STÄMMER DET IN PÅ DIG?

Veckans horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Många vill ha tag på dig denna vecka, kära Vädur, och det blir en hel del spring fram och tillbaka. Å ena sidan har du charmen på din sida och kan utan problem hjälpa de som behöver dig. Ditt engagemang smittar av sig och om någon av dina vänner, i skolan eller på jobbet har svårigheter att leverera eller genomföra något, är du den som kan få dem på bättre humör eller att tro på sig själva. Men var också förberedd på att saker inte är så lätta som de först ser ut, och ha med dig i bakfickan att uppgifter du trodde var klappade och klara visar sig studsa tillbaka till ditt knä som en envis boomerang. Ansvar du känner att du är färdig med att ta på dig, är inte färdigt med att sysselsätta dig.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 januari
Lyssna på: K. Camp – Marilyn Monroe

Oxen
21 april – 21 maj
Det blir lätt att ägna sig åt eskapism denna vecka, kära Oxe, och du reser gärna jorden runt mentalt, medan vardagen trampar på runt omkring. Använd kreativiteten du har och tillåt tankarna vandra, kanske kan du med hjälp av denna känsla också låta sår inombords läka. Någon som har sårat dig kan krypa till korset nu, och det är viktigt för dig att få denna upprättelse. Var samtidigt försiktig med att låta drömmarna bli alltför styrande, och se upp med att göra planer för framtiden som du inte förankrat i din faktiska verklighet. Budgeten kanske finns där, men finns tiden? Det är lätt att bli lite väl optimistisk nu. Njut av den känslan, men låt den inte smyga sig in i din kalender riktigt än.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15 & 17 januari
Lyssna på: Kendrick Lamar feat. Bilal, Anna Wise & Thundercat- These Walls

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Det blir en del jonglerande med ekonomin denna vecka, kära Tvilling. Du tar några steg bakåt, sedan några steg framåt, och får leta lite innan du hittar en bra finansiell balans. Ett heminredningsprojekt till exempel blir kanske dyrare än tänkt, men du har svårt att låta bli att investera ändå, eller ett ekonomiskt stöd från en familjemedlem kommer med vissa villkor du inte förutsett. Ett bra samtal reder ut det finstilta. En vän och du vibar bra denna vecka och får flera viktiga stunder ihop, där kärlek står i fokus och hjälper dig artikulera känslor och tankar. Chansen är stor att denna vän får se nya sidor av dig som hen bara anat förr.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 januari
Lyssna på: PARTYNEXTDOOR feat. Travis Scott – Jus Know

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du jobbar på bra med andra nu, kära Kräfta, och alla dina relationer stärker dig. Vänner, partners och kollegor känns som en förlängd familj, och även om praktiska saker går emot er så kan ni skratta åt det tillsammans. Misstag och missförstånd avväpnas snabbt med er gemensamma förståelse för att allt helt enkelt är lite snurrigt just nu. Känsligare blir det mellan den Kräfta som har en flirt och där missar i kommunikationen uppstår. En sårad känsla tar lätt över, även om du fått det hela om bakfoten. Djupa andetag och inga förhastade känslor. Det finns inget som inte ett ärligt samtal kan reda ut.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15 & 17 januari
Lyssna på: Kwabs – Cheating On Me (Tom Misch Refix feat. Zak Abel)

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Schemat är fullt denna vecka, kära Lejon, och du har knappt en lugn stund att se fram emot. Å andra sidan verkar det som att du har fullt att fnissa åt på jobb eller i skola, och det blir en produktiv vecka med många roliga incidenter. Produktiv är kanske att ta i, då många små detaljer inte visar sig vara på plats och får saker att spåra ur, men lärorik blir den garanterat. Var försiktig med att skriva på kontrakt just nu, dubbelkolla innan du sätter någon signatur någonstans. Det går bra för en flirt nu, som visar sitt seriösa intresse genom att vilja visa dig något alldeles speciellt.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 januari
Lyssna på: Toni Romiti – Up All Night

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En rad romantiska missförstånd skapar förvirring mellan dig och en sötnos, kära Jungfru, och samtidigt som det låter läskigt kan det hela faktiskt skapa riktigt charmiga situationer där ni båda blottar lite mer av er själva än ni tänkt. Plötsligt har ni mycket mer gemensamt än anat, och det är inte helt fel sätt att bygga något tillsammans genom detta. Jungfruar utan potentiella span snubblar lätt in i ett sådant nu, och oavsett hur mycket det känns som att du gjorde bort dig, är chansen stor att du mest framstår som otroligt gullig. En perfekt flirt-vecka, även om den har hög pinsamhetsfaktor.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15 & 17 januari
Lyssna på: Kiana & #SoulFoodTuesday – Hotline Bling (Drake Cover)

Vågen
23 september – 22 oktober
Du är mer än peppad på ett projekt på hemmaplan, kära Våg, eller har planer med familjen denna vecka som du ser fram emot. Allt går inte precis som du tänkt dig, men i förvirringen upptäcker du att det finns rolig spontanitet att hänge dig åt, och det blir en fin vecka trots kaoset. En känslig fråga du hållit dig undan från att prata om bubblar upp till ytan, och du gör klokt i att ta chansen att öppna dig för någon i din familj kring ämnet. Det finns en del chans till romans också, när du överraskar en sötnos med uppvaktning och ärliga känslor.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 januari
Lyssna på: Ji Nilsson – Different Light

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du tar dig för en hel del denna vecka, kära Skorpion, men tyvärr går inte allt som en dans på rosor. Korta resor blir långa eskapader, och ett projekt som du bara ska fort ska ordna med drar ut på tiden och förvandlas till veckans huvudsyssla. Konstiga, men roliga missförstånd sätter dig i situationer där du måste agera snabbt och våga konfrontera eller be om hjälp från främlingar. Det uppstår lätt irritation mellan dig och en vän på grund av alla veckans svängningar, så försök att ha ett ärligt samtal för att reda ut problemen. Ni verkar båda vilja och mena samma sak, men har väldigt olika sätt att förmedla det.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15 & 17 januari
Lyssna på: Omarion, Jeremih, Interns & L&S – Show Me

Skytten
22 november – 21 december
Du är på väldigt flirtigt humör denna vecka, kära Skytt, och kastar oblygt blickar både här och där. Sötnosar får lätt för sig att du vill något mer än du erbjuder, så var beredd på att eventuellt behöva kyla ned hettan som snabbt uppstår. På jobbet eller i skolan är du starkt motiverad och framstår lätt som bossig, och andra kan bli lite sårade av din attityd. Du menar väl, men med siktet inställt på resultat kan det hända att andra känner sig osedda. Se till att du lyssnar när andra uttrycker sin åsikt, även om du inte håller med. Det går bra för dig nu, och du har råd att lämna ambitioner åt sidan och jobba lite med ödmjukhet.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 januari
Lyssna på: Shy Girls feat. Junglepussy – Always The Same

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du fortsätter ha många järn i elden även denna vecka, kära Stenbock, och projekten börjar bli en hel del. Med mycket på att-göra-listan blir det ibland svårt att hålla koll på vad som måste göras, och du tappar lätt fokus. Se till att våga be om hjälp nu, och om du inte har en chef, kollega eller lärare som kan hjälpa dig så finns det vänner som mer än gärna ställer upp nu, men också familjemedlemmar som har råd att ge. Någon som du ser upp till ger motivation och inspiration när det blir tufft, och hjälper dig se lösningar istället för omöjligheter. Din pepp finns där, så låt inte omständigheter slå ned dig.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15 & 17 januari
Lyssna på: The Radio Dept. – Where Damage Isn’t Already Done

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du kan verka lite lost sett utifrån, kära Vattuman, och går mest runt omkring i dina egna tankar nu. Goda nyheter kommer från olika håll, och även om det här gör dig glad, kanske till och med lättad, så är det inget du låter någon annan märka av. I slutet av veckan uttrycker du dig mer specifikt så att andra vet vad som är på gång, men i övrigt är du väldigt mycket i din egen bubbla. Du trivs bra där och kan behöva lite tid ”off” så oroa dig inte för vad andra ska tänka eller tycka. .

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 januari
Lyssna på: J. Cole – Wet Dreamz
Mer om: Vattumannen


Fiskarna
19 februari – 20 mars
En ny vänskap kommer som från ingenstans men fyller hela din vecka, kära Fisk, och även om du till en början ser på den som en bekantskap, främling du bara råkar stöta på allt oftare eller en kollega du bara pratar med lite mer än vanligt så blir den här personen ett viktigt stöd för dig nu. Era konversationer glider lätt in på mer än det ni egentligen har gemensamt, och plötsligt pratar ni om livet, relationer och privata saker du inte ens berättat för dina bästisar. Oavsett var denna relation är på väg, så ger dig den massor av positiv energi denna vecka. Goda nyheter på jobbet kring dina inkomster gör också denna vecka lite extra bra.

Mest romantiska dagar: 13, 14, 15 & 17 januari
Lyssna på: Erykah Badu feat. André 3000 – Hello

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer