https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STÄMMER DET IN PÅ DIG?

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Ett första steg på en längre framtidsbana läggs bakom dig, kära Vädur, och du börjar bli varm i kläderna på jobbet eller i skolan. Du ringar in ett mål du hållit framför dig och kan stolt kryssa över det. Beröm och uppskattning doseras ut över veckan, även om du ibland känner att det finns en omotiverad hype kring vad du fått gjort. Helt perfekt är det inte, och du fortsätter fundera på vilka andra, djupare förändringar du kan få till. Helgen blir en viktig tid för kontemplation och drömmar bubblar upp när du vänder blicken inåt. Goda nyheter hjälper dig att ta ett viktigt personligt beslut, och i nästa fas tänker du inte låta din kreativitet gå på sparlåga.

Mest romantiska dagar: 25, 26, 27 & 28 februari
Lyssna på: Pillar Point – Dove


Oxen
21 april – 21 maj
En vecka med stor potential väntar, kära Oxe, där du kan låta en kreativ idé eller en romans sluka dig och din tid. Det finns mycket kärlek i luften runt dig, och den sprider sig från sötnosar till vänner. En flirt visar vad hen känner, och du får en tydligare bild av vilken sorts relation ni två skulle kunna ha. Men det finns också många känslor i omlopp när det kommer till vänner, och en viktig pusselbit ligger i att försöka reda ut var skon klämmer i en relation. Någon kan ha blivit besviken på dig, eller känt sig osynlig, och inte förstått att du är redo att prata om dessa saker. Visa att du mer än gärna lyssnar nu. Andra kan i ett sådant samtal uppfatta dig som mer saklig än känslosam. Visa att du bryr dig på riktigt.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari
Lyssna på: The Weeknd & Lauryn Hill – In The Night


Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Efter att ha haft en period där du inte känt dig helt peppad på att gå ut och umgås, vara alltför spontan eller träffa nya personer börjar du långsamt växa ur ditt eget sällskap, kära Tvilling. Du ställer upp för nära nu, och i takt med ökad social stimulans vaknar en massa längtan efter mer av allt ovanligt. En vän uttrycker också sin saknad efter era äventyr, och du svarar med att vara mer än peppad. Det är i sällskap med andra som vissa av dina bästa idéer vaknar, och du får en betydligt klarar bild av vad ditt nästa steg, på jobbet eller i utbildningsväg, skulle kunna vara. Dags att jaga drömmen.

Mest romantiska dagar: 25, 26, & 27 februari
Lyssna på: Mwuana – Ensam


Kräftan
22 juni – 22 juli
Den sista touchen på ett viktigt mail, projekt eller en ansökan tar form, kära Kräfta, och du kan med ett nöjt leende trycka på skicka, skriv ut och lämna in. Om helgen bjöd på en kort resa så kommer veckan med en glöd som påminner om mättnaden efter en god måltid eller en rolig fest. Med klacksparkar möter du veckans utmaningar, och gör inga draman av det som andra kan ha nojat upp sig över. Istället kör du med rak kommunikation nu, och låter inget smågrus paja ditt maskineri. Helgen ser väldigt lovande och spänningsfylld ut, där ett möte eller dejt du längtat efter, eller är nervös över, går över förväntan. Inte alls som du tänkt dig, men med en bra nivå av överraskning.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari
Lyssna på: Elf Kid – Golden Boy


Lejonet
23 juli – 23 augusti
En väntan är över, kära Lejon, och oavsett om det är för att löningen äntligen är på gång, eller något du känt dig som att du stått i kö för i flera veckor för att få ta tag i, så är känslan en av befrielse. Nu får du svart på vitt veta vad som gäller, och beskedet i sig ger lättnad. I en relation hamnar ni i svåra diskussioner, men ditt tålamod är stort vilket ger dig goda chanser att inte genast vilja dra, bråka eller ignorera. Istället tar du dig an det hela med ett inre lugn, utan brådska och stor respekt för den du behöver prata ut med. För Lejon med en flirt på gång kan fina signaler komma din väg. Helgen handlar mest om att återfinna energi, så håll planerna på en lagom nivå.

Mest romantiska dagar: 25, 26, & 27 februari
Lyssna på: Nesbeth – My Dream


Jungfrun
24 augusti – 22 september
En lång kamp är över, kära Jungfru, och du får äntligen resultat för allt slit. Pengar, betygelser, fina ord eller goda nyheter – världen är på din sida nu. Goda nyheter kommer också hemifrån, från släkt och familj, och det värmer dig ytterligare. Det blir en vecka med stort personligt fokus, medan jobb och skola går smidigt på ren rutin. En del avslöjanden är mer överraskande denna vecka, som att någon till exempel är väldigt intresserad av dig och vill komma närmare än du trott. Om det finns rum för detta eller ej i ditt liv är svårt att säga, men det mesta tyder på att denna person kan ge dig en hel del nyttiga insikter, åtminstone för stunden.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari
Lyssna på: Frank Ocean feat. Tyler, The Creator – Golden Girl 


Vågen
23 september – 22 oktober
Ibland är vi så inne i en inre förändring att omvärlden blir suddig, inte helt viktig, men inte heller oviktig. En sådan bubbla har du varit inne i, kära Våg, och under veckan börjar den långsamt släppa sitt tag kring dig. Kanske har du genom den fått ett tåligare skal och kan sätta hårt mot hårt utan lika mycket motstånd nu, och kanske är du till och med redo att berätta för någon hur du verkligen känner. Om du väntat på ett tillfälle för att avsluta, initiera eller verkligen sätta press på en flirt så är den här veckan perfekt. Den har lagom mycket mjuk balans, utan att bli mesig. Våga uttrycka vad du vill. Svaren kan överraska dig, men också visa dig en oväntad väg in i framtiden.

Mest romantiska dagar: 25, 26, & 27 februari
Lyssna på: Caribou – Bowls


Skorpionen
23 oktober – 21 november
Ditt schema är fullt av vänner just nu, kära Skorpion, och det blir nästan som en skön paus ibland när du får tid att tänka på jobb och fix, något som hänger i luften minst lika mycket. Små projekt som du påbörjat men inte kunnat utveckla drar i dig i mitten av veckan. En del insikter kring dina vänskaper har också gjort sig alltmer befästa inom dig, och det blir tydligt för dig hur vissa relationer kommer och går, och ibland går för att komma tillbaka. Kanske är det dags för dig att göra en liten sorti från några, för att ge er båda lite andrum från den intensiva kontakt ni haft eller har. Eller så saknar du vissa vänner och gör mer för att faktiskt knyta samman era vägar igen. En romantisk helg med väldigt otippade bekännelser väntar.

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari
Lyssna på: Cherrie feat. Mapei – Ja Vet Ni Vet


Skytten
22 november – 21 december
Ett beslut kring din framtid måste tas, kära Skytt, och denna vecka är betänketiden över. Andra pushar dig och det känns orättvist, men är nödvändigt. En bekant kan komma med råd som är lätta att ta till sig och känns roligare, men lyssna också till någon som känner dig väl, gärna en familjemedlem. Denna person kommer påminna dig om något du gärna vill ignorera, men som faktiskt är en viktigare bit än vad som är just bara roligt. Viktigast är att du låter samtalet och tankarna pågå, båda före och efter beslut, för att verkligen vädra ut alla de tankar som maler. Chansen är stor att du själv sitter på information du inte egentligen vill ska komma fram, men som bubblar upp ändå – vilket är ett bättre alternativ långsiktigt sett.

Mest romantiska dagar: 25, 26, & 27 februari
Lyssna på: Rihanna feat. Drake – Work


Stenbocken
22 december – 19 januari
Vissa drömmar förverkligas bara när du går igenom alla dess detaljer, små mikroskopiska möjligheter och verkligen vrider och vänder på varje tanke, kära Stenbock. Denna vecka är en sådan dröm-vecka, alltså att du funderar på just framtidsdrömmarna och dess potentialer. Går de att förverkliga? Är de ekonomiskt hållbara? Innehåller de saker som kommer göra dig gott? För Stenbockar som väger pengar mot lycka nu finns det fler stigar än de svartvita, men du behöver diskutera saker med personer som vet. Sök reda på någon med erfarenhet som kan guida. Helgen blir en upptäcksfärd in i en okänd värld, tillåt dig själv att undersöka och utforska den!

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari
Lyssna på: Future – Diamonds From Africa


Vattumannen
20 januari – 18 februari
En tuff vecka väntar, kära Vattuman, där du känner en del pust och stön redan innan den startat ordentligt. Men förändringen är på gång, och i och med denna vecka kan du stryka ett streck över vissa saker, och det kommer kännas gött, bättre, bäst. Med bra stöd från vänner, syskon och de du litar på allra mest så klarar du alla sorters prövningar, även de du varit oförberedd på. Vid minsta obehag – prata med dem som finns nära dig. De är fulla av oväntade stödresurser. En energireservoar du inte själv visste att du hade visar sig under helgen, när du trodde att du själv skulle vara dränerad. Använd den och bjud dig själv på något du verkligen, verkligen längtat efter.

Mest romantiska dagar: 25, 26, & 27 februari
Lyssna på: Jaqe – Förbannelsen


Fiskarna
19 februari – 20 mars
Någon som står dig nära visar en ärligare sida av sig själv nu, kära Fisk, och även om du inte gillar det som visar sig, så uppskattar du gesten. Du är svag för när andra delar med sig av sina svårigheter, men det ultimata testet blir hur de kan hantera dina. Denna persons öppenhet triggar dig att vara ärlig tillbaka, och det blir utkomsten av deras reaktion som för dig avgör var ni två egentligen står. För Fiskar som jobbar i nära relation med en kollega blir det många tuffa meningsbyten nu, på det sättet att ärligheten är brutal men nödvändig. Helgen ger dig chans att se saken ur ett större perspektiv, och känslorna du hade i mitten av veckan formas snabbt om till något helt annat…

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 28 februari
Lyssna på: Fever Ray – Coconut


Xoxo. C

Gillar

Kommentarer