 22 juli
Längtar du efter romantik, kära Kräfta? Inga problem. Den här veckan för med sig en stark romantisk medvind och en ny chans för alla de Kräftor som inte känner att de nått riktigt fram till sin sötnos än. Det börjar med enkel kommunikation, typ sms, men eskalerar snart till att ni faktiskt vågar uttrycka känslor mer rakt ut – eller visa dem. Om du inte har tankarna enbart på kärlek så är detta också en utmärkt vecka för att pusha din kreativa sida, inte minst i ett projekt hemma. Påhitt som att måla eller möblera om får tummen upp, men också att inreda en liten ateljé, sätta upp en sy-hörna eller rama in något fint. Din närmsta omgivning påverkar dig mycket nu.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 12 & 13 november
Lyssna på: Z feat. Fetty Wap – Nobody’s Better

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du är redo för en uppdatering i din hemsituation, kära Lejon, och den fyller dig med pepp och energi. En flytt, omorganisering, kanske en ny rumskompis eller så reder du ut saker med en familjemedlem och får fin stämning igen. Du har också fullt med energi på jobb eller i skola, och är allmänt produktiv nu. Framåt helgen vaknar en lust till äventyr, och det blir gärna en spontan resa under helgen – om än kortare än du egentligen längtar efter. En flirt kan hetta till rejält nu.

Mest romantiska dagar: 11, 12 13 & 14 november
Lyssna på: Daley – Time Travel

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En rastlös stämning fyller dig denna vecka, kära Jungfru, och du är hela tiden på språng efter nya personer, flirtar och roligheter. Ett nytt projekt fyller dig till bredden med inspiration och du går all in med att styra och fixa med detta. Längtan efter att komma bort från vardagen är också stor, och framåt helgen gör du slag i saken. En liten mini-semester eller i alla fall byte av ort för några dagar gör dig på bästa humör, och hjälper dig släppa gammal stress och slappna av, fullt upptagen av alla nya intryck.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 12 & 13 november
Lyssna på: Quay Dash – You Make Me Cray


Vågen
23 september – 22 oktober
Redo för lite uppgradering av inkomst, kära Våg? Denna vecka har du chans att löneförhandla, byta jobb eller hitta ett sätt att verkligen spara in på cashen. Fyndchanserna är stora och du kan ge dig en ekonomisk high-five och känna dig rik. Men rikedom kan också komma från andra håll, och något du sökt för att känna dig mer stabil kommer åt ditt håll nu. En känsla av trygghet peppar dig, men veckan bjuder också på en rejäl skjuts framåt i energinivå. Du hinner med mer än vanligt och till helgen är du istället för trött och slö, sugen på flirt och äventyr. Enjoy!

Mest romantiska dagar: 11, 12 13 & 14 november
Lyssna på: Chromatics – Girls Just Wanna Have Some


Skorpionen
23 oktober – 21 november
En underbar vecka väntar, kära Skorpion, där du får ny emotionell inspiration. Du längtar efter att få komma någon nära och vågar öppna dig för andra, men du ser också på framtiden med nya ögon. Saker känns möjliga, och många Skorpioner tar tag i saker som att skicka det där jobbiga mailet eller höra av sig till den där personen som du undrar var hen tog vägen. Att du accepterar och inte skäms för din sårbarhet blir veckans stora tillgång, och hjälper dig att få tråkiga saker avklarade, och ger dig tid för de roligare.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 12 & 13 november
Lyssna på: Jessy Lanza feat. Taro & DJ Spinn – You Never Show Me Your Love


Skytten
22 november – 21 december
Något som legat under ytan ett tag bubblar verkligen upp nu, kära Skytt, men även om det som dyker upp nu känts jobbigt så har du alla möjligheter och verktyg för att ta dig an det nu. Utmanande känslor och tankar, hopplösa idéer eller insikter är faktiskt inte omöjliga, utan kommer med ett nytt sorts lugn nu. Hemligheter behöver inte förbli hemliga för alltid. Ditt sociala liv får också ökad fart nu, och speciellt helgen bjuder på efterlängtade äventyr och skratt.

Mest romantiska dagar: 11, 12 13 & 14 november
Lyssna på: Bishop Nehru – You Stressin’


Stenbocken
22 december – 19 januari
En vän blir oumbärlig denna vecka, kära Stenbock, och hjälper dig i förvirrade känslor och framtidsfunderingar. Med hens hjälp får du hopp om både livet och världen, och tillsammans kan ni också göra en del viktiga insatser nu för något ni tror på eller vill åstadkomma. Använd styrkan i att vara fler. Du får också chans på ett roligt jobb nu, eller hittar en ny energi att surfa på när du jobbar och pluggar. En chef eller lärare har uppmärksammat dig och ger dig bra med beröm nu.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 12 & 13 november
Lyssna på: Mos Def feat. Slick Rick – Auditorium


Vattumannen
20 januari – 18 februari
En stor öppning på jobbfronten är på väg, kära Vattuman, och det lönar sig absolut att söka jobb nu. Nytt jobb, nya uppgifter, nya planer och framtidsidéer hänger i luften över dig och du kan plocka och välja i godan ro. I slutet av veckan växlar du fokus en aning, men inte egentligen – framtiden fortsätter vara huvudtemat men nu funderar du mer på resor, att förverkliga drömmar, plugga något helt nytt eller bli klar med gamla projekt. Ta hjälp av en vän att formulera någon slags plan, de har värdefulla insikter som pushar dig åt rätt håll.

Mest romantiska dagar: 11, 12 13 & 14 november
Lyssna på: Madi Banja – Hollywood


Fiskarna
19 februari – 20 mars
Längtan efter att komma iväg, byta spår, se och lära dig något nytt grabbar tag i dig denna vecka, kära Fisk, och det är helt rätt läge att boka en biljett eller söka en kvällskurs. En sötnos som du haft ögonen på men inte haft förmånen att komma nära visar intresse, och du gör helt rätt i att vinka tillbaka. Det kan bli ett hett slut på veckan, då attraktion och lust tar över. Om känslorna också är på plats återstår att se, men roligt och spännande blir det oavsett.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 12 & 13 november
Lyssna på: Friends – My Boo

Horoskåp tagna ifrån Veckorevyn

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer