STÄMMER DET IN PÅ DIG?

Veckans horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Mycket handlar om bekvämlighet denna vecka, kära Vädur, och du prioriterar pengar före det mesta andra nu. Jobba extra för lite cash, sälja något du inte behöver längre, stanna hemma för att slippa betala extra för mat och dryck? Det blir ja på alla sådana frågor. Du ser över besparingar, undersöker var du kan skaka loss lite extra cash, hämtar in skulder från vänner och om det finns tillfälle – ber kanske om en lönehöjning. Andra kan bli lite irriterade på dig när du sätter ekonomi före allt annat, men du tar inte till dig nämnvärt av detta. Det har strulat lite i ekonomin den senaste tiden, och du gör allt för att motverka detta nu. Om du haft spenderingsbyxorna på dig så satsar du allt på att göra restriktiva åtgärder i vardagsfinanserna nu.

Mest romantiska dagar: 4 maj
Lyssna på: Beyoncé – What It’s Gonna Be (Sam Gellaitry Remix)


Oxen
21 april – 21 maj
Du har så många bollar i luften nu, kära Oxe, att du förtjänar huvudakten på en cirkus. Planer med nyfunna vänner, siktet inställt på en flirt som inte ger helt tydliga svar och stora framtidsplaner som ständigt fladdrar i bakgrunden. Samtidigt är det många andra som räknar med dig nu, på jobbet och i skolan, men också i ditt privatliv. Var beredd på att ha svårt att fånga andan medan veckan rasar på i högt tempo, speciellt som saker ser ut att krångla till sig i flera olika lägen. Titta då upp på alla de där bollarna, för när vardagen krånglar är det några av dem som kan ge dig pepp och energi igen. Den här diffusa flirten kan till exempel kasta positiva tecken åt ditt håll, speciellt i början av veckan, och framtidsdrömmarna ser mer än lovande ut i slutet. En rolig, men fullspäckad vecka väntar.

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: El Perro Del Mar – IWD4U


Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Den här veckan handlar om mental balans, kära Tvilling. Du pendlar mellan att samla tankarna och försöka rikta dem åt ett håll, för att upptäcka att de springer vilt omkring bara minuterna senare. Plötsliga infall ger dig fördelar på jobb eller i skola, och du tycks hitta kreativa lösningar för små problem mest hela tiden, samtidigt som du kämpar för att hålla koll på var du ska vara vilken tid. Förseningar och allmänna missförstånd för att du helt enkelt inte hinner tänka förföljer dig nu. Tur att dessa ger tillfälle för skratt och comic relief. Helgen handlar nästan enbart om att ladda batterierna och få klarhet i frågor som stressar dig, och det är inte direkt den mest romantiska helgen en kan tänka sig. Planera inte in en första dejt nu, då ditt splittrade känsloliv lätt spelar dig spratt i onödan.

Mest romantiska dagar: 8 maj
Lyssna på: Dawn Richard – New Or Lean


Kräftan
22 juni – 22 juli
Intresset för jobb och skola är minimalt nu, kära Kräfta, och allt du vill är att hänga med vännerna eller roa dig på olika sätt. Dagdrömmandet är på topp, och i början av veckan är du nära att packa väskan för att åka vartsomhelst. Kanske måste du vara lite realistisk i dina planer ändå, och det är främst vännerna som sticker hål i de utsvävande idéer du har om vad som skulle vara perfekt timing att göra just nu. Glädjedödare förvisso, men ändå tur att de håller dig på jorden. De kan hjälpa dig att hitta kompromisser där du fortfarande känner att du får uppleva något nytt, utan att lämna landet på stört. Försök att ha en fot i verkligheten så att du inte hamnar brutalt efter med jobb och plugg, för när helgen är på plats finns det mycket att hämta för den lediga Kräftan, inte minst vad gäller romantik. En lördagsdejt lovar gott.

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: PrincessPiaMia – Underneath


Lejonet
23 juli – 23 augusti
Work, work, work, work, work, kära Lejon. Denna vecka är det både himmeln och helvetet att jobba på med det som måste göras. Å ena sidan får du stora mängder beröm, och lönen matchas, å andra sidan verkar det som att ingenting egentligen går som du hoppats eller tänkt. Om och om igen måste du samla kraft och gå in med ny, positiv attityd för att få saker att funka, även när du verkligen är helt färdig och redo att säga upp dig, hoppa av och gå i tidig pension. Att en romans inte helt flyter på som du hoppats gör inte saken lättare. Samtidigt uppskattas du av alla runt omkring dig, och i slutet av veckan får du svart på vitt att det hela är värt allt slit. Försök att skratta åt veckans alla oväntade vändningar. Det finns något komiskt över denna vecka, även om det inte känns så i stunden.

Mest romantiska dagar: 4 & 8 maj
Lyssna på: Alicia Keys & Jack White – Another Way To Die


Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du är inte helt där du är denna vecka, kära Jungfru, för dina tankar är ständigt någon annanstans. Om du är på resande fot, förbereder dig inför en resa eller om någon du tycker om är långt borta så är ditt fokus nästan ständigt där, hos någon annan eller på en annan plats, i framtiden. Du är full av pepp och energi, full av idéer, men du har samtidigt svårt att få alla detaljer på plats. Så om du är en Jungfru med resplaner är det klokt att till exempel undvika att boka biljetter eller liknande. Försök istället att tänka i större perspektiv, på vad du vill uppnå. Samma sak gäller om du har en sötnos på långt avstånd – försök undvika frustrationen som kan uppstå när du inte får prata med hen varje dag och gläds åt att ni kan höras alls, eller åt att hen har det bra. Något du brinner för tar stora steg framåt denna vecka, och om du är engagerad i ett kreativt projekt har du mycket att vinna nu.

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: Drake feat. Kyla & Wizkid) – One Dance


Vågen
23 september – 22 oktober
Du är försiktig med din energi denna vecka, kära Våg, och håller noggrann koll på vad andra verkar vilja ha från dig. Du är inte den som snålar med uppmärksamhet i vanliga fall, men nu är du verkligen återhållsam med kallprat och annat tidsfördriv. Istället lägger du tiden där den behövs, speciellt på dig själv och dina allra närmsta relationer, såväl som på jobb eller i skola. Du tackar nej till häng med personer du inte känner så väl och investerar hellre i att få lite lugn och ro inombords. Du har mycket att tänka igenom nu, eventuellt går du mot ett stort beslut. Du snålar också rent ekonomiskt nu och betalar inte gärna för något extravagant om det finns i enklare, billigare variant. Helgen blir lugn, lugnare, lugnast, och allra helst stannar du hemma och tar hand om dig själv nu.

Mest romantiska dagar: 4 & 8 maj
Lyssna på: Adrian Younge & Venice Dawn – Turn Down The Sound


Skorpionen
23 oktober – 21 november
Viktiga personer runt omkring dig gör din vardag nu, kära Skorpion, och du får en social vecka med massor av värme och kärlek. En flirt gnistrar till lite extra i början av veckan och ger dig en känsla av att gå på moln. Vännerna peppar dig minst lika mycket, och en vänskap som legat lite på is verkar vara på väg att tina så att ni två kan få spendera många timmar i solen ihop igen. Se upp med ekonomin i slutet av veckan, inköp och utgifter tycks bli lite dyrare än du planerat, och det är lätt att skylla på någon annan som propsat på att ni ska göra något speciellt. Kom ihåg att det ytterst är du som har ansvar för din ekonomi, undvik att lägga det på någon annan. Helgen bjuder på en mysig tripp någonstans, eller introducerar en spännande person i din krets. Mys!

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: Friends – I’m His Girl


Skytten
22 november – 21 december
Du är den alla vänder sig till på jobbet eller i skolan just nu, kära Skytt, på gott och ont. Alla verkar vilja ha dina råd, vilket är smickrande och i vissa fall helt rätt, men se upp för att någon lägger ansvar på dig som gör att du får deala med problem som inte är dina. Det råder allmän förvirring kring delar av ett projekt, även om det på ytan kan se ut som en enkel sak. Samtidigt kan du ha kontakter som gör det lätt för dig att styra upp alla sorters missförstånd och hitta ut ur återvändsgränder. Du har chansen att visa att du kan mer än du fått visa nu, och därför också förtjänar mer. Ge dig själv en chans att vila i slutet av veckan, innan ditt tålamod är helt slut.

Mest romantiska dagar: 4 & 8 maj
Lyssna på: Mndsgn – footshiftingsands


Stenbocken
22 december – 19 januari
En högst mysig och romantisk vecka väntar, kära Stenbock, men var förberedd på att allt inte går som du förväntar dig. Du får många blandade signaler från en sötnos just nu: ena stunden är det bara mys och bra, och nästa ställer hen in i sista minuten. Vad pågår? Ta inte ut något i förskott, utan observera, fråga och förhåll dig som att hen är ärlig. Det är svårt att veta exakt vad som händer nu, speciellt när så mycket pekar i en väldigt positiv riktning. Försök att tysta de väldigt kritiska och oroliga rösterna inombords, och lita mer på vad som faktiskt sägs. För kreativa Stenbockar är det här en magisk vecka av att tänka utanför ramarna och verkligen nå nya höjder. Inspirationen väntar överallt hela tiden. Ta det lite lugnt i slutet av veckan, vila och ladda upp, för helgen blir intensiv, härlig och rolig på alla sätt.

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: Lil Kesh – Is It Because I Love You


Vattumannen
20 januari – 18 februari
För Vattumän som jobbar hemifrån blir det en händelsefull vecka, där mycket går åt rätt håll. I övrigt är det en intressant vecka när det kommer till hur du ser på var du är i livet just nu, kära Vattuman. Du tänker mycket bakåt på saker som nyligen hänt, eller långt bakåt till barndomen, utvärderar hur de format dig och var du är på väg härnäst. Tankar kring lojalitet, hur mycket du vågar öppna dig för andra och vad du värderar i livet florerar. Du är inte på ditt socialaste humör, och får lätt nog av att ha för mycket folk kring dig. Helst chillar du hemma mycket, eller drar hem till hemstaden för att spendera tid med familjen. En blandning av nostalgi, förhoppningar och insikter fyller veckan. En lugn helg blir kronan på verket.

Mest romantiska dagar: 4 & 8 maj
Lyssna på: Grimes – Devon


Fiskarna
19 februari – 20 mars
Det är officiellt vår och om det är någon som är redo att leva upp till vårens ideal om flirtandet, minglande och häng så är det du, kära Fisk. Helst skulle du få umgås med dina bästisar dygnet runt varje dag, men visst, det måste få plats lite vardag också. Men du ser till att kompensera med flirtar så fort chansen dyker upp, små utflykter och häng med personer du precis lärt känna. Du tackar ja till det mesta nu, och skrattar mest när inget blir som du tänkt dig. Se bara upp med att åka på för långa äventyr när jobb och skola väntar dagen efter. Helgen blir en social fest där du verkligen kan få uppfylla drömmen om sociala vårdagar med hundra procent häng. En flirtig, romantisk, mysig och rolig vecka. Njut!

Mest romantiska dagar: 2, 3, 6, 7 & 8 maj
Lyssna på: Azad Right – Enough Of You

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer