STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop


Väduren

21 mars – 20 april
Du inleder ett samtal om pengar denna vecka, kära Vädur, där du vet exakt hur du vill att denna situation ska lösas, och pushar för det. Heja dig! Om du inte hört av dig till någon som du vet lätt blir orolig är det dags att söka upp denna någon och ha en betryggande pratstund nu. I mitten av veckan sprakar det till ordentligt, när du får lysande och överraskande nyheter. Dessa nyheter gäller dig personligen, och det är det verkligen dags att fira! Någon står vid din sida och peppar och stöttar dig hela helgen. En romantisk relation mår strålande nu, och du är på ditt allra flirtigaste, påhittiga och överraskande humör hela denna vecka. En sötnos får svårt att hålla sig ifrån dig.

Mest romantiska dagar: 18, 19, 20 & 21 maj
Lyssna på: Estelle feat. Kanye West – American Boy

Oxen
21 april – 21 maj
Det blir lättare för dig att säga högt vad du tänker denna vecka, kära Oxe, och i praktiska vardagsdiskussioner orkar du knappt vänta på vad andra tänker säga – du vet det redan. Överlag är detta en vecka av otålig väntan och vilja till mer. Många positiva utvecklingar väntar, men du har lite för mycket på spel för att vara bekväm med att sitta tyst och vänta på att andra ska bestämma hur det ska gå för dig. Därför kan det storma till ordentligt i mitten av veckan, men detta är ingenting som du bör oroa dig för. Tvärtom – ta vara på denna chans att verkligen visa vad du känner och står. Du vet redan med dig att du inte har gjort något fel, och kan därför tryggt kämpa för din sak denna vecka. I längden kommer andra också att se detta lika tydligt som du.

Mest romantiska dagar: 15, 20 & 21 maj
Lyssna på: BadBadNotGood & Sam Herring – Time Moves Slow

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du vågar äntligen prata högt om någonting som du hållit hemligt ett tag nu, kära Tvilling. Det här ett stort steg för dig, så räkna inte med att allting kommer flyta fram lätt på en gång. Det kommer ta lite tid innan du har formulerat färdigt alla tankarna. I mitten av veckan överraskas du ordentligt med kärleksbombningar från vänner, bästisar och sötnosar. Deras engagemang i dina livsfrågor värmer hjärtat ordentligt nu. Det blir en strålande och social helg där du påminns om varför de som du omger dig med och tycker bäst om också, givetvis, är det som är viktigast för dig i längden. En självklar men ändå viktig påminnelse.

Mest romantiska dagar: 18, 19, 20 & 21 maj
Lyssna på: Mac Miller feat. Anderson .Paak – Dang!

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du får äntligen tid och lust att träffa vänner du inte umgåtts med på länge denna vecka, kära Kräfta. Ni har mycket nytt att berätta för varandra och kan prata i timmar, och pratandet i sig sätter ett visst tema för veckan. Det gäller nämligen för dig att vara snabb och tydlig i kommunikationen när saker smäller till på jobbet eller skolan i slutet av veckan. Om någon utmanar dig eller du får chockerande nyheter, se till att du inte fega ut, utan följ med i händelseutvecklingen och dela med dig av dina tankar och åsikter och funderingar. Oavsett vad som händer så kommer du vara den som går vinnande ut ur en konfrontation.

Mest romantiska dagar: 15, 20 & 21 maj
Lyssna på: Umii – Masquerade

Lejonet
23 juli – 23 augusti
På jakt efter nytt jobb, kära Lejon? Den här veckan är perfekt för att börja höra dig för och leta efter potentiella framtida arbetsgivare. Överlag hör andra bättre idéer även på jobbet och i skolan, som om de lyssnade med nya öron. En romans som varit lite kämpig får en positiv push framåt i mitten av veckan, men även nya flirtar kan röra sig snabbt nu, och bli betydligt mer seriösa och heta en du kunnat ana. En resa tillsammans med eller ett besök från någon speciell gör helgen perfekt lämpad för romantik. Förutsättningarna för en oförglömlig helg är ovanligt fina nu. Se till att ta vara på helgen, oavsett vad du gör.

Mest romantiska dagar: 18, 19, 20 & 21 maj
Lyssna på: Omar Souleyman – Warni Warni

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du börjar längta bort från din nuvarande vardag, kära Jungfru, och närmar dig allt tydligare en ny plan. Men det är inte bara på jobbet eller i skolan som det är spänningar som påverkar. Även i hemmet kan du känna att något speciellt på gång. Goda nyheter kring investeringar eller gåvor från någon i din familj är möjliga nu. Dessutom får du lite extra goda nyheter kring din direkta inkomst i slutet av veckan. Det här är absolut värt att fira och lyxa till det lite extra för, även om du din vana trogen kommer sätta in det mesta på sparkontot så snart du kan. Det kan äta till ordentligt mellan dig och en sötnos under helgen. Njut!

Mest romantiska dagar: 15, 20 & 21 maj
Lyssna på: Kevin George feat. Chandler Elysee – Loving Come Easy

Vågen
23 september – 22 oktober
Se till att börja fundera på en rimlig budget denna vecka, kära Våg, speciellt om dina planer inför sommaren är oklara. Det är hög tid att säkerställa att din ekonomi håller måttet för vad du behöver. Veckan lovar annars social såväl som romantisk medvind, och ett överraskande besök i slutet av veckan kan bli väldigt intressant. Du har alla förutsättningar för att verkligen klicka med någon nu, så våga visa ditt intresse om det finns en sötnos i din närhet. För den våg som har en speciell någon så är romantiken svår att missa. Du är lite extra kär och galen nu helt enkelt, och om den som står dig närmast behöver ditt minsta lilla stöd nu, så kan hen lita på dig till 100%, i varje fråga.

Mest romantiska dagar: 18, 19, 20 & 21 maj
Lyssna på: Amanda Delara – Gunerius (Karpe Diem Remix)

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du är ovanligt pratsugen denna vecka, kära Skorpion, och kan knyta en hel del intressanta kontakter utan att ha planerat det. Vanligtvis pratar du inte med vem som helst om vad som helst, men denna vecka gör du flera undantag. En risk du tagit på jobbet eller i skolan visa sig lönsam, men du kan också bli rikligt belönad för något du klarat av i ditt privatliv nu. Se fram emot åtminstone komplimanger och cred, men framför allt ett boostat självförtroende och ens handla av att du kan klara allt du tar dig för. Om du länge funderat på en förändring gällande din hälsa kan det vara dags att testa nu. En längtan du har blir svår att hålla inne under helgen.

Mest romantiska dagar: 15, 20 & 21 maj
Lyssna på: 2Pac – Dear Mama

Skytten
22 november – 21 december
Den här veckan kan du våga göra din röst hörd på jobbet, kära Skytt, och vara lite tydligare med vad du tycker fungerar dåligt. Andra kanske inte håller med, men det betyder inte att du ska hålla inne med det är du tycker. Det är också en viktig vecka för dig vad gäller kärlek, är du överraskas av någon annans omtänksamhet och respekt för dina känslor. Om du precis börjat dejta någon är det här en perfekt veckoända för att träffa denna persons vänner, eller låta hen träffa dina. Förutsättningarna för en riktigt fin romans är mer än närvarande nu, och en festlighet under helgen blir mer än magisk. Om du längtat efter att träffa nya människor så har du garanterat chansen nu.

Mest romantiska dagar: 18, 19, 20 & 21 maj
Lyssna på: Vallis Alps – Young (Imad Remix)

Stenbocken
22 december – 19 januari
Kommunikationen mellan dig och en sötnos ökar i intensitet nu, kära Stenbock, även om ni än så länge mest kommunicerar med leenden eller blickar. Veckans stora händelse kommer dock hemifrån eller i form av nyheter från din familj, och vad som än händer nu, så får händelsen i sig dig att växa ännu starkare i dina övertygelser. Du kan känna hur en stark kärna bildas inom dig nu. Med denna styrka kan du nu omvandla problem till utmaningar du vet att du kan klara av. I slutändan är det du som vinner på det som händer nu. Positiva nyheter från jobbet kan också komma i slutet av veckan, och de är absolut värd att firas!

Mest romantiska dagar: 15, 20 & 21 maj
Lyssna på: esta. – st.dwn

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du ägnar dig åt en hel del projekt hemma just nu, kära Vattuman, när du skissar på egna projekt eller gör förbättringar i ditt hem. En släkting som hör av sig nu har något viktigt att berätta. I mitten av veckan vänder fokus mot vänner och äventyr, och även helgen ser ut att bli fylld av dessa två teman. Någon du bara flirtat med på distans, eller som bara är på tillfälligt besök, ger dig en väldigt speciell känsla och dyker upp på ett oväntat ställe, eller visar sig känna någon du också känner. Chansen för att ni ska få ihop det på något sätt är hög nu. Låt slumpen tala. En vän ger dig det stöd du behöver nu, speciellt om du saknar modet för att säga det första hejet.

Mest romantiska dagar: 18, 19, 20 & 21 maj
Lyssna på: Lily Allen – Smile

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du vaknar på din allra snackigaste sida denna vecka, kära Fisk, och är mer än pepp på att umgås, snacka strunt och hitta på nya projekt som inte nödvändigtvis är genomförbara. I mitten av veckan är du tvungen att ta upp en ekonomisk fråga på jobbet eller i skolan, vilket lätt kan kännas läskigt. Oroa dig inte! Alla håller med dig och frågan visar sig vara otroligt lätt-diskuterad. Njut också av att din privatekonomi mår lite extra bra just nu, speciellt om en försenad gåva tar sig fram först nu. Helgen kan bli lite extra mysig mellan dig och någon som du tycker om att vara riktigt nära…

Mest romantiska dagar: 15, 20 & 21 maj
Lyssna på: Kanye West – Can’t Tell Me Nothing

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer