https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop


Väduren

21 mars – 20 april
Du är på ditt mest sociala humör denna vecka, kära Vädur, och andra kan inte heller få nog av dig. Du är full av påhitt och roliga idéer nu, och din pepp väcker också andras lust. Om du länge velat göra något speciellt eller sätta ihop ett projekt med andra så presenterar den här veckan flera sätt du kan göra det på. Men det är du som pushar nu, så leta inte efter någon annan som kan styra. På vägen kan du sedan involvera andra som blir mer än bara vänner, utan viktiga partners för dig. Det här kan också tolkas rent romantiskt, och kanske är det just en härlig romans som inleds nu. Det är få veckor som har så mycket att erbjuda som denna, så ta för dig. Drömmar, resor, romanser, flirtar eller bara härligt sommarhäng – du kan få allt nu.

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 maj, 1 & 3 juni
Lyssna på: French Montana feat. Swae Lee – Unforgettable

Oxen
21 april – 21 maj
Det händer mycket denna vecka, kära Oxe, och det passar dig utmärkt. Du har väntat på mycket av det som äntligen börjar lossna nu, och speciellt när det gäller jobb och pengar. Du får klarhet i ditt eget ekonomiska läge, och blir av med stressande räkningar, men får framförallt tydligare insyn i din framtida ekonomi. Ditt jobbläge förändras inte nämnvärt nu, men din budget får en stabilare grund. När det närmar sig helgen kan du slappna av ordentligt, och de enda överraskningar du behöver ta hand om nu är positiva. Om du har en sötnos i ditt liv så blir den här veckan väldigt passionerad, där ni kan låsa upp helt nya känslor för varandra.

Mest romantiska dagar: 31 maj, 1 & 2 juni
Lyssna på: Karriem Riggins – Bahia Dreamin’

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du har en otroligt aktiv vecka framför dig, kära Tvilling, där universum tillsammans med någon som står dig nära verkligen pushar dig ett stort steg framåt. Du har egentligen redan tagit steget, men nu står du också för det inför omvärlden. Det låter allvarligt, men är något att fira, och det gör du mer än gärna. Vänner omger dig nu, och speciellt under helgen har du en full social agenda. Men här finns också utrymme för en romans, som nu glittrar till på ett magiskt sätt. Ni två kan vara helt nya för varandra, eller så hittar du och en sötnos tillbaka till det där alldeles speciella något som fick er att först falla. Njut av helgen, som blir nästintill läkande med all kärlek som den ger.

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 maj, 1 & 3 juni
Lyssna på: Wizkid feat. Drake – Come Closer

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du har mycket att tänka på denna vecka, kära Kräfta, och kan därför ta lite tid för dig själv. Du pratar gärna på telefon eller messar, men i början av veckan umgås du helst med dig själv för att reda ut känslor, samtidigt som du tar hand om alla måsten. Det här är väldigt nyttigt för dig, så ingen anledning till oro. Det kommer goda nyheter gällande din framtid i slutet av veckan, men en plötslig händelse i skolan eller på jobbet kan också sätta saker på sin spets nu. I längden tjänar du på detta, och inte minst kan det här påverka din ledighet och semester. Om du känner för att fira eller bara umgås i helgen, så blir det som allra mysigast om du bjuder in andra hem till dig.

Mest romantiska dagar: 31 maj, 1 & 2 juni
Lyssna på: Future – Mask Off

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du har fullt upp denna vecka, kära Lejon, och det är framförallt vännerna som kallar. Din sociala kalender är full, och det är du mer än nöjd över. Besök från någon som rest långt, eller efterlängtad kvalitetstid med den som betyder mest för dig – du har tid för allt och lite till nu. Om en sötnos och en bästis träffas för första gången nu är nerverna på helspänn, men det går över förväntan. Du får också hjälp från ett oväntat håll med en stor fråga du bär på, och denna person har smarta saker att säga både om jobb, framtid och planer, såväl som ge handfasta direkta tips. Det här väcker inspiration till något större och mer för dig. En överraskande nyhet för med sig möjligheter till en spännande resa under helgen.

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 maj, 1 & 3 juni
Lyssna på: Day One – 45Diboss

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du ger ditt allra bästa på jobbet eller i skolan nu, kära Jungfru, och det är inte bara ledigheten efter slitet som hägrar. Du ser också massor av andra belöningar, och inte minst har du en plan igång om hur du ska nå ditt nästa delmål. Kontakt med någon som betyder mycket för dig men bor långt bort piggar upp mitt i veckan, men du har också en hel del att ta itu med i ditt hem. Någon i din familj, eller den du bor med, kan behöva en stor tjänst nu, och du är den som kan hjälpa. Det här gör att denna vecka gör dig rik på två sätt – en ekonomisk fördel väntar framåt helgen, men du har också ett rikt karmakonto nu, och ett stabilt självförtroende att luta dig mot.

Mest romantiska dagar: 31 maj, 1 & 2 juni
Lyssna på: Ana Tijoux – Obstáculo

Vågen
23 september – 22 oktober
En lysande vecka väntar för dig och det projekt som ligger dig som allra närmst om hjärtat, kära Våg. Drömresan, drömutbildningen eller det efterlängtade hänget med personer som varit långt borta förgyller försommaren, och du är på strålande humör hela veckan. Det sprakar också extra mellan dig och en speciell någon nu, och om ni två samarbetar på något sätt så flyter arbetet på i ett perfekt tempo. Men romantiken är i allra högsta grad närvarande nu, och speciellt under helgen kan du bli ordentligt förvånad över kemin mellan dig och en sötnos. Den du träffar nu kan ha rest långt för att hitta dig, och du är i en bättre groove än på länge.

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 maj, 1 & 3 juni
Lyssna på: m i n n e s o t a feat. Karra – Another Night

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du inleder veckan med ett stort ekonomiskt beslut, kära Skorpion, eller någon typ av löneförhandling. Det här kan bli tufft, men du har förberett dig och tänkt på detta länge, så lita på din magkänsla. Det här är inget förhastat beslut, och du vet exakt vad du måste göra för att få det här att fungera. Det kommer dessutom visa sig lättare än du anat, när du får hjälp från ett oväntat men oerhört generöst håll. Du har stenkoll på planerna nu, men får dessutom stöd av universum. Helgen ger dig tid att bara vara, slappna av och njuta av det du har, men också att ta hand om dig själv lite extra. Ge dig själv något du längtat efter nu, eller låt någon annan göra det…

Mest romantiska dagar: 31 maj, 1 & 2 juni
Lyssna på: Hotel Eden – Nimble Girl

Skytten
22 november – 21 december
En konfrontation inleder veckan, kära Skytt, och denna person är någon som betyder otroligt mycket för dig. Kanske har ni två inte setts på länge, eller så har du tagit ett beslut som förändrar er relation ordentligt. Nerverna är på helspänn, men oroa dig inte. Du har planeterna på din sida, och mötet kommer visa er från era mest sanna sidor. Om det här är en romantisk showdown så är det inte det sista ordet som sägs nu, utan ni två har mycket kvar att gå igenom. Ni dras till varandra under hela veckan, och verkar ha mycket framför er dessutom. Kemin mellan er är påtaglig, även om relationen pendlar mellan fniss och djupa snack om känslor och livet. Och precis när du trodde du visste allt om denna person och er relation, så överraskar hen dig med något du aldrig kunnat gissa dig till…

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 maj, 1 & 3 juni
Lyssna på: Chewii feat. GOVALES – PuNoni

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du är otroligt produktiv denna vecka, kära Stenbock, och tappar inte målet med blicken en sekund. Du ser till att alla vet exakt vad ditt mål är, och att de stöttar dig när du behöver pepp, vilket de gladeligen gör. Det här är något som du haft ögonen på länge, och det kommer inte som någon överraskning för andra att du lätt får lite tunnelseende när det gäller detta projekt. Du gör gärna en investering i ditt hem nu, och det är helt klart värt. Livskvalitet i hemmet förhöjer din livsstandard förvånande mycket nu, och om denna förändring är en ny person som får tillgång till denna plats så har du mycket att se fram emot. Goda nyheter kring din framtid kokas ihop nu, och du kommer under helgen se de första viktiga tecknen på att något stort är på gång.

Mest romantiska dagar: 31 maj, 1 & 2 juni
Lyssna på: Wakili – Bara

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Attraktionen mellan dig och en sötnos är oerhört stark denna vecka, kära Vattuman, och även om du inte har någon speciell sådan i ditt liv, så börjar det spraka i ditt kärleksliv nu. Längtan efter någon, eller ett mer öppet flirtande, tar plats i ditt liv nu. Just slumpmässiga möten med någon speciell kan inträffa nu, där ni två kan inse att det kanske ligger något mer än slumpen bakom att just nu dras till varandra. Helgen blir festlig såväl som romantisk, och den här sötnosen som finns i ditt liv kan mycket väl vara en förlängd del av ditt sociala nätverk. Det här bäddar för en social superhelg, där allt du behöver göra är att slappna av och hänga med.

Mest romantiska dagar: 29, 30 & 31 maj, 1 & 3 juni
Lyssna på: Parham feat. Cherrie, Leslie Tay & Kristian Florea – Håller Mig Vaken

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du har mycket att ordna med i hemmet nu, kära Fisk, eller så behöver någon i din familj din hjälp. Du ställer självklart upp, men se upp för att göra saker som känns mer som jobb åt någon, än att du stöttar. Du kan behöva säga ifrån nu, och det kan vara det bästa som hänt, när du upplever att någon ber dig om något som inte alls borde vara ditt ansvar. Det är också en ekonomiskt fin vecka, där du kan putsa upp din inkomst en aning, eller bli överraskad av en extra generös gåva från någon. Pengar dyker upp på ett oväntat ställe nu, och gör det möjligt för dig att flytta lite i dina jobb-planer. Om du hittar utrymme för mer ledigt nu – ta det. En lugn helg för återhämtning passar perfekt nu.

Mest romantiska dagar: 31 maj, 1 & 2 juni
Lyssna på: The Fugees – No Woman, No Cry

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer