https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STÄMMER DET IN PÅ DIG?

Veckans horoskop


​Väduren

21 mars – 20 april
En vecka av kommunikation väntar, kära Vädur, och du håller ingenting tillbaka. Du levererar tuffa besked på jobbet eller till någon du har i ditt mer praktiska liv (tänk gym-kompis), för att sedan ha långa givande samtal med någon om din framtid, till exempel en chef eller någon som inspirerar dig, för att sedan diskutera svårigheter och problem på arbetsplatsen med någon som har en administrativ roll, typ löneansvarig eller studieadministratör. Och när du ändå är i farten så fortsätter du att ge råd, lägga alla kort på bordet, ta kontakt med någon du är nyfiken på och allmänt uttrycka dig åt alla håll, hela veckan. Inga filter gäller nu och du har rätt att säga vad du tycker.

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 mars
Lyssna på: Anik Khan – Too Late Now

Oxen
21 april – 21 maj
Ibland har en hållit saker inne så länge att en glömt att de finns där, men denna vecka gör sig tankarna och känslorna påminda på alla plan, kära Oxe. En hake har kopplats loss någonstans inom dig, och nu porlar det ut allt möjligt. När det gäller ekonomi kan du ha ett väldigt uppriktigt samtal med någon där missförstånd kring pengar skapat dålig stämning, och det här är det som står för veckans största lättnad. Även om relationen blir lite illa tilltagen och ni båda kan behöva slicka era sår, så är det viktigt att du står på dig och att du kan formulera vad du behöver och vad som är rättvist. Denna lättnad kan i sin tur hjälpa dig uttrycka än mer känslor, eller hjälpa dig inse vad du faktiskt behöver mest av allt just nu. En ny plan tar form.

Mest romantiska dagar: 31 mars
Lyssna på: Toni Romiti – Imma Dog Too


Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Genom vänner får du denna vecka nya idéer och påfyllnad av energi, kära Tvilling, och vågar ta tag i en del jobbiga bitar som du inte riktigt varit så peppad på att deala med. Ett tufft snack med familjen kan gå åt vilket håll som helst, men viktigast är kommunikationen med en partner eller bästis. Ni två möts kring en av de allra tuffaste bitarna i er relation och lyckas båda formulera er på ett sätt som skapar förståelse och gemenskap. Försök dock att hålla ekonomi utanför samtalet, om det finns en sådan aspekt av er relation, och fokusera på det ni två har gemensamt. Värderingar och framtidsvisioner är extra viktiga att prata om för att komma varandra närmre nu. En ny vänskap kan också ta fart under veckan och ge dig vänskapsfjärilar i magen.

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 mars
Lyssna på: Janet – Alrite (Kaytraflip)


Kräftan
22 juni – 22 juli
Dags för några tuffa konfrontationer på jobbet, kära Kräfta, och chansen är stor att du har försökt undvika eller snigla dig runt dessa ämnen. Nu gäller det att facea en chef eller lärare och verkligen prata allvar, och trots all din oro visar det sig att många överraskningar väntar. Ödmjukhet och fokus på fakta hjälper er att mötas. Ta vara på detta, och undvik att föra in samtalen på personligare bitar, speciellt om ni haft en spänd relation den senaste tiden. Var så saklig du bara kan, utan att bli en robot (risken är väldigt låg men kan vara bra att tänka på!). Efter detta rentav upplyftande samtal kan bit efter bit falla på plats vad gäller jobb och skola, och plötsligt är du i ett flow av idéer och lösningar som aldrig tycks sina.

Mest romantiska dagar: 31 mars
Lyssna på: Rihanna – Never Ending


Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du har en viktig chans denna vecka, kära Lejon, att ta ett stort steg i en romantisk relation, eller att bättre på en stämning som varit låg. Visa din sötnos eller partner hur mycket du uppskattar hen, och istället för att känna dig som att allt rinner av hen eller att reaktionen uteblir, så kommer kärlek tillbaka åt ditt håll. Det är med andra ord också en utmärkt vecka för att flirta. Gör det genom komplimanger och fina ord dock, istället för generösa gåvor eller saker. Att förklara för någon hur du känner ger svar direkt och du får se nya dörrar öppnas nu. Någon som inte tidigare varit redo att prata på riktigt kan öppna sig, speciellt någon som befinner sig långt borta och som du saknar, eller känner dig distanserad ifrån. Kanske kan du få en förklaring till saker nu.

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 mars
Lyssna på: AJ! – Oh My


Jungfrun
24 augusti – 22 september
Funderingar kring din boendesituation kan uppstå denna vecka, kära Jungfru, när ett nytt ekonomiskt läge förändrar bilden av hur du lever. Stöd kommer från föräldrar och familj som mer än gärna hjälper dig med nya idéer, men det handlar också om att du får en chans att göra upp en budget som ger dig andra möjligheter i livet. Det kanske inte är det du helst vill göra i veckan, men försök måla upp en bild av framtiden och din ekonomi nu. Sådant du inte kan kontrollera gör dig lätt lite nervös denna vecka, till exempel en romans där du gärna vill veta exakt var ni står. Försök att hålla förväntningarna på era samtal låga, för alla är inte lika redo att prata ut som du.

Mest romantiska dagar: 31 mars
Lyssna på: dvsn – With Me


Vågen
23 september – 22 oktober
Du har burit på en hel del tankar, eller kanske suttit på viktig information på sistone, kära Våg, och är redo att prata med andra nu. Speciellt snack med syskon blir bra och givande, särskilt om ni haft en lite otydlig kommunikation de senaste veckorna. Du kan äntligen berätta om något som du behövt hålla för dig själv, vilket blir en ordentlig lättnad, även om det är läskigt att släppa ifrån sig vissa saker. Även viktiga snack med personer du sällan träffar men som varit eller är på besök visar sig ge mer än du anat. Undvik att prata om pengar nu, och fokusera på er relation. En partner eller bästis och du får goda nyheter att fira tillsammans i mitten av veckan.

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 mars
Lyssna på: Drake feat. James Fauntleroy – Girls Love Beyonce


Skorpionen
23 oktober – 21 november
Det är dags att få saker gjorda, kära Skorpion, och denna vecka är du en produktivitetens mästare. Du hamrar ner alla de där viktiga mailen, kastar dig över skoluppgifterna och plugget, susar fram på jobbet med full koll och missar inte en deadline. Samma effektivitet visar sig i hemmet och i vardagen, där bortglömd tvätt eller ignorerad träning genast får se var skåpet ska stå. Du är bossen denna vecka. Om du har chans att snacka lön eller få till lite mer jobb för att öka på i kassan – ta den. Undvik dock att lova bort dig på några utflykter just nu, utan fokusera på att städa upp och organisera i vardagen. I längden ökar det din lust till det mesta och hjälper dig hitta tillfredsställelse och ro nu.

Mest romantiska dagar: 31 mars
Lyssna på: Sunni (Colón) – California Diamond


Skytten
22 november – 21 december
Vårkänslorna är här, kära Skytt, och den här veckan kan även den mest oflirtiga Skytt åka dit på en liten crush. Någon du gett upp hoppet på hör av sig, en relation som känts seg får helt nytt liv och från att ha legat på noll sötnosar i din omgivning går siffrorna i taket. Det är bara att gå all in, fira av ditt charmigaste leende, säga hej, ta vågade initiativ och ge dig in i leken. Suget i magen är starkt nu, och många Skyttar känner av en längtan av någon mer i sitt liv som kan ha legat i en lång dvala. Gasa på! Om du är engagerad i ett kreativt projekt, kanske tillsammans med någon, så är detta en drömvecka för er båda. Gasa på ännu mer!

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 mars
Lyssna på: Captain Murphy – Cosplay


Stenbocken
22 december – 19 januari
En känsla av att komma hem, varva ned, landa, infinner sig denna vecka, kära Stenbock, och är mer än välkommen. Du får tid att smälta, fundera, kanske till och med prata om saker du varit med om som ännu inte hunnit komma ut i form av ord till de som står dig närmast. Se till att du ringer nära och kära och byter några ord eller pratar hela natten nu, för dessa samtal behövs, både för dig och dem. Men glöm inte att också lyssna – du är inte den enda som haft en intensiv period av förändringar och snabba utvecklingar. Om du letar nytt boende så är det här den perfekta veckan för att snacka runt och höra vem som vet något, lägga ut en annons eller jaga hyresvärdar.

Mest romantiska dagar: 31 mars
Lyssna på: Romby feat. Mayzin & Toni B – I’m Blessed


Vattumannen
20 januari – 18 februari
En blockering i ditt sociala liv har lossnat, kära Vattuman, och du har lättare för att umgås, snacka om livet och låta dig själv simma fritt i tankarna när du umgås med andra nu. Kanske har du till och med lyckats, eller lyckas under veckan, att ha det där viktiga snacket med den eller de som står dig närmast och som gör att ni kan börja vara som ni brukar. Oro för att gamla sår ska rivas upp finns där, men låt dem inte skrämma dig, utan försök att spontant öppna upp och låta andra ta plats i ditt liv. När du behöver en break är det mer än okej att uttrycka det. En kort utflykt i mitten av veckan eller besök från någon du tycker mycket om ger mängder av energi och pepp.

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 mars
Lyssna på: AbJo – Mantra Grooves


Fiskarna
19 februari – 20 mars
Snåla med dig själv denna vecka, kära Fisk, för även om du är full av bra idéer och en hel del pepp så kan du behöva lägga din generositet på dig själv. Låt vänner och jobb få ta precis så mycket som är lagom, men ge dig själv mest komplimanger, kärlek, presenter och så mycket tid och mys som möjligt. Har du chans att snacka lön och förhandla kring inkomst, ta den. Har du besparingar som du skulle kunna använda för att unna dig något? Det här kan vara veckan då du faktiskt går all in och gör det. Men kom ihåg att välmående inte kan köpas för pengar, och att kärlek kan komma inifrån. Den här veckan blir det ditt viktigaste mål.

Mest romantiska dagar: 31 mars
Lyssna på: Povi feat. ILoveMakonnen – Park Hill

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer