https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop


Väduren

21 mars – 20 april
Veckan börjar peppigt och mysigt, kära Vädur, med en skön känsla av självförtroende. Du får tillbaka pepp att satsa stort, på ett projekt, en utbildning eller en resa som du drömt om. Våga utmana dig själv vad gäller ett gammalt löfte eller en stor dröm nu, och ta igen något det känns som att du missat. I slutet av veckan och framåt helgen går du in i en fas där du mer direkt tar det du behöver vad gäller jobb och skola, och även om du inte alltid uttrycker dig så tydligt, så är det omöjligt att misstolka dig nu. En flirtig stämning infinner sig under helgen och du dras extra mycket av någon som är som får dig att skratta och se på världen med lite nya ögon, Se bara upp för att någon som delar din syn på världen, misstolkar dig som någon som vill uppleva världen tillsammans med hen. Hjärtkrossande missförstånd kan inträffa snabbt nu.

Mest romantiska dagar: 17, 18, 20 & 21 april
Lyssna på: Nicolas Jaar – History Lesson

Oxen
21 april – 21 maj
Du är på toppenhumör under veckans början, kära Oxe, och satsar allt på att få iordning både dina egna projekt men också eventuella ekonomiska frågor. Halvvägs in i veckan funderar du kring ett lån eller en investering, men se till att du tänker ett extra varv och läsa det finstilta innan du bestämmer något nu. Alla stora beslut som kräver att skriva på papper eller dylikt bör du se upp extra med nu. Helgen blir ett virrvarr av känslor och lust där du också riskerar att vara lite väl generös med dina pengar. Du kanske känner dig rik, men ta inte ut svängarna för mycket. Om du bär på mycket känslor denna helg så försök att våga öppna upp dig till din partner eller sötnos, alternativt försök uttrycka dig genom skapande. Genom kreativitet kan du förlösa känslor och viktiga insikter nu.

Mest romantiska dagar: 17, 19, 21, 22 & 23 april
Lyssna på: Babeheaven – Moving On

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du är relativt introvert och hemlighetsfull denna vecka, kära Tvilling, och detta beror främst på att du har så många stora planer på gång. En partner eller bästis är i högsta grad involverade i detta och stöttar och hjälper dig till 100 %, men du är inte riktigt ditt vanliga, glada, spralliga jag. Se bara upp för att hen som stöttar kan ha bättre koll på det du borde ha gjort redan, vilket kan komma att stressa dig en hel del nu. Det kan också det bli en hel del missförstånd även på hemmaplan eller inom dig själv nu, där det ena påverkar det andra. Du har lite för mycket på gång samtidigt, och försöker ändå hålla ett slags lugn på utan. Troligen kommer inte är det här lugnet hålla sig välputsat särskilt länge. Men din hjälpande hand kommer denna helg att visa dig att du inte behöver dölja dina mer kaotiska sidor. De är en del av dig, och det är långt ifrån farligt att visa omvärlden vad du går igenom.

Mest romantiska dagar: 17, 18, 20 & 21 april
Lyssna på: Maal & Morris – I’m Gone

Kräftan
22 juni – 22 juli
En romans sprattlar till plötsligt men härligt i början av veckan, kära Kräfta, och du fnissar ett härligt skratt av närhet med någon som är både bästis och sötnos. Det som du trodde skulle bli veckans mest komplicerade bitar visar sig plötsligt som att någon annan redan ordnat med – och här kan det vara klokt att inte glömma bort att tacka, annars kan det lätt bli dålig stämning snart igen. Ett kort möte med någon som känns som eller är en bästis eller syskon sätter en speciell spin på helgen, där du känner att du får se en bit av någon som förklarar allt det andra du känner kring hen, men aldrig kunnat sätta fingret på. Du kan få en idé nu som är full av potential, våga åtminstone överväga att satsa på den! Den kan kännas motsägelsefull, men bär på ett frö till något mer. Under helgen kan du också märka av att din partner blir lite mer ärlig och direkt, något som borde känns ovanligt och härligt samtidigt.

Mest romantiska dagar: 17, 19, 21, 22 & 23 april
Lyssna på: Mndsgn – Camelblues

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du är otroligt produktiv och kreativ på jobbet denna vecka, kära Lejon, och en löneförhöjning eller chans till bonus är absolut tillgängligt. Du är också extra drivande och kraftfull när det kommer till frågor kring relationer, där du känner att du har modet på din sida. Du vågar lyfta obekväma frågor nu och skäms inte för att du har alla möjliga känslomässiga behov nu – vilket du inte heller borde. Några spärrar har släppt, och det här gör att du vågar visa din sårbarhet såväl som be andra att visa dig sin. Om du väntar på att någon ska besvara dina känslor, lova dig att vara bara med dig eller på något annat sätt bekräfta dig nu, så kommer du i alla fall att våga uttrycka detta. Under helgen gör ett starkt socialt sug entré, och du är plötsligt mycket mer intresserad av att hänga och chilla än att jobba och plugga nu – även om du innerst inne hade tänkt få saker gjorda.

Mest romantiska dagar: 17, 18, 20 & 21 april
Lyssna på: The Cool Kids feat. Maxine Ashley – Summer Jam

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En romantisk kick i början av veckan piggar upp, kära Jungfru, när någon du flirtat med på distans, eller som du har en relation med på distans, plötsligt tar initiativ. Det här ger dig energi till att göra några viktiga förändringar i ditt eget liv som på senaste tiden känts nödvändiga, men också att sätta ner foten i relation till någon i din familj. Det här behöver inte betyda bråk, utan är mer ett samtal om något som väldigt nyss blev fel enligt er båda, som ni vill reda ut. Se bara till att du inte låtsas som att något som gjorde dig ledsen inte spelade någon roll. Stå för dina känslor nu. En oväntad framtidsmöjlighet visar sig under helgen, ta vara på den! Undvik dock att försöka reda ut ytterligare konflikter inom din familj när andra vill göra samma som du, utan att veta hur. Deras situation är väldigt annorlunda från din.

Mest romantiska dagar: 17, 19, 21, 22 & 23 april
Lyssna på: GoldLink feat. Masego – Palm Trees/Late Night

Vågen
23 september – 22 oktober
Det sprakar till i början av veckan vad gäller en framtidsmöjlighet, kära Våg, och det här gör också att en mer intressant ekonomisk utveckling öppnar sig. Se bara till att du dubbelkollar alla kriterier, datum och andra praktiska detaljer för att inte missa något essentiellt. Avgörande information tappas lätt bort i din entusiasm nu. Be därför någon som vet vad du vill och kan, hjälpa dig att ta rätt beslut, säga rätt sak till rätt person och ta rätt steg i taget. Du vill gärna göra allt samtidigt nu, vilket är härligt men inte nödvändigtvis smartast. Men du kämpar på bra med dessa utvecklingar nu, och det gör du rätt i hela veckan! Men när helgen kommer är det ett nytt spår som gäller, och det är att samla inspiration på en djupare nivå. Nu tänker du större och jagar mer helhjärtat efter resor du vill göra och drömmar du vill förverkliga.

Mest romantiska dagar: 17, 18, 20 & 21 april
Lyssna på: Osunlade – Dionne

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du börjar veckan med romantik i hela kroppen, och den sötnos som du har ögonen på är det enda du tycks tänka på, kära Skorpion. Du gör allt för att visa denna ditt intresse, och det i sig gör att du känner dig stark. Det ser också ut som att du allt starkare öppnar upp för en period med färre ”krav” på den du dejtar eller är tillsammans med, där du njuter oväntat mycket av att hen styr upp, tar initiativ, bestämmer och hittar på. Samma sak gäller för Skorpioner som dejtar, att du är mer intresserad av att andra jagar dig än av att jaga själv. Det här märker du främst av under helgen, då du också lätt hamnar i konflikter med även de du gillar om de missförstånd detta lite skifte innebär. Samtidigt går passionen och hettan i taket nu, oavsett vilken relationsstatus du har. Om situationen är rätt är du öppen för lite mer utforskande relationer nu.

Mest romantiska dagar: 17, 19, 21, 22 & 23 april
Lyssna på: Solange Knowles feat. Lil Wayne – ChampagneChronicNightcap

Skytten
22 november – 21 december
Du hamnar i många intensiva men ändå intressanta diskussioner med en sötnos, partner eller den du gillar allra bäst denna vecka, kära Skytt, och missförstånden haglar. Men samtidigt som ni inte förstår varandra, hjälper detta er att förstå varandra ännu mer. Nu hittar genom missförstånden områden ni aldrig utforskat eller pratat om tidigare, och det här skapar en hel ny dynamik att utforska. Det här bådar extra gott för alla Skyttar som är kreativt lagda, och du kan dra extra mycket nytta av detta nu, då du går in för att uttrycka tydligare vad du behöver. Trots att din kommunikationsförmåga inte känns som att den är på topp just nu, speciellt inte eller när det kommer till dina visioner, så är du öppen för helt nya sätt att göra saker på, så om din väg till målet är ny gör det bara resan roligare. Helgen blir en attraktionsfest där du och en sötnos hittar helt nya höjder tillsammans. Se upp för att sätta ord på saker och ting för tidigt och bara njut av er magiska vibe.

Mest romantiska dagar: 17, 18, 20 & 21 april
Lyssna på: Katy B & KAYTRANADA – Honey

Stenbocken
22 december – 19 januari
Veckan börjar med en romantisk, sprakande och/eller överraskande flirt, kära Stenbock, och även om du har siktet inställt på helt andra saker kan du inte låta bli att bli otroligt charmad och smickrad av uppmärksamheten. Njut av den! Du går nu in i en period där du kommer ha lättare att släppa kontrollen och bara vara i stunden. Det här låter läskigt men blir en spännande tid. Du bryr dig mindre om vad vänner tänker och tycker, och hittar istället direkt till hjärtat nu. Om du har en relation med någon som befinner sig långt borta så har ni tid att hitta varandra igen trots vad distansen. Helgen kommer väl längtan efter att träna eller förändra något i din vardag och livsstil. Sätt dock upp för att planera in romantiska dejtar är du hoppas på romantik överlag. Irritation uppstår lätt mellan dig och en sötnos denna helg.

Mest romantiska dagar: 17, 19, 21, 22 & 23 april
Lyssna på: Bowtye – Dreaming

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du får mycket gjort denna vecka, kära Vattuman, och hinner dessutom umgås med personer som du verkligen längtat efter att få träffa. Det kan bli svårt att hitta rätt plats och rätt tid att ses, men slumpen hjälper dig att få precis det du vill. Du slipper också att oroa dig för ett problem som någon löser åt dig. Det kan handla om pengar, men också om stöd i en fråga där du inte har varit helt säker på var du själv står. Om du haft en stark känsla av att du själv inte riktigt vet vad du vill, eller att du typ vet men inte är helt säker, så blir det lättare att känna av nu. Du släpper tankarna på vad som är minst läskigt, och öppnar upp för att du inte kommer undan det svåra, hur du än gör. Helgen blir en romantisk om än förvirrad virvelvind, där det enda du bör se upp för är att flirta med någon som en vän till dig redan har känslor för – du kanske inte vet om detta än, men oavsett vilket så bäddar det för riktigt dålig stämning.

Mest romantiska dagar: 17, 18, 20 & 21 april
Lyssna på: Jacquees ft. Tink – Outta Line

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Attraktionen till en sötnos sätter ordentlig fart på veckan, kära Fisk, och du är redo att leka alla möjliga romantiska leker nu. Samtidigt har du fullt upp med jobb eller skola, och hittar rätt person som kan lösa ett problem som låst fast dig för tillfället. Se också upp för att det kan bli knas med pengar denna vecka. Dubbelkolla lönespecifikationer och räkningar och skriv absolut inte på några kontrakt utan att verkligen lusläsa. En relation som tidigare känts sårbar eller trasig hittar nu som ett eget sätt att stärkas nu, och ni två hittar orden som hjälper. Även i vänskaper händer mycket nu, speciellt när du i slutet av veckan lägger åt sidan dina behov av att alla ska känna av din omtanke lika mycket, hela tiden. Du chillar med den biten, och blir istället mer intresserad av vad du tycker, än vad dina vänner tycker – så länge de tycker om dig.

Mest romantiska dagar: 17, 19, 21, 22 & 23 april
Lyssna på: Manny Lotus – Red Room

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer