STÄMMER DET IN PÅ DIG?

Veckans horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
En stillsam vecka väntar, kära Vädur, där saker mest rullar på som vanligt, men där funderingar kring en mer avlägsen framtid gärna gör sig påminda. Du kan få lustiga infall som att vilja börja pensionsspara eller se över dina högskolepoäng eller skissa på en tioårsplan. Ett samtal med en chef eller kollega om framtid kan också dyka upp, där du tydligare kan uttrycka vad du längtar efter eller hoppas på. Undvik att försöka uttrycka alltför stora visioner i ett sådant snack, då andra är mer intresserade av vad du kan göra här och nu, än vad du hoppas på om år framöver. Att du sedan på egen hand är redo att jobba för dina egna mål är en helt annan femma. En väldigt mysig söndag väntar med hög potential för rekreation eller romantik.

Mest romantiska dagar: 8, 12, 13 & 14 augusti
Lyssna på: Tinie Tempah feat. Zara Larsson – Girls Like


Oxen
21 april – 21 maj
Det ser ut att bli en fin vecka för dig, kära Oxe, med en del härliga spontana kärleksvibbar i slutet. Men du är också i full fart med att reda ut vissa ekonomiska frågetecken, och om du varit väldigt generös den senaste tiden så går du nu in i en period av en stramare budget och mindre slösande. Det här kan göra att det blir lite svårt att vara spontan med en sötnos som du vill umgås med, så kom ihåg att inte bli alltför envis med att ingenting får kosta. Helgen kan annars bli ordentligt romantisk, och någon som du sett som en intressant person kan visa sig vara lika mycket en potentiell bästis som sötnos. Hög mysfaktor.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 11, 13 & 14 augusti
Lyssna på: Sabina Ddumba – Kingdom Come


Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En speciell person står i fokus för dig denna vecka, kära Tvilling, och du är fixerad i dina tankar kring er relation. Den kan vara extra bra nu, ha gått in i ett nytt skede, eller så har ni precis återförenats efter resor eller liknande. Långsamt hittar ni tillbaka till vardagen, eller uppfinner en vardag tillsammans. Din påhittighet gör det till ett roligt projekt, samtidigt som en ny känsla av stabilitet långsamt sätter in. Kanske blir din rastlösa läggning lite orolig av denna fasta struktur ni bygger tillsammans, men i längden hjälper den dig att reda ut frågetecken kring din egen framtid, både planmässigt och ekonomiskt. Omfamna denna stabilitet!

Mest romantiska dagar: 8, 12, & 13 augusti
Lyssna på: Seinabo Sey – Poetic


Kräftan
22 juni – 22 juli
Du är mer än gärna på resande fot nu, kära Kräfta, och om så inte är fallet så tar du dig gärna ut på en tripp under helgen. Det kliar i hela din kropp efter att få komma ut och göra saker, allra helst med en sötnos du tycker extra mycket om. Samtidigt har du ett allvarligt projekt som du går emot, en stor insats som snart kommer bli alltmer verklig i ditt liv och som du kommer få lägga en hel del tid på. Det kan kännas lite surt att du får tacka nej till roligheter för att du helt enkelt inte hinner, men det hårda jobbet kommer också leda till en hel del stolthet och glädje. En väldigt fin och romantisk och/eller vänskapsfylld söndag väntar.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 11, 13 & 14 augusti
Lyssna på: Father John Misty – Real Love Baby


Lejonet
23 juli – 23 augusti
En vecka med höga ambitioner och stora idéer ligger framför dig, kära Lejon, och du har modet med dig att försöka ta dig an också det omöjliga nu. Ditt strategiska tänkande är på topp, och din optimism är svår att värja sig mot. Om du vill pusha för ett projekt eller söka pengar till det så är det här ett gyllene tillfälle. Men också romantiskt är du redo att uppvakta och få den du tycker om att verkligen lägga märke till dig. Om du befinner dig i en romans med otydligheter så är du redo att ställa någon mot väggen, om än försiktigt, för att få klarhet i vad som pågår. Du har ingen lust att bli utnyttjad eller lurad, och det hedrar dig.

Mest romantiska dagar: 8, 12, & 13 augusti
Lyssna på: Olsson feat. Mapei – Hold On


Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du tar några viktiga steg denna vecka, kära Jungfru, kring saker du längtat efter men inte riktigt vågat sträcka dig efter. Det här kan märkas kring väldigt små detaljer i ditt liv som andra inte märker, men också i ditt kärleksliv. Om det finns en sötnos du inte vågat ta kontakt med eller undrat hur hen förhåller sig till dig, så vågar du nu ta steget att säga något mer än bara ”hej”. Om du pallar – bjud ut hen! Söndagen blir en magisk dag för en dejt om du vill ha planeterna på din sida. Men du tar också itu med saker på hemmaplan nu. Funderat länge på att flytta, möblera om, prata allvar med någon du bor med? Nu har du chansen att få bra resultat, så länge du är förberedd på en anings skakigheter under processen.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 11, 13 & 14 augusti
Lyssna på: whereisalex – drake flow.

Vågen
23 september – 22 oktober
Peppad av en social våg du ridit på så börjar denna vecka med en hel del positiva känslor, kära Våg, där du vågar ta fler initiativ och till och med en och annan risk. En längtan efter att utveckla ditt mer spontana jag visar sig, även om det känns läskigt. Långsamt får du börja balansera mellan ditt behov av kontroll, trygghet och ordning och viljan att vara spontan, se nya saker och träffa nya människor. Det är inte alltid enkelt, men genom att gå igenom dessa läskiga känslor lär du dig också något om dig själv. Kanske har du större behov av att släppa på den inre kontrollen än du varit medveten om.

Mest romantiska dagar: 8, 12, & 13 augusti
Lyssna på: DUCKWRTH – Lowridr


Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du har tänkt mycket på framtid, kära Skorpion, och nu glider tankarna över i att handla om ekonomi och resurser. Du har målen klara för dig, men har du medlen för att ta dig dit? En inventering i din budget visar att du kanske måste dra ned en del på nöjena för att ha råd att ta dig dit du vill. Men det visar sig också att du kan ha roligt utan att spendera mycket pengar, och dina vänner visar sig väldigt villiga att komma upp med billiga nöjen och att bjuda med dig på dem. En intensiv romans lyser upp himlen under söndagen, och söta ord utbytes mellan dig och någon speciell.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 11, 13 & 14 augusti
Lyssna på: THEY. – Back It Up


Skytten
22 november – 21 december
Dina drömmar och förhoppningar står i fokus denna vecka, kära Skytt. Tidigare har du tänkt mycket på äventyr du vill göra, saker du vill se, men nu börjar en mer personlig dröm att göra sig tydlig, och vill inte bli pausad mer. Det trycker på från alla kanter. Jobb eller plugg går bra, ekonomin är stabil, men mervärdet i ditt liv kanske saknas och det är det du vill åt. Diskutera gärna saken med auktoriteter i ditt liv som förstår dig och vill dig väl, en före detta chef eller förälder eller lärare, och ta till dig av deras råd. En stor förändring i hemmet kan visa sig från sin mest positiva sida nu.

Mest romantiska dagar: 8, 12, & 13 augusti
Lyssna på: Baba Ali – Not Lovin’ You


Stenbocken
22 december – 19 januari
Saker flyter på i ett bra tempo, kära Stenbock, och ändå så är det något inom dig som en skaver inom dig. En allvarlig förändring som du vet att du måste ta dig an, men som för tillfället ligger och bara väntar är redo att väckas nu. Denna insikt eller vilja till förändring kan störa saker i ditt liv en aning, då det kommer begränsa dig när det gäller resor eller studier, men är samtidigt något som är mer än viktigt för dig. Dags att börja försöka hitta en ordning där du kan få balans kring dessa olika viljor. En väldigt romantisk, drömmig och ögonöppnande söndag väntar, där du får svar på frågor du inte vågat fråga.

Mest romantiska dagar: 9, 10, 11, 13 & 14 augusti
Lyssna på: Rihanna – Needed Me


Vattumannen
20 januari – 18 februari
En viktigt insikt kring en relation har landat hos dig, kära Vattuman, och det här öppnar dörren för att du ska kunna tänka på helt nya relationer – nämligen dina vänner. Antingen så utgör du ett stöd, eller så får du stöd, från dina vänner nu, eller kanske ifrågasätter du vad ni faktiskt gör för varandra och hur ni skulle kunna göra mer. Ditt stora fokus nu ligger på att känna att dina vänskapsrelationer är ärliga, starka, tillåtande och fulla av respekt. Du kan vara tvungen att lyfta på en del egna lock där du begravt osäkerhet och hemligheter, men i längden vinner du på att dela med dig av det som är ditt.

Mest romantiska dagar: 8, 12, & 13 augusti
Lyssna på: Blood Orange – Best To You


Fiskarna
19 februari – 20 mars
Livet kommer alltmer att börja handla om jobb igen, kära Fisk, och du närmar dig en allvarets timme. Om du tvivlat på jobbet du har, och vart det kan ta dig, så kommer du nu se tydligare, speciellt efter en semester, var skon klämmer. Inte sällan kommer du upptäcka att detta handlar om en kollega eller någon du jobbar nära med, och att förändringar i dennes liv kommer att påverka din jobbsituation. Du kommer behöva smälta stora förändringar på jobbet, eller i skolan, nu. Samtidigt får du en superfin helg med vänskap och kärlek i överflöd – hämta all behövlig energi där!

Mest romantiska dagar: 9, 10, 11, 13 & 14 augusti
Lyssna på: Feven, RZA, Petter & Diaz – On Tha Ground

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer