https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Du är full av energi denna vecka, kära Vädur, och det är inget du har något emot. Du har så mycket social energi att göra av med nu att inga hinder är för stora. Ditt största mål är att du ska få fylla ditt sociala behov, men också få njuta av livet överlag. Du är trots allt på väg in i din födelsedagsperiod! Och det här är en fin vecka att köra på med alla sorters sociala initiativ, gruppaktiviteter, resor ihop med nya människor eller spontana ”dejter” med en ny vän. Det du bör vara försiktigare med är att gå för hårt fram på jobbet, blanda ihop gränserna mellan kollega och vän, eller tro att du har en speciell relation med en lärare eller chef och därför på något sätt ska få förtur. Det finns en stor risk att du säger lite för mycket nu, så var försiktig – speciellt i slutet av veckan. Helgen överraskar annars med en hel del både festliga och romantiska möjligheter.

Mest romantiska dagar: 20, 24, 25 & 26 mars
Lyssna på: Jay2 – Better Serve

Oxen
21 april – 21 maj
Så många motsägelsefulla känslor bubblar upp samtidigt nu, kära Oxe, och du har svårt att sortera mellan plötsliga flirtar och irritation med någon som du vanligtvis sett upp till. Det blir lätt lite förvirrad stämning runt dig denna vecka, för du kommunicerar gärna till andra att du är redo att jobba, öppen för att snacka och bjuder in till dialog och förslag på alla sätt. Det luriga är att du sedan snabbt lätt känner dig överväldigad, och blir frustrerad över ingenting. Försök därför begränsa åtminstone hur mycket ansvar och jobb du tar på dig nu, för att stötta någon i deras problem är något du inte behöver oroa dig över – det klarar du lätt nu. Se mer upp för att freaka ut på någon du pluggar med eller att irritation kring en lärare kokar över i slutet av veckan. Helgen har potential att bli riktigt mysig, när du och den du gillar bäst får kvalitetstid att snacka strunt och maxa myset.

Mest romantiska dagar: 21, 22 & 26 mars
Lyssna på
: Faith Evans – You Used To Love Me

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du längtar efter att vara mer social, kära Tvilling, och när du öppnar på din sociala dörr så tar det aldrig lång tid förrän någon svarar. Det du bör undvika är att kontakta någon som du har en romantisk historia med, eller som du hamnat i någon slags tvetydig relation, om du inte är väldigt sugen på förvirring och konflikt. Det här blir en risk främst under slutet av veckan, och gäller framförallt Tvillingar som har ett extra starkt fysiskt sug. Du blandar gärna ihop lust med längtan efter sällskap, och är inte helt grym på att hålla gränserna tydliga just nu, utan skickar omedvetet alla möjliga sorts signaler. Det är inte heller rätt tid för att diskutera pengar eller ett lån med en vän. Ägna dig och er istället åt det som ni är bäst på – spontana upptåg samtidigt som ni har fem pågående samtal samtidigt.

Mest romantiska dagar: 20, 24, 25 & 26 mars
Lyssna på: DRAMA – Hopes Up

Kräftan
22 juni – 22 juli
Det blir mycket på jobbet denna vecka, kära Kräfta, eller i skolan om du studerar. De goda nyheterna är att du går lätt att jobba nu, du har målet tydligt i sikte, och hittar ett oväntat sätt att kommunicera med någon som du jobbar eller pluggar ihop med – vilket gör att ni plötsligt kan samarbeta på ett helt nytt sätt. Det här är en stor seger för dig, och du vill gärna fira dina framgångar. De tråkiga nyheterna är att det är ont om tid för att få tid till något festligt denna vecka – eller så är det just personen du vill vara med som har ont om tiden. Det här är istället en vecka där det är jobbet som bär på mest potential och möjligheter – inte minst under helgen. Du kan knyta en oväntad men viktig kontakt nu, eller stöta på precis rätt person vid rätt tillfälle utan att du ens vet hur perfekt din timing är.

Mest romantiska dagar: 21, 22 & 26 mars
Lyssna på: Frank Ocean – Chanel

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Det är lättare att vara ditt mer sociala, spontana, utåtriktade och engagerade jag denna vecka, kära Lejon, men undvik att försöka hålla i alla bollar. Du tar gärna på dig att fixa, organisera och regissera allt runt omkring dig nu, oavsett om det är på jobbet, i skolan, i en relation eller i hemmet. Men se upp – för du har också en tendens att tänka att allt ordnar sig nu, och kanske är det bättre att du tar hjälp av andra än sliter ut dig själv. I slutet av veckan får du ett tydligt tecken på att det är dags att lugna ned sig lite, speciellt om du tränar för hårt eller försöker hinna med för mycket samtidigt. Spara dig istället lite till helgen, då en uppsjö av roliga nyheter och möjligheter oväntat och udda öppnar sig.

Mest romantiska dagar: 20, 24, 25 & 26 mars
Lyssna på: ETHEREAL feat. Lil Yachty and Lord Narf – How’d It Happen?

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du har ett stort behov av egentid denna månad, kära Jungfru, och föredrar att vara ensam, även om du befinner dig på offentliga platser. På biblioteket med kursarna drar du dig undan till ett eget hörn, och på jobbet tar du inte gärna ur hörlurarna. Du går gärna och drömmer och filar på en hemlig plan du har nu, eller bara drömmer dig bort till en eventuell framtid som du funderar på, och det unnar hela universum dig. Inspirationen kommer inifrån nu, så tillåt dig själv att bara vara i din egen bubbla och utforska den. Det som kan bli lite jobbigt denna vecka är att du i slutet av veckan har en tendens att överreagera speciellt när det kommer till romantiska relationer, eller när det gäller ett projekt du jobbar på. Du klarar inte av minsta kritik eller förvirring, och blir lätt både defensiv och svartsjuk i onödan. Försök att hålla känslorna i schack under helgen, för du har som sagt precis tillbringat en vecka i din egen bubbla. Kanske värt ett försök att bjuda in denna person in i bubblan istället?

Mest romantiska dagar: 21, 22 & 26 mars
Lyssna på: Baba Ali – Otherside

Vågen
23 september – 22 oktober
Du tänker mest på andra denna vecka, kära Våg, och det gör du med massor av kärlek och omtanke. Den du stöttar, älskar eller jobbar ihop med får verkligen deluxe-behandlingen av dig denna vecka. Ditt starkaste egna behov nu är att hjälpa, eller att investera i denna relation, och det ger dig massor av pepp, självförtroende och glädje när du känner att du kan finnas där för någon annan. I slutet av veckan kan det bli en aning tråkigare stämning, speciellt om du bor tillsammans med den du ger all din kärlek, när ni tror att ni är på exakt samma sida – men egentligen kommunicerar om helt olika saker. Rena missförstånd leder lätt till överdrivna analyser i hemmet nu, så ta försiktigt även i kommunikation med roomies, föräldrar och släktingar. Helgen bjuder sedan på magiska stunder av gemenskap och kärlek.

Mest romantiska dagar: 20, 24, 25 & 26 mars
Lyssna på: Drake – Passionfruit

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du har mycket att göra denna vecka, och är så nöjd med att få vara den som får allt gjort, kära Skorpion. Med lugn och självförtroende tar du på dig att vara veckans organisatör, kommunikatör, informatör och coach. Andra vänder sig till dig med sina praktiska problem, och du betar av uppgifter som förut känts omöjliga. Se bara upp för att överskatta din ork och din pepp på allt som livet har att bjuda på, när du tar emot et besök eller planerar att åka någonstans under helgen. Allt låter lovande och roligt i teorin, men sätter också den härliga balansen du fått igång i gungning. Du ställer gärna in något nu, eller ändrar planer i sista sekunden när något känns minsta fel, och det gör du rätt i. En lugn helg med mer av det härliga flyt du haft i veckan passar bättre nu.

Mest romantiska dagar: 21, 22 & 26 mars
Lyssna på: Peder feat. Signe Marie Schmidt-Jacobsen – Daylight

Skytten
22 november – 21 december
Det blir en intensivt romantisk vecka, kära Skytt, där du verkligen får igång lusten att flirta och le lite extra åt sötnosar – eller om du inte är den flirtiga typen, så är chansen stor att du nu mer direkt visar ditt intresse av någon. Det är omöjligt att hålla de där känslorna inne nu, och om du inte har en sötnos på gång så är det dags att hitta ett annat utlopp för alla känslorna nu. Du satsar gärna allt på något kreativt nu, och oavsett om det är att måla om lägenheten eller ett mer ambitiöst projekt som du har framför dig, så gör du det helhjärtat. Du blandar gärna in en vän i det här projektet, men var försiktig med att satsa för mycket på något stort som du vill åstadkomma under kort tid. Var speciellt försiktig med vad du lägger dina pengar på nu. Se istället fram emot en flirtig helg, där oväntade möten och ny information ändrar om i hela ditt kärlekslandskap – till det bättre.

Mest romantiska dagar: 20, 24, 25 & 26 mars
Lyssna på: Eels – Love Of The Loveless

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du räcker ut en hand till din familj, kära Stenbock, och stöttar, tar hand om eller hjälper någon som behöver dig. Denna någon kan också vara någon du bor med, eller så flyttar du, hjälper någon annan att flytta eller planerar ett boende. Någon du inte träffat sedan barndomen kan höra av sig, eller ett barndomsminne som väcker något mer än bara minnen dyker upp nu. Det här är härligt, men ta det lugnt med ambitionerna. Du lovar lätt mer än du kan hålla nu, och det här gäller speciellt om vänner ber dig om stöd nu, eller om någon på jobbet behöver dig. Du vill gärna, eller kanske måste du, men du riskerar att göra andra besvikna just där hemma. Helgen däremot är som gjord för att bara mysa, göra om hemma, umgås med släkt och bara prata gamla minnen och framtida drömmar.

Mest romantiska dagar: 21, 22 & 26 mars
Lyssna på: Danrell & Alec King feat. Leu Leu Land – Visions

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du är på ditt bästa upptäckarhumör, kära Vattuman, och kan inte hålla din nyfikenhet i schack nu. Du tackar ja till alla inbjudningar du kan, och om ingen bjuder ut dig, så bjuder du mer än gärna ut någon annan. Och du kan bli förvånad av dig själv nu, både av hur vågad du är i ditt intresse för andra (romantiskt och annat!), men också av sorten personer du ”faller” för. Du dras till personer som är mer tystlåtna, försiktiga och lugnare än vanligt, samtidigt som du anar att de sitter på något djupt som du liksom inte kan sätta fingret på. Se upp med att försöka komma någon för nära för snabbt under slutet av veckan bara, ditt hängivna och framfusiga sätt är charmigt, men andra kan lätta känna sig lite överväldigade av dig nu – även om ni inte ens befinner er på samma plats utan hörs via sms. Å andra sidan kan det vara nyttigt för dig att veta var gränsen går, för resten av helgen verkar just de romantiska äventyren vara det övergripande temat.

Mest romantiska dagar: 20, 24, 25 & 26 mars
Lyssna på: Azizi Gibson – Nintendo King

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Äntligen kommer de där pengarna in på kontot som du väntat på och gjort dig förtjänt av, kära Fisk. Njut av det, och tillåt dig själv att vara generös mot dig själv i samma veva. Det behöver inte betyda att du ska lyxa till det med presenter till dig själv, men ge dig själv tid att verkligen njuta av något du längtat efter nu! Se bara upp för att be en kompis om en tjänst eller något som kan uppfattas som själviskt från din sida i slutet av veckan. Det är en väldigt känslig stämning kring dig och en vän där temat ”ge-och-ta” är det som bränner allra mest, och det kan gälla såväl pengar som tid, energi, omtanke eller ren svart- och avundsjuka. Det är bra att möta dessa saker nu, men onödigt att bråka om dem. I helgen blir helgen full av inspiration, och ger dig verkligen en känsla av att vara rik – i dubbel bemärkelse.

Mest romantiska dagar: 21, 22 & 26 mars
Lyssna på: SLik d – My Lady

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer