STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop


Väduren

21 mars – 20 april
Allt handlar om en annan viktig person i ditt liv denna vecka, kära Vädur, och du kan bli ganska förvånad när du inser att denna person försökt få din uppmärksamhet ett bra tag. Hen överraskar med hur mycket hen bryr sig om dig, och det känns som den bästa födelsedagspresenten ever. Se dock upp för att sötnosen, bästisen eller den du gillar bäst bara, gör att du helt ignorerar ansvar du har på jobbet eller i skolan, vilket kan ge framförallt början av veckan en lite seg start, och inte minst förvirrad. Om relationen du är i tvärtom känns stel eller destruktiv, är det dags att lämna den bakom dig nu. Om du vill slippa strul med saker som lön, csn eller annat praktiskt så är du extra noggrann nu. Helgen blir nästan som ett återuppvaknande, när du allt starkare tror på en idé eller framtidsplan du har. Du tar ett vågat beslut nu som snabbt visar sig väldigt fördelaktigt, och påminner dig om hur mycket du tycker om att vara boss över dig själv och ditt liv.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 15 & 16 april
Lyssna på: THEY. feat. IshDARR – Deep End (Thane Remix)

Oxen
21 april – 21 maj
En intensiv start på veckan sätter punkt för ett eller flera stora jobbprojekt, kära Oxe, och du verkligen njuter av att få vara färdig med en svår uppgift, slippa fortsätta jobba med en viss person eller en viss rutin som du haft svårt för. Saker ändras båda inombords, i din inställning till saker, men också utifrån hur din vardag faktiskt ser ut. Du kan förlora en internationell kontakt, vara tvungen att ställa in en resa eller missa en rolig framtida händelse om du lämnar till exempel en arbetsplats, men du vinner så mycket annat att det lätt är värt det. Se bara till att du inte genast skriver på ett nytt kontrakt, eller låser dig på annat sätt. Frihet och tid att göra det du verkligen vill är inte dåliga saker, och det är klokt att flytta så mycket som möjligt på stora beslut nu. Just den här känslan av frihet är väldigt stark denna helg, och du får också betydligt varmare känslor även vad gäller vänskap nu. Någon du verkligen saknat men inte riktigt känt för att prata med blir plötsligt efterlängtad igen.

Mest romantiska dagar: 12, 13 & 15 april
Lyssna på: Mac DeMarco – Chamber Of Reflection

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Det är en explosiv vecka för dig, kära Tvilling, där din kreativitet är din superpower, bortsett från din romantiska charm. Vänner såväl som sötnosar dras till dig nu, och det enda luriga är att du inte är sådär supersugen på att vare sig socialsera eller romantisera. Självklart vill du umgås, flirta och mysa, men under veckan är det ögonen på målet som gäller, och oavsett vad du jobbar med eller mot, så lägger du all din energi på detta. Ett drömprojekt, en fråga du brinner för – det som upptar din tid nu ger du ditt allt, och blir lätt lite utmattad samtidigt. Kom därför ihåg att ta många pauser denna vecka, och bara påminn dig själv om att du gör så gott du kan. Helgen blir den sociala superfest som du längtat efter, och väcker samtidigt en känsla av pepp och hopp vad gäller framtiden. Kanske kan den bli sådär drömmig ändå…

Mest romantiska dagar: 10, 11, 15 & 16 april
Lyssna på: Lou Phelps feat. Innanet James – What Time Is It?

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det händer mycket hemma denna vecka, kära Kräfta, och det är nästan läskigt hur mycket det synkar med en stor förändring även på jobbet eller i dina större framtidsplaner. Ett plötsligt erbjudande om ett jobb eller en utbildning på en ny ort är troligt nu, men också möjligheterna att en släkting eller familjemedlem flyttar närmare dig eller att du tar ett stort beslut kring din egen boendesituation. Hur mycket utrymme det finns för andra i den här planen är otydligt, för du är inte överdrivet peppad på att dela din kaka just nu. Och du behöver inte ens vara irriterad på din partner, bästis eller sötnos, utan din längtan att göra något på egen hand handlar om något helt annat – självständighet. Helgen blir social, men bjuder också upp till en slumpmässig chans till att imponera på någon som kan hjälpa dig att ta ett nytt steg i livet.

Mest romantiska dagar: 12, 13 & 15 april
Lyssna på: Domo Genesis feat. Anderson .Paak – DAPPER

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En sprakande, generös, romantisk och härlig vecka väntar, kära Lejon, där en liten flirt kan växa galet stor galet snabb, och där din pepp på resor, spontana upptåg och lust till att göra allt i princip är ostoppbar. Men framförallt är det här kanske vin mest romantiska vecka på länge, och det är det verkligen bara att fira. Någon berättar äntligen att de har känslor för dig, och även om det ställer till allting runt omkring dig, så känns det underbart att få höra – eller om rollerna är ombytta, berätta. Och även den minsta lilla romans eller flirt kan kännas förlösande nu, som att du äntligen har hittat ditt driv igen. Och det blir faktiskt bara bättre. Under helgen sätter längtan och lusten verkligen in, och om du inte bokar biljetter för en lång resa, så jagar du äntligen bort alla dina egna inre begränsningar kring vem du kan eller inte kan flirta med.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 15 & 16 april
Lyssna på: Kamaiyah – I’m On

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Vad sägs om att inleda veckan med väldigt goda nyheter kring pengar, kära Jungfru? Du får en chans att investera, lägga undan, betala av ett lån eller hämta ut en härlig bonus nu. För den Jungfru som tänker löneförhandla eller söker ett nytt jobb, så ser det ut som att du kan göra en stor vinst nu, även om det kostar lite i kreativt utlopp. Du kan behöva offra en idé eller förhoppning om att få utforska något för att kunna få händerna på alla cash nu, men snooza inte! Det här är en öppning för några verkligt stora besparingar, där du kan lägga undan pengar som sedan får chansen att växa. Kommunikation med någon som bor utomlands går inte som den ska nu, vilket kan leda till en del frustration, men å andra sidan så börjar det hända saker mellan dig och en sötnos under helgen. En otroligt passionerad helg med hög attraktionspotential ger dig fjärilar i magen nu.

Mest romantiska dagar: 12, 13 & 15 april
Lyssna på: ScHoolboy Q feat. BJ The Chicago Kid – Studio

Vågen
23 september – 22 oktober
Det blir en väldigt viktig vecka för dig, kära Våg, för din omgivning verkar vända sig mot dig och komma med gåvor, överraskningar och dessutom redo att fira dig. Något stort du precis åstadkommit är värt att fira, för på sätt och vis är du nu ett steg närmare, eller mitt i din dröm. Viss spänd eller konstig stämning mellan dig och familj kan lätt uppstå, speciellt om du upplever att de kräver något av dig, men å andra sidan är det här en tid där du och den som står dig närmast verkligen bondar och hittar varandra. Något magiskt kan uppstå mellan dig och en partner eller bästis under helgen, och det här inspirerar dig på väldigt praktiska sätt i din vardag. Överlag är det alltså både en magisk vecka såväl som helg som väntar, men veckan har en utmaning också. Krångel och strul på jobbet eller i skolan frustrerar, men kan väcka bra samtal för vad som kan bli bättre.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 15 & 16 april
Lyssna på: Broder John & Friman – Bara Vara Med Varandra

Skorpionen
23 oktober – 21 november
En inre process är inne på sitt sista varv innan alla insikter hamnar på plats, eller hemligheterna kommer upp i ljuset, kära Skorpion, och denna vecka är du en av de mer ödmjuka, men också peppade. Du får inte alltid som du vill, men den här veckan visar det sig att det ibland visar sig vara tur, för det som du inte ville ha fungerar istället bättre. Saker som pågått bakom din rygg, eller som du omedvetet jobbat mot, blir nu tydliga för dig och det är dags att du ska få ta del av vinsterna. En stor förändring i din vardag kan också leda fram till insikter nu, och du kommer se under veckan och helgen hur det ena leder till det andra. Våga tänka öppet denna vecka, och omfamna förändringarna. Att det inte är du som styr allting betyder inte att det kommer bli fel. Under helgen vaknar dessutom en romans som slumrat lite till liv igen.

Mest romantiska dagar: 12, 13 & 15 april
Lyssna på: Kendrick Lamar – HUMBLE.

Skytten
22 november – 21 december
Det är otroligt med aktivitet i ditt sociala liv denna vecka, kära Skytt, och redan i början av veckan känner du av hur du och dina vänner liksom ger varandra energi. Spontana upptåg, stora planer, festligheter och firanden kantar veckan, men här finns också en uppsjö av chans till romans. En relation kan snabbt utvecklas från vänskap till något mer nu, men du kan också upptäcka något minst lika härligt – att den du attraheras av fysiskt också matchar dig mentalt. En sötnos är också en bästis nu, och det här får sin starkaste bekräftelse framåt helgen. Det är som att en ny växel läggs in i er relation, och saker ökar fart snabbt nu. För Skyttar som inte har någon speciell person i sitt liv, så kan helgen vända på det. En längtan efter en mer intim sorts kärlek kan vakna nu.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 15 & 16 april
Lyssna på: Donnie Trumpet & The Social Experiment – Miracle

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du avslutar ett stort projekt, lämnar in en uppsats, tackar för dig eller tackar ja, kära Stenbock, och det är en magisk vecka vad gäller chanser kring jobb, skola, men också ditt liv på ett större plan. Var vill du bo, vad vill du göra? Dessa frågor, som du tidigare halvhjärtat funderat på, får nu självklara svar. Även goda nyheter från din familj kan komma nu. Men trots att det är så mycket positivt på gång, så är du sliten efter en hel del jobb för att nå dit du är, och längtar efter vila som inte tycks dyka upp. Vänner har också stora krav på dig nu känns det som, och det blir lätt lite dålig stämning mellan dig och en bästis, men också missförstånd med sötnosar är högst sannolika. Helgen bjuder dock på efterlängtad vila, och dessutom en flirt eller ett mysigt möte med någon som får dig att känna dig tusen gånger bättre.

Mest romantiska dagar: 12, 13 & 15 april
Lyssna på: King Krule & Archy Marshall – Thames Water

Vattumannen
20 januari – 18 februari
En lång resa går mot sitt slut, kära Vattuman, och den kan vara rent fysisk såväl som kopplad till något du ägnar dig åt just nu – en lång utbildning till exempel. Med en stor smäll, massor av energi, pepp och idéer, är du nu färdig med detta kapitel, och redo att fira. Det blir en festlig vecka på många sätt, och minst lika flirtig. Att du är helt slut håller du inne med, men se upp för att inte vara åtminstone lite uppvilad inför helgen – som kommer med hur många roliga överraskningar som helst. Saker du anat skulle kunna hända, och hoppats på, blir verklighet nu, hur otroligt det än är. Du får också tillfälle att skapa lite harmoni i en svår ekonomisk fråga nu, vilket är en stor lättnad och öppnar upp för tid att tänka på helt andra, mer drömmiga, saker.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 15 & 16 april
Lyssna på: Chuck Wood – Seven Days Is Too Long

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Det händer så mycket inom dig just nu, kära Fisk, och det enda som syns utifrån är att du är lättare, gladare, öppnare. Fina nyheter kring din ekonomi kan vara en förklaring till ditt glada humör, men du får också kontakt med något som du verkligen saknat och inte känt på länge nu. Det kan vara en längtan efter en sötnos, efter intimitet eller efter lugn och ro som blir tillfredsställd nu, och gör dig lugn och harmonisk, samtidigt som du är öppen för all sorts häng, upptåg och roliga projekt. Speciellt under helgen är du mer än sugen på att få saker att hända, men också dela med dig av ditt inre lugn till vänner. Det kan behövas, för i början av veckan kan det lätt bli dålig stämning mellan dig och en vän, som en överbliven rest från helgen.

Mest romantiska dagar: 12, 13 & 15 april
Lyssna på: Missy Elliott feat. Ginuwine – Friendly Skies

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer