https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STÄMMER DET IN PÅ DIG?

Veckans horoskop

Väduren

21 mars – 20 april
Framtidstankarna styr, kära Vädur, och jobb och skola står i fokus denna vecka. Saker du inte behövt tänka på på länge bubblar upp och gör sig påminda – osäkerhet inför en ny uppgift, eller insikten om att vardagen med jobb och skola inte alltid är sådär spännande som du tänker dig att livet borde vara. Här gäller det att aktivera vänner och göra planer att se fram emot under helgen, för att ge veckan och dig själv en push av energi. Och helgen ser ut att bli mer än aktiv. Ett stort genombrott på jobbet under fredagen laddar dig för en helg full av nöjen och utmattande, men härliga, upptåg. Att bjuda in till fest hos dig är ingen dålig idé – bjud gärna in dem från jobb och skola också. Nytta och nöje mixar bra nu.

Mest romantiska dagar: 3, 6 & 7 februari
Lyssna på: Toni Romiti – Time To LeaveOxen
21 april – 21 maj
Veckan börjar en aning irriterat, kära Oxe, och försök hålla tungan rätt i mun så att du inte säger något du sedan kommer ångra. Det blir nämligen snart bättre, och i mitten av veckan början intressant utveckling när det kommer till en romans som du har med någon på distans, eller försöker få att upptäcka dig i vimlet på skolan, i jobbet eller stan du bor i. Hen får på något sätt upp ögonen för dig nu och du har chansen att göra ett gott intryck. Helgen har potential att bli en upptäcktsresa, och känns lätt som tio gånger längre än den är. Djupa insikter blandas med upptäckter om din omvärld, inspiration och vilja att lära dig mer om någon eller något. Allt verkar hända samtidigt nu, för både dig och vänner, och de romantiska vibrationerna går i princip att ta på.

Mest romantiska dagar: 1, 3, 5, 6 & 7 februari
Lyssna på: THEY. – Bad Habits (esta Remix)Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du har ett komplicerat förhållande till kontroll just nu, kära Tvilling, och denna vecka pendlar du mellan att vilja styra över allting, och att låta slumpen avgöra. Detta kan skapa en del frustration omkring dig i början av veckan. Men, när jobb, skola eller vänner mer eller mindre kräver att du tar ansvar, börjar saker hända som sätter ordentlig fart på dig. Det blir en oerhört produktiv vecka, där du styr upp allt från träning och din privata budget till jobbuppgifter som du försökt undvika. När helgen kommer kan du med ett nöjt leende sjunka ned i soffan med en bästis eller sötnos, och ha djupa snack om vad ni värderar mest i livet. En vecka med lagom mycket utmaningar, och perfekt nivå av helg-chill.

Mest romantiska dagar: 3, 6 & 7 februari
Lyssna på: Roy Wood$ – SKRT (Remix)


Kräftan
22 juni – 22 juli
Relationer står i fokus denna vecka, kära Kräfta, och frågorna är hur mycket ni kan ge av varandra, till varandra. Du har en hel del kärlek att ge bort, och gör det gärna, men hamnar också i lägen där du vill känna att du får samma kärlek tillbaka. Men om veckan börjar med frågetecken kring detta, så får du snart svar på tal. Värme och uppskattning kommer i alla möjliga olika former nu, från chefer, sötnosar och vänner, och framåt helgen behöver frågorna inte längre ställas. Istället kanske du behöver fråga dig själv hur bra du är på att ta emot den omsorg som finns gentemot dig, och lägga åt sidan att alltid ta hand om andra – speciellt när du är i stort behov av andras omtanke.

Mest romantiska dagar: 1, 3, 5, 6 & 7 februari
Lyssna på: Lapalux feat. Andreya Triana – Puzzle


Lejonet
23 juli – 23 augusti
Veckan må kännas ganska seg inledningsvis, kära Lejon, men snart kommer du sakna de där långsamma, vilsamma dagarna. I mitten av veckan börjar det bli fullt upp med jobb, träning, planer med familj, och att få ihop saker verkar nästan omöjligt. Tvärtom visar det sig att du har mer än resurserna som behövs för att strukturera upp allt som händer samtidigt, och det blir som en härlig utmaning. En del stora förhoppningar är du tvungen att lägga åt sidan (det blir nog ingen spontan weekend-trip till en storstad) men du hinner lägga desto mer tid på att hjälpa andra med deras problem, såväl som att se till att du mår bra genom att ta hand om dig själv och organisera vardagen.

Mest romantiska dagar: 3, 6 & 7 februari
Lyssna på: IAMNOBODI – Found You


Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du är mitt i en virvel av kärlek, kära Jungfru, där allt handlar om hjärta, feels och skapande. Nyfikenheten har vaknat och du åker gärna på någon liten utflykt eller resa denna vecka eller helg. Kreativiteten är på topp och du är den som kommer med idéer på löpande band. Romantiskt sett är detta alltså en supervecka, där temperaturen med en flirt eskalerar dramatiskt och vad som helst kan hända. Helgen blir speciellt magisk, och allt från att du träffar en helt ny sötnos till att din partner lyfter er två till nya nivåer finns med på spektrumet. Ett oväntat romantiskt och högst passionerat möte skakar om dig nu.

Mest romantiska dagar: 1, 3, 5, 6 & 7 februari
Lyssna på: Jessy Lanza – It Means I Love YouVågen
​23 september – 22 oktober

Du har fullt upp hemma eller med din familj denna vecka, kära Våg. Någon ser ut att behöva din hjälp, eller om du behöver deras, och det kan bli ett väldigt ömsesidigt utbyte utan att ni ens märker det först. Om det är pengar du behöver hjälp med, så kommer den nu. Se upp för konflikter med en partner, där ni båda försöker ta kontroll hemma, utan att lyckas kommunicera ordentligt. Kanske bjuder ni båda in någon att bo hos er, eller din partner gör det när du ser fram emot att kunna vara ensam hemma. Känsliga grejer – men ni hittar vägen. Helgen blir mysig med lågt tempo och flirtig stämning.

Mest romantiska dagar: 3, 6 & 7 februari
Lyssna på: Jhené Aiko – B’s & H’s


Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du är rastlös, rastlös, rastlös, kära Skorpion, och dagdrömmer om att åka iväg någonstans, varsomhelst, och gärna nu, nu, nu. Har du tur har du möjligheten att åka, annars får du göra ditt bästa för att roa dig med att hitta på oväntade saker som inte ingår i ditt vanliga mönster. Impulserna haglar, och du får med dig både nära vänner och nya personer på dina påhitt. En rolig och rastlös vecka, där du sätter igång nya projekt och njuter av att prata med främlingar. Det uppstår lätt tycke mellan dig och en ny flirt, och de varma känslorna kan komma som en blixt från klar himmel.

Mest romantiska dagar: 1, 3, 5, 6 & 7 februari
Lyssna på: Fritjof & Pikanen – En Annan Sida Av Stan


Skytten
22 november – 21 december
Du har mycket att fixa med och fundera ut vad gäller din privatekonomi, kära Skytt, och det här upptar en hel del tid denna vecka. Kanske förbereder du dig inför ett liv med nya finansiella medel, eller försöker lista ut om du kan spara mer, eller klara dig på en annan inkomst än den du har. Detta fixande ser ut att bottna i nya funderingar på vad du vill göra med din tid och hur du vill leva ditt liv, så det finns många anledningar att gå igenom detta med noggrannhet. En löneförhandling går utmärkt nu, speciellt i slutet av veckan. Se upp för att blanda pengar och kärlek dock, eller fokusera för mycket på vad din sötnos har för finansiell situation. Det finns ingen anledning i att räkna allt i siffror.

Mest romantiska dagar: 3, 6 & 7 februari
Lyssna på: Baba Stiltz – OK/773


Stenbocken
22 december – 19 januari
Den här veckan är på många sätt din, kära Stenbock, för du har många starka krafter på din sida. En sötnos kan bli din, men du kan också få ihop två sötnosar som du tror skulle passa för varandra. Jobbmässigt har du vinden på din sida, och om du behöver steppa upp och vara chef i en grupp nu så gör du det med bravur. Helgen haglar av romantik för dig, och den du längtat efter att få en kärleksfull bekräftelse från går all in. Njut av denna vecka till 100%, och ta alla chanser den ger. Universum vill dig extra väl just nu.

Mest romantiska dagar: 1, 3, 5, 6 & 7 februari
Lyssna på: NAO vs. A. K. Paul – So Good


Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du går in i din egen bubbla igen, kära Vattuman, och lever denna vecka i din egen inre värld. Du dras till att stanna hemma, göra trygga saker och träffar helst de du redan känner som allra bäst. Du bär på en massa idéer och planer som du gärna förbereder inför och fixar med nu, och vill helst inte störa ordningen du skapat i ditt eget kaos med oväntade händelser. Framåt helgen blir du lite mer mottaglig för också det spontana, och även om det tar emot så tackar du ja till något du upplever som ett lite för seriöst åtagande för dig just nu.

Mest romantiska dagar: 3, 6 & 7 februari
Lyssna på: Amy Winehouse – Help Yourself


Fiskarna
19 februari – 20 mars
Det som verkligen får dig att friktionsfritt flyta genom denna vecka, kära Fisk, är vännerna och de som bryr sig om dig. Det hjälper om du känner att du har personer på ditt jobb eller i skolan som du verkligen tycker om, men även om du känner att du får utlopp för något du brinner för när du jobbar eller pluggar. Det kan emellanåt kännas tufft på jobbet, men just vetskapen om att du har ett mål i sikte och personer som tror på dig blir en bärande kraft nu. Planera in en ordentligt social helg, full av bästisar och mys. Boka också in en dejt med en sötnos eller bästis på distans. Att se varandra på data- eller telefonskärmen värmer hjärtat.

Mest romantiska dagar: 1, 3, 5, 6 & 7 februari
Lyssna på: Metro Zu – Need Luv


Xoxo. C

Gillar

Kommentarer