STÄMMER DET IN PÅ DIG?

Veckans horoskop


​Väduren

21 mars – 20 april
Det är mycket samtidigt nu, kära Vädur, och den här veckan testas du lite i hur mycket du kan hantera. Livet är fullt av roliga utmaningar som du verkligen uppskattar just nu, men samtidigt är det som att vardagen tar över och kräver precis allt av dig. Du tackar gärna ja till extrajobb nu som ett strategiskt move att få in lite mer cash på kontot, eller väljer att prestera lite extra i skolan för ett strålande betyg, men ignorerar gärna att detta också betyder just det: mer jobb. Vilket innebär att du kanske måste ställa in en efterlängtad dejt, få mindre kvalitetstid med kompisar och mindre egentid för att bara vara. Men mitt i allt detta så finns en hel del ljusglimtar – se speciellt fram emot en magisk tisdag full av flirt och nyheter som får dig på bästa humör. Det här är en dag du kan utnyttja till max, sprängfylld av härliga löften om att följa din minsta vink – både på jobbet/skolan och i privatlivet.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april
Lyssna på: ILOVEMAKONNEN – Turn Off The Lies


Oxen
21 april – 21 maj
Du kan verkligen få saker att hända denna vecka, kära Oxe, och kan utnyttja detta på flera smarta sätt. Det rör sig redan en hel del i dina vänskaper, så inled gärna veckan med att lägga lite extra fokus där. Två grupper du velat sammanföra eller vänner du velat få ihop är båda mogna att mötas nu, men du kan också lägga in en ”stöt” hos en bekant som du vill göra till din bästis. Mer sugen på att lägga in en stöt hos någon du är romantiskt intresserad av? Det finns gott om romantiskt utrymme denna vecka också, men var försiktig och spela dina kort med säkerhet, för denna sötnos verkar osäker, stressad och allmänt redo att dra om minsta lilla motgång eller missförstånd visar sig. Överväldiga inte någon nu, utan försök ta det chill, även om attraktionen är enorm. Svårt att hålla dig? Använd söndagen som en dag att förklara hur du känner – utan att lasta på alltför mycket förväntan.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april
Lyssna på: Paul Wall – Girl


Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du inleder denna vecka starkt, kära Tvilling, gör underverk på jobbet och charmar en sötnos av stolen, utan att ens behöva lämna din comfort zone. Ovanligt för dig är att du befinner dig i en situation där du kan uppleva att du är lite låst – och på något oväntat sätt njuta lite av det. Trots att du har intensiva dagdrömmar om ett liv fullt av inget annat än hotellrum, flygplatser och främmande platser, så föredrar du att hålla dig där rötterna vuxit till sig. Det här kan skapa lite frågetecken främst kring en vänskap, där någon förväntar sig att du ska vara en miljard procent på en idé de har, och där du drar i bromsen och hellre väljer något säkrare. Oväntat, men i längden klokt. Ett område som varit under lite press den senaste tiden är nämligen din ekonomi, och där hjälper det att hålla tillbaka en hel del nu. Du tar det lugnt, håller igen och slösar vare sig med energi eller pengar nu.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april
Lyssna på: Nxworries, Anderson Paak & Knxwledge – Link Up


Kräftan
22 juni – 22 juli
En aning rastlös, kära Kräfta? Dina tankar tycks vara någon annanstans denna vecka, och drömmar om en resa eller om någon som befinner sig långt bort upptar din tid. Det blir också en väldigt socialt givande vecka, och när du inte fikar med en bästis så kontaktar du gärna personer som du inte pratat med på länge för att få lite stimulans, input och nya perspektiv på livet. Om du har chansen att åka på en kort tripp någonstans – ta den, men förvänta dig inte att kunna kombinera detta med vare sig jobb eller plugg, utan här får du välja det ena eller andra. Flirtiga Kräftor har bra flyt hela veckan, med flera trevliga interaktioner. Fokusera på att skapa en mysig och vänskaplig stämning mellan er två innan du satsar på att visa dina mer romantiska intentioner. Att skapa bra kemi är din specialitet denna vecka.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april
Lyssna på: Gilbert Gil – Refavela


Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du fortsätter att ha bra romantiskt flyt, kära Lejon, och den här veckan bör du verkligen ta vara på det. Snart kommer denna trend att vända, eller åtminstone sakta in en hel del, så det gäller att ta vara på de flirtar och möjligheter som ges nu. Ett annat, mer stabilt område som har bra fart nu är jobb och plugg, där du lyckas imponera och leverera en hel del bra idéer och lösningar. Om du längtat och hoppats på att få ett jobb eller att få axla nytt ansvar så har du planeterna på din sida – pusha på! Det kanske inte ger utdelning i samma stund som du visar vad du vill, men redan i nästa vecka kan du se resultat. Det skadar inte att så frön hos en chef eller arbetsgivare. Gå dock inte för hårt på att få en löneförhöjning nu, då just detta område är lite känsligt just nu. Snarare är det klokt att inta en sparsam hållning under hela veckan. Köp inga spontanresor till en främmande strand just nu, utan avvakta tills du är säker på att du har både tid och pengar.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april
Lyssna på: Negium. – When U Like Someone


Jungfrun
24 augusti – 22 september
Det blir lite motvind denna vecka, kära Jungfru, samtidigt som människor runt omkring dig ger dig tycker att det verkar gå strålande för dig. Kanske ser de inte riktigt på livet med samma höga standard som du, för du gör stora planer, perfekta i varje detalj, och har bestämt dig att dessa ska gå igenom utan minsta problem. Små hinder skapar stor frustration, och speciellt irriterar du dig på kollegor eller klasskamrater som säger att ”men det gör väl inget, du är så duktig ändå” när du upplever att du misslyckats. Försök ändå ta till dig av deras ord, för chansen är att du faktiskt har mycket som är bra på din sida. I början av veckan är den flirtiga stämningen hög, liksom i slutet av helgen – två saker att hålla fast vid. Använd också torsdagen till att rätta till fel som blivit, och lägga upp en ny plan. Att ge upp är inget alternativ nu.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april
Lyssna på: Tall Black Guy – One To One


Vågen
23 september – 22 oktober
Trots en del små irritationsmoment denna vecka, så går det mesta åt precis rätt håll nu, kära Våg. En romantisk medvind sveper runt dig och det flirtas åt alla möjliga håll, och du är mer än redo att göra det lilla extra som krävs för att charma någon, eller visa ditt intresse mer öppet än vanligtvis. Frustrationen ligger inuti dig och även om den inte är oviktig, så gör du klokt i att hålla den utanför olika relationer nu. Risken är stor att du missförstår andra och projicerar egna osäkerheter där de inte hör hemma – se upp för att ge det för stort utrymme! Lita istället på att andra menar de det säger. Du kan få en hel del bekräftelser från oväntade håll nu, och en frustration som kan uppstå är att du inte får den från den du hoppas på. Helgen ger en bra chans att bara vila och ta hand om dig själv en stund – ta den.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april
Lyssna på: Crystal Mec – Wake Up Call


Skorpionen
23 oktober – 21 november
Veckan börjar på bästa sätt, kära Skorpion, med en romantisk medvind som lätt gör dig lite hög. Samtidigt grejar du en del med pengar, gör en stor investering som du är nöjd över och enbart tjänar att unna dig njutning, och överlag måste en säga att du har en riktigt bra första halva av veckan. En sötnos och du har otrolig kemi nu, och kommer överens på alla sätt. Det är helgen som kan bli lite strulig, då du plötsligt inte kommer överens med vänner, och de lätt blir sura när du väljer en sötnos eller kanske en hälsosam hemmakväll framför att gå ut och svira. Se också upp för att se på din ekonomi på ett annat sätt under helgen, och ifrågasätta en del beslut. Söndagen blir helgens bästa dag, med en inspirerande utflykt eller annat äventyr tillsammans med en sötnos.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april
Lyssna på: TSURUDA – Foreign Money


Skytten
22 november – 21 december
Så många fjärilar i magen, kära Skytt, och början av denna vecka är de extra aktiva. Om du inte redan har en sötnos så är chansen stor att det dyker upp en nu, kanske det dök det redan under helgen upp en oväntad och ovanligt intressant person som tog dig med storm. Förutom att ditt flirtiga öga är i ständig rörelse nu, så har du bra med fart i andra delar av livet också. Du njuter av ett jobbprojekt och känner dig stolt över allt du får till, och samma sak gäller den Skytt som pluggar. Gammal oro kan du för större delen av veckan sopa under mattan. Överskatta inte din förmåga till att orka med allt bara, för under helgen får du lätt nog av både jobb och socialisering. Om du väljer mellan att få jobb gjort och att umgås med vänner, är det faktiskt ingen dum idé att fokusera på jobb nu. Du har några riktigt bra idéer som kan förverkligas nu.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april
Lyssna på: Lucio Battisti – To Feel In Love


Stenbocken
22 december – 19 januari
En intressant flirt kan initieras nu, kära Stenbock, och den kan vara lika mycket romantiskt influerad, som rent kreativ. Det ser ut som att du har hittat någon du verkligen kan bolla idéer med, och som peppar dig att prestera och få igång saker som du annars bara fantiserar om. Att det finns romantiska undertoner i denna mix av pepp och lek är helt klart, men om de kommer ta sig bortom det mentala är inte säkert. Kanske har ni bara ovanligt bra kreativ kemi ihop, och en framtid tillsammans i någon form verkar mer än självklar. En härlig vecka väntar med andra ord, men se upp för en något stökig helg som inte blir som du vill, eller snarare som du tänkt dig. Det som vanligtvis får dig på gott humör gör dig frustrerad nu, och du har kanske vuxit ur vissa sociala cirklar. Söndagen blir en throwback till hur bra veckan i övrigt var, och hjälper dig hitta rätt igen.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april
Lyssna på: Oddisee – Slow Groove


Vattumannen
20 januari – 18 februari
Goda nyheter för Vattumän som jobbar hemifrån eller har mycket plugg denna vecka – det blir till att få mycket gjort även i hemmets lugna vrå nu! Inte minst kan du få till en del hemmamys med en sötnos när ni tröttnat på att äventyra ute i världen. Du kan också ha riktigt bra samtal med din familj nu, speciellt om ni bor en bit från varandra och inte ses så ofta, kära Vattuman. Även om veckan blir social och full av aktivitet så kan det vara klokt att planera in en relativt lugn helg, då du snabbt bränner ut batterierna nu, och kan behöva tid för att i lugn och ro hitta tillbaka till inre pepp. Försök att säga nej när magkänslan är att du inte orkar umgås, utan att bjuda in alla att komma hem till dig. Det kan vara mysigt en annan helg, men just nu är det bäst att vara du, yourself and you.

Mest romantiska dagar: 11, 12, 15 & 16 april
Lyssna på: Black Milk – Story And Her


Fiskarna
19 februari – 20 mars
Veckan börjar med ett väldigt fint meddelande från någon som ligger dig varmt om hjärtat, kära Fisk, och det bär du mer än gärna med dig när du går emot en hektisk men tillfredställande jobb eller plugg-vecka. Du får otroligt mycket gjort nu, och chansen är stor att det är just nu som du behöver fokusera allra mest på jobbet. Samtidigt kommer hela tiden små tecken från vänner och sötnosar om att de tror på dig, hejar på dig och längtar efter att få umgås. Gott så, men försök att få till en så o-hektisk helg som möjligt, för du har inte riktigt all energi som krävs för att ta hand om alla de som gärna vill njuta av din omsorg nu. Se istället till att umgås med dem som ger dig mängder av kärlek och står dig allra närmast, för att verkligen kunna vila upp efter en intensiv vecka.

Mest romantiska dagar: 12, 13, 14 & 17 april
Lyssna på: Tunji Ige & ILOVEMAKONNEN – Don’t Do Too Much

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer