STÄMMER DET IN PÅ DIG?

Veckans horoskop


​Väduren

21 mars – 20 april
En lugn vecka väntar, kära Vädur, där du får tid att ordna saknar som inte blivit helt rätt på sistone. Mest handlar det om finansiella frågor som behöver redas ut, men du kan också ha viktiga samtal med en kollega eller någon i skolan om en uppgift ni jobbat på tillsammans. Och samtidigt som du ser till att allting är i ordning på jobbet och i vardagen, så vaknar en social ådra allt starkare. Du är redo att åka på en kort resa eller två, har inget emot att mingla runt när arbetsdagen är över och framåt helgen sitter flera Vädurar på ett flygplan någonstans, eller njuter av att vara på en stor fest med nya spännande personer. Det är en försiktig inledning på något som kommer bli en social period, där du mer testar dina sociala vingar än tar stora initiativ – kanske genom att hålla dig till gamla vänner. Du brukar inte tveka, men just nu kan du känna en viss ovana eller osäkerhet. Om du saknat att våga ta till lite mer flirtigare tag runt sötnosar så vaknar även denna längtan nu.

Mest romantiska dagar: 16, 17, 18, 21 & 22 maj
Lyssna på: Nite Jewel feat. Zoe Kravtiz & Samantha Urbani – Don’t Turn Me Away


Oxen

21 april – 21 maj
Lugn och eftertänksamhet fyller din vecka, kära Oxe, och du ser nu till att visa personer som hamnat lite i glömska hur mycket du fortfarande bryr dig om dem. Vänner såväl som sötnosar kan ha känt sig lite överkörda på sistone, när du haft så mycket som fyllt dina dagar. Den här veckan är perfekt för att varva ned och hitta tillbaka till dem, och visa att du fortfarande bryr dig lika mycket. Framåt helgen kommer många goda nyheter kring din ekonomi. Någon har sett hur hårt du jobbar och är redo att höja din lön, eller så löser sig en situation med en skuld eller ett lån till det bästa. Du kan också vara på väg att berätta för andra om ett stort beslut du tagit, eller få hjälp av någon att påbörja ett projekt. Personerna som hjälper din nu, med jobb, skola och pengar, är ofta någon som inte längre spelar en aktiv roll i ditt liv, men som nu dyker upp och förändrar allt. Om någon av alla de här situationerna innebär att du behöver skriva på papper så är det dock bäst att vänta tills nästa vecka.

Mest romantiska dagar: 16, 19 & 20 maj
Lyssna på: ROM feat. Deffie – One More


Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En långsam start på en intressant vecka väntar, kära Tvilling, där du till en början håller dig lite för dig själv. Du undviker inte direkt andra, men du får lätt känslan av att andra drar ned ditt tempo istället för att föra dig framåt, och föredrar helt enkelt att jobba på egen hand. I slutet av veckan börjar saker hända rejält dock. Allt fokus ligger på en väldigt nära relation nu, och ni två tar ett stort beslut tillsammans. Det kan har varit något ni diskuterat länge, och nu är tiden mogen att låta det ske. När något varit på väg att byggas upp länge kan det bli så känslofullt att det är svårt att avgöra vad som är vad, och många Tvillingar kan nästan slå knut på sig själva med att tänka igenom vad de verkligen känner. Försök att undvika att väga vad du kände förr mot vad du känner nu, och fokusera mer på nu:et. Vad du en gång känt är inte relevant nu, även om det i stunden kan tyckas som att det är det. Romantik eller någon annan sorts nära relation – den här helgen för er närmare och visar er vilka möjligheter som finns för er två tillsammans.

Mest romantiska dagar: 16, 17, 18, 21 & 22 maj
Lyssna på: Erykah Badu & PARTYNEXTDOOR – Come And See Badu


Kräftan
22 juni – 22 juli
Du drar långsamt ned på tempot när det gäller att socialisera, kära Kräfta, och även om du kan se fram emot några väldigt mysiga stunder med någon som är speciell för dig denna vecka, så hamnar ditt fokus allt mer på jobb eller skola nu. Ett stort projekt är redo att avslutas, och även om det inte är du som håller i tyglarna, eller om deadlinen känns som en omöjlighet, så är du på väg mot mål med taktfasta steg. Du har mycket att bevisa för en chef eller lärare nu, och det här kan vara en väldigt avgörande tid. Ett stort betyg eller befordran hänger i luften. Samtidigt vill du också bevisa för dig själv att du klarar den höga pressen. Om du söker jobb så kommer slutet av veckan kunna hjälpa dig allra mest, och en gammal ansökan kan visa sig ovärderlig. Ett jobb du redan sökt kan bli intressant igen, och vad som helst kan hända när det kommer till intervjuer. Din erfarenhet blir en viktig tillgång nu. Likadant om du står inför en personlig utmaning där du satt upp ett mål för dig själv – det är dags att bevisa för dig själv att du klarar även det som känns omöjligt.

Mest romantiska dagar: 16, 19 & 20 maj
Lyssna på: inc. no world – The Wheel


Lejonet
23 juli – 23 augusti
Tempot lägger sig på jobbet och i skolan och blir äntligen lugnare, kära Lejon, och du hinner nu bearbeta och tacka dig själv för att ha slitit så hårt. Det kostar på krafterna, men kommer eller har redan visat sig värt det. Under veckans gång vaknar ett socialt behov alltmer, och vännerna du inte hunnit umgåtts med börjar på riktigt undra var du tagit vägen. Det är också en spännande vecka vad gäller både romantik och kreativa projekt, där något som du lagt åt sidan plötsligt blir rykande hett igen. Kanske visar en gammal sötnos intresse, eller så får du plötsligt lust att måla klart den där tavlan eller sy upp den där klänningen. När det gäller flirtar som du trodde var över, kan det komma som en ganska stark chock när de dyker upp igen. Var cool och försök att inte låta gamla känslor rusa över de nya. Kan hen ha förändrats, varför blev det inget då, kan du lita på hen nu? Ifrågasätt ifrågasättningarna. Detta gäller också om du blint hoppar jämfota av lycka – varför försvann hen sist? För Lejon som är i en relation blir det en magiskt romantisk helg där ni återupptäcker saker hos varandra som ni nästan glömt.

Mest romantiska dagar: 16, 17, 18, 21 & 22 maj
Lyssna på: Iman Omari – Addicted


Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du har haft mycket roligt på senaste tiden, kära Jungfru, men nu är du redo att bli bekväm. En lång resa är på väg att ta slut och du kommer snart att landa mjukt. Det växer något ambitiöst inom dig, men innan du är redo att satsa på detta så behöver du ladda krafterna lite. Veckan går långsamt tills det är dags för helg, och de få irritationsmoment du stöter på skakar du lätt av dig. Det har ändå pågått så mycket i ditt liv på sistone, att du inte riktigt har ork att bli upprörd över småsaker. Istället satsar du på att få gott om bra egentid, kanske till och med lite familjetid, och letar med fötterna i jorden efter dina rötter. Vissa Jungfruar har precis gjort eller genomför en stor flytt nu, och planterar nya rötter. Samtidigt har du svårt att inte vilja vara duktig, få saker gjorda och hela tiden prestera. Försök att kanalisera denna energin till dig själv och din allra närmsta omgivning – dina chanser att briljera på jobb eller skola kommer.

Mest romantiska dagar: 16, 19 & 20 maj
Lyssna på: j.robb – saywhat


Vågen
23 september – 22 oktober
Du börjar känna dig färdig med att göra planer på kammaren, kära Våg, och du känner dig mentalt redo att bli lite mer social – av flera anledningar. Du anar att vissa viktiga kontakter kan knytas för att få i hamn ett projekt som du håller kärt, samtidigt som du längtar efter att få komma ut ur din egen bubbla. Oro och tvivel som du kan ha känt inför dessa projekt tidigare, där du varit väldigt sträng mot dig själv, lägger sig äntligen av den enkla anledningen att du inte längre upplever dem som hot. Du vet att du kan, och att du förberett dig väl. Vad är detta projekt? Det kan vara något praktiskt, fysiskt, men det kan också handla om att samla mod för att skaffa nya vänner, socialisera mer eller börja dejta och flirta igen. Och du har ingen anledning till oro. Framförallt till helgen har du chans att visa dina charmiga sidor på en kort utflykt, en oväntad och spontan fest eller tillsammans med nyvunna bekanta på ett avslappnat häng. En riktigt fin helg väntar, som visar att du har väldigt få saker att oroa dig för.

Mest romantiska dagar: 16, 17, 18, 21 & 22 maj
Lyssna på: LEISURE – All Over You


Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du har tänkt så mycket på relationer den senaste tiden, att du kan ha glömt bort att det finns en hel del jobb att göra i ditt liv, kära Skorpion. Om du skjutit upp saker är det här veckan då du kan få dem gjorda, med liten marginal förvisso, men gjorda likväl. Om du oroar dig för ekonomi så är det dags att ta tjuren vid hornen, och verkligen göra din sommarbudget nu. Är personer skyldiga dig pengar eller väntar du på rätt tillfälle att snacka om lön med din chef? Slutet av den här veckan är det dags att du tar tag i detta, och även om det känns lite jobbigt och drygt så kommer du se att det faktiskt sätter din ekonomi i spinn i rätt riktning. Skriv bara inte på några papper förrän i början av nästa vecka, tidigast. Vad gäller relationer så kan det finnas en del frågor kvar, och många av dem handlar om kontroll. Svartsjuka eller konstiga gräl som dykt upp som resultat av missförstånd är redo att diskuteras nu, och du kan behöva öppna dig ganska djupt för att ni verkligen ska komma någonstans.

Mest romantiska dagar: 16, 19 & 20 maj
Lyssna på: Gnucci feat. Tami T – Ultimate Syndrome


Skytten
22 november – 21 december
Det börjar som en lugn och vanlig vecka, kära Skytt, men beware! Det väntar stora saker i slutet av den. Och det är inte så farligt som det låter, helt tvärtom. Du har jobbat hårt, hårt, hårt på sistone, och det kommer verkligen ge utdelning, men kanske inte enbart på de sätt du tänker dig. Å ena sidan kommer du denna vecka kunna ta emot en del ursäkter, komplimanger, fina ord från alla möjliga håll, på jobbet såväl som hemma, men det stora genombrottet kommer framåt helgen. Det kan handla om en romans, etablerad relation eller ett kreativt projekt du driver – och nu får du äntligen den bekräftelse du längtat efter. Du går i mål med högsta betyg och imponerande resultat, eller får äntligen besvarade känslor från någon som du kanske gett upp hoppet på. Drömmar kan gå i uppfyllelse nu. Överlag blir livet lite enklare när helgen är här, och det är verkligen läge att njuta över dessa wins. Du har kämpat hårt, och nu är det bara att ta åt sig äran och all fin energi som kommer åt ditt håll.

Mest romantiska dagar: 16, 17, 18, 21 & 22 maj
Lyssna på: Jordan Rakei – Talk To Me


Stenbocken
22 december – 19 januari
Känslorna går i höga i början av veckan, kära Stenbock, och myset med en flirt gör dig varm i hjärtat. Kanske blir det bara några leenden och blickar, men det är mer än nog för att fylla dig med positiva känslor. Lugnet lägger sig i mitten av veckan, men det väntar en intensiv helg för dig, där du ställer dig själv lite mot väggen. Vad längtar du efter och behöver i ditt liv? Det är dags att svara på några frågor. Du är redo att göra dig av med och bekämpa en ohälsosam ovana eller ett destruktivt beteende du har, och det kan vara en vän eller en familjemedlem som påminner dig om skadan detta har gjort tidigare i ditt liv, och hjälper dig hitta kraften att bli av med det. En produktivare, hälsosammare tillvaro kan vinnas, och du är redo att lyfta på locket och fråga dig själv varför du bär på det här beteendet. Läskigt, men i längden stärkande. Du kan behöva erkänna saker för dig själv nu som du helst hade begravt, men å andra sidan innebär det också att du äntligen kan släppa tunga stenar du burit på i onödan.

Mest romantiska dagar: 16, 19 & 20 maj
Lyssna på: London O’Connor – Nobody Hangs Out Anymore


Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du är redo att bli mer social, kära Vattuman, och det är kan med stor sannolikhet vara tack vare en sötnos som du nu är sugen på att plötsligt gå ut, promenera, mingla, festa och hänga. Någon som rör om i ditt hjärta får dig också att vilja njuta av allt gött livet har att erbjuda. Vänner som saknat dig välkomnar dig in i gemenskapen med öppna armar, och du kan nästan bli lite nostalgisk och sentimental över att du inte spenderar all din tid med dessa fina personer. Sötnosen du fått upp ögonen för rör sig i periferin, och det är ingen dålig idé att låta denna spänning långsamt värma upp sig och låta saker ta tid. Ingen har bråttom nu. Helgen blir magiskt rolig med vänner och bekanta, så tacka ja till inbjudningar som dyker upp under veckan. Det är dags att fira vänskap och nästan-sommar tillsammans med dem som betyder mest för dig.

Mest romantiska dagar: 16, 17, 18, 21 & 22 maj
Lyssna på: Payung Teduh – Menuju Senja


Fiskarna
19 februari – 20 mars
Fina ord från en sötnos, flirt eller bästis värmer i början av veckan, kära Fisk, speciellt när de utan att fråga what’s up lyckas säga exakt det du längtar efter att höra. De känner dig bättre än du tror, och det är en av de finaste gåvor du kan få. Men det blir i övrigt en vecka som till stor del handlar om jobb eller skola. Det är dags att visa vad du går för, och en stor tenta eller avslutande av ett uppdrag väntar. Du har kämpat hårt, och nu är det bara att ro allt i hamn. Detaljer du oroat dig för visar sig hamna på precis rätt plats, och även om du får kämpa på i flera timmar än du velat så lönar det sig att slita även efter arbetstimmarna är slut. Snart får du lite mer kvalitetstid att vila på. För Fiskar som jagar jobb är slutet av veckan och helgen full av löften, så se till att verkligen kasta dig ut. En gammal ansökan kan dyka upp igen och ge dig en andra chans. Kör hårt!

Mest romantiska dagar: 16, 19 & 20 maj

Lyssna på: Princess Nokia – Tomboy

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer