STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Veckan både ger och tar, kära Vädur, och i början av veckan ger den främst härliga ekonomiska nyheter, energin att be om en löneförhandling eller så får du äntligen tydliga besked kring en ekonomisk utveckling. Men var försiktig i hur mycket du kräver och säger högt nu, för nu går du in i en period där du faktiskt tjänar på att hålla dig lite i bakgrunden, och satsa på att verkligen förstå hur saker fungerar, innan du uttalar dig om dem. Fokuset på en relation som inleddes redan under helgen blir allt starkare i mitten av veckan, och utvecklingen som inträffar nu är inte något du räknat med. En sötnos kan göra en helomvändning nu. Se upp för att helgen kan bli känslig, och gör sig bäst med minimala romantiska förväntningar såväl som förhoppningar om att få något gjort vad gäller vare sig skola eller jobb.

Mest romantiska dagar: 5, 6 & 7 april
Lyssna på: Jessie Ware – If You’re Never Gonna Move

Oxen
21 april – 21 maj
Veckans viktigaste stund kommer för dig mitt i veckan, kära Oxe, när du visar någon du verkligen vill imponera på vad du går för, och hen blir totalt blown away. Du lägger och har lagt så mycket kraft på detta, att du nu i princip kan ta ett steg tillbaka nu, och vara lugn med att ingen kan räkna ut dig ur spelet. En viktig insikt kring hur du vill organisera din vardag hjälper dig att hitta ordning och reda på ett bakvänt sätt i slutet av veckan, och det är ingen dålig idé att tänka sig en ganska vardaglig vecko-ända. Du är inte på ditt bästa humör, och många tjuriga diskussioner där ingen vill ge sig kan uppstå, och det är vare sig kul för dig eller någon annan. Välj ditt sällskap och dina aktiviter noggrant i helgen, och fira istället inombords din viktiga win tidigare i veckan. Trots att veckan inte är någon romantisk högtid, så finns det en hel del chans till flirt nu.

Mest romantiska dagar: 3, 4 & 6 april
Lyssna på: King Krule – Easy Easy

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du har mycket för dig denna vecka, kära Tvilling, men det är samtidigt oklart för dig vad som egentligen är anledningen till att du har så mycket. Du bemöter något som stressat dig med huvudet före i mitten av veckan, och det här är lika läskigt som viktigt. I slutändan har du inget val annat än att stå upp för dig själv och se till att det här ordnar sig, enbart för din egen skull, och du kommer imponera på dig själv hur enkelt detta faller sig för dig. Du har enorm inre styrka nu, även om just nu mest känns som att du inte får grepp om alla små projekt du har på gång, eller bara känslor som du inte vet var du ska göra av. Ett kreativt utlopp blir viktigt nu, men du får självklart också, även om det sällan kommer i den form du tänkt dig, stöd från både vänner och sötnos om du behöver. Det är bara att våga be om det nu. Se upp bara att ställa får stora krav i en nära relation med en partner eller bästis, och försök istället börja fundera över om du kan göra mer för hen. Det blir ett spännande perspektivbyte.

Mest romantiska dagar: 5, 6 & 7 april
Lyssna på: Kendrick Lamar feat. Dr. Dre – Recipe

Kräftan
22 juni – 22 juli
En spontan känsla av vänskap uppstår mellan dig och någon som du tidigare sett upp till eller känt varit möjlig att nå, kära Kräfta, men nu kommer ni två plötsligt nära nog att hjälpa varandra med något otroligt viktigt. Det här bygger en fin kontakt mellan er, och du kommer kunna be denna person om en stor och viktig tjänst i framtiden. Spara det som ett ess i skjortärmen. En stor nyhet från din familj eller den du bor med sätter fart på saker, men nyheterna har sällan de konsekvenser du tror, så avvakta och se vad som händer innan du agerar. Och så lite real talk, om du varit onödigt hård mot dig själv och din kropp, så är det mer än dags nu att du ger dig själv en nödvändig paus. Inga mer försök till att forma om dig själv på ett tag, utan låt saker vara. Det är våra självupplevda brister som gör oss intressanta för andra. Undvik framförallt att kritisera ditt eget utseende nu, eller hamna i att du måste se ut på ett visst sätt. Detta är veckans, och helgens, mest tidsödande fälla.

Mest romantiska dagar: 3, 4 & 6 april
Lyssna på: Miguel – Waves (Tame Impala Remix)

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En relation som inte längre känns värd det otroliga jobb du lägger ner, kära Lejon, får dig att börja undra om det inte är dags att säga upp sig. Genom att tyst och försiktigt backa undan från de ”uppgifter” som du tidigare tagit dig an, så kommer du också se en intressant och avslöjande förändring i relationen. En ny sida hos din sötnos visar sig nu. Det är annars en bra vecka för att pusha för saker på jobbet, i skolan eller att ta några viktiga steg i ditt framtidsplanerande. En kort resa eller kort möte med någon du tänker inte kan hjälpa dig så mycket, visar sig bli veckans stora inspiration, och om du är redo att dra igång ett projekt så kan saker inträffa snabbt nu. Helgen blir en stökig historia, så lägg undan förhoppningar på romantik och närhet, eller ens att få saker gjorda eller hitta inspiration. Istället kan du behöva jobba lite på olika kontrollbehov du har nu, och utmana dem ordentligt. Det gör du på bästa sätt genom att avvakta, och testa att låta andra bestämma. Läskigt, men lärorikt.

Mest romantiska dagar: 5, 6 & 7 april
Lyssna på: Busta Rhymes & Mariah Carey feat. Flipmode Squad – I Know What You Want

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Kontakter med någon i ett annat land, en ansökan till en skola eller en satsning på något kreativt visar sig vara en guldgruva nu, kära Jungfru, och det gäller även romanser på distans och försök att imponera på en sötnos. Romantik, kreativitet och möjliga internationella kontakter är alla i omlopp nu. Du går in i en något passiv och tyst period i relation till din familj, där du känner dig trött på att hjälpa dem med deras problem eller inte upplever att de stöttar dig på det sätt du behöver stöd. Du tar dig nu tid att tänka på hur du känner inför allt det här, samtidigt som du inte aktivt engagerar dig i relationerna. Istället kan du fokusera på att iordning din ekonomi, organisera i ditt hem eller hitta ett lukrativt extrajobb. Se upp för att under helgen hamna i konflikter eller förvirrade missförstånd på alla möjliga håll och kanter, och försök att lova bort dig och din tid så lite som möjligt. Alla är på lite lagom dåligt humör denna helg, inklusive du.

Mest romantiska dagar: 3, 4 & 6 april
Lyssna på: Mount Kimbie feat. King Krule – You Took Your Time

Vågen
23 september – 22 oktober
Ditt liv går in i en ny fas, kära Våg, där det antingen blir betydligt lugnare, mindre upptåg och spontana utfall, eller där ett hinder plötsligt försvinner, och du kan leka friskt med dina impulser igen. Oavsett om du flirtar mer eller mindre, så har du massor av energi nu som drar andra till dig, och du kan lätt bli förvånad över att det är just nu som andra attraheras till dig – ditt egna fokus är inte att charma någon utan att få saker gjorda eller att ta hand om någon annan. För just närvaron av en person, en sötnos, bästis eller familjemedlem, är väldigt viktig denna vecka, och den största delen av din tid går till att tänka på eller vara med denna, för dig, nyckelperson. Njut av det, men se upp för att du har en relativt trist helg framför dig. Ingen verkar komma överens med någon annan denna helg, och din ork för konflikter är inte på topp nu.

Mest romantiska dagar: 5, 6 & 7 april
Lyssna på: Amason – Paradis i Krisen

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Ditt kärleksliv är inte det lättaste att förstå sig på just nu, kära Skorpion, då du och/eller den du träffat pendlar mellan att visa hur mycket intresse som helst, till att försvinna och bli helt tyst. Men det här kan också visa sig på andra, mindre klassiska sätt, som i att du är otroligt irriterad på din partner, men samtidigt aldrig känt dig kärare, eller att du plötsligt känner dig oförklarligt blyg inför någon som alltid haft en crush på dig. Saker händer inom dig som du inte riktigt kan förklara nu, och du kan överraska dig själv med att göra saker i vardagen som du aldrig brukar göra. Du går också in i en ekonomiskt strikt period, där du vakar över varje öre och tar examen i att snåla. Det här kan leda till någon slags förvirrad konflikt under helgen, så se upp för att börja diskutera pengar på fel plats med fel person. Helgen är överlag ingen bra period att diskutera just någonting med någon, utan försök få tid för dig själv istället.

Mest romantiska dagar: 3, 4 & 6 april
Lyssna på: The Internet – Special Affair/Curse

Skytten
22 november – 21 december
De områden i livet där du upplevt att du varit som allra strängast den senaste tiden, känns nu mindre viktiga att hålla fast vid, kära Skytt, och nu öppnar du istället upp för att lyssna mer på andra. Dina idéer om hur allting ska vara är inte nödvändigtvis världens sämsta, men inte heller världens bästa. Kanske är det dags att börja ta in vad andra har för kunskaper eller har sett utifrån? Du är lite tystare nu, lyssnar mer och avvaktar innan du tar initiativ. Du inser också nu att du inte alltid måste vara först på bollen, och att lagom också är okej. En ekonomisk win ger början av veckan en positiv spinn, och ett socialt event i slutet av veckan blir strålande fint, ger dig chansen att både umgås med bästisar, såväl som att flirta eller mysa med en sötnos. Så veckan har många höjdpunkter för dig. Se bara upp för att helgen kan bli tuff, när missförstånd mellan dig och en familjemedlem eller den du bor med leder till att ni sårar varandra.

Mest romantiska dagar: 5, 6 & 7 april
Lyssna på: Anna Wise – Precious Possession

Stenbocken
22 december – 19 januari
Ett vågat romantiskt initiativ väcker massor av självförtroende till liv denna vecka, kära Stenbock, och denna lilla flirt eller enkla gest kan leda till något mer kittlande snabbare än du anar. Attraktionen är stark mellan dig och en sötnos, och du drabbas lätt av en vilja till att liksom jaga och vinna denna person på ett lekfullt sätt. Du vill imponera och visa upp dina bästa sidor, och har chansen att göra det nu. Om du tidigare tvivlat alltför mycket på dina egna impulser, så hittar du nu ett sätt att tysta de negativa tankarna och tänka att det löser sig. Det här gör det lättare för dig att vara spontan även på jobbet eller i relation till din familj, men se upp för att vara alltför spontan eller ofiltrerat ärlig under helgen bara, för även om det till en början ger positiva utslag, så kan du snabbt väcka björnar som inte är redo att vakna än om du petar för mycket, och den här helgen blir konflikterna inte milda.

Mest romantiska dagar: 3, 4 & 6 april
Lyssna på: Burna Boy – Soke

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Det rör mycket på sig i andra människors liv just nu, kära Vattuman, vilket också berör ditt allra högsta grad. Vänner och syskon kommer med nyheter, nya beteenden, överraskningar, och speciellt de som bor långt borta väcker nya möjligheter nu. Du planerar in en spontan resa nu, och den kan ligga lika långt bort i tid som i fysisk distans, och får ditt hjärta att sjunga som en vårfågel. En viktig förändring i ditt hem eller i din familj tidigt i veckan, där andra ställer upp för varandra på ett oväntat sätt, gör också att ditt hjärta värms. Men se upp, för om veckan i stort är som att bada i hela dig i sol och värma, så kan helgen göra allting kyligt igen. Missförstånd, inte minst vad gäller pengar, men också kring om du ska delta i olika sociala aktiviteter eller inte, gör att alla är på lite dåligt humör, och alla har lita väl lätt för att peka finger nu.

Mest romantiska dagar: 5, 6 & 7 april
Lyssna på: The Streets – Has It Come To This?

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du får en härlig kreativ start på veckan, kära Fisk, men se upp för att den härliga kreativa energin, också kan sända ut en del förvirrande signaler. Till exempel har du ett väldigt aktivt flirtande på gång nu, och det här kan göra att du drar till dig fler än du tänkt dig. Andra vill mer än gärna vara nära dig, faller plötsligt för dig, eller så dyker personer upp som du trodde du skakat av dig, eller som skakat av sig dig. Allting kan hända nu, och attraktion kan slå till plötsligt och kraftigt. Inte minst mellan dig och någon som du hittills enbart sätt som en vän. Du kan också se fram emot en härlig nyhet vad gäller ekonomi i slutet av veckan. Lägg genast undan så mycket pengar du kan, för helgen är full av ekonomiska fällor. Det är lätt att slösa i onödan nu. Se också upp för spänningar som byggs mellan dig och en vän under veckan, och försök konfrontera dem så fort du känner av dem istället för att låta dem explodera under helgen.

Mest romantiska dagar: 3, 4 & 6 april
Lyssna på: Blood Orange – Is It All Over My Face & Tower Of Meaning

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer