https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop


Väduren

21 mars – 20 april
Det blir en otroligt händelserik vecka, kära Vädur, där du är den som verkligen får fart på saker. En dröm som kan bli verklighet ligger nära nu, och du får nyheter nu som hjälper dig att ta ett stort, viktigt beslut. Oavsett om det är plugg, jobb, ett eget projekt, resor eller en relation som du fokuserar på nu, så ser du snabba och härliga utvecklingar. Det räcker med att du rör om bara en aning i grytan så rör sig saker i din riktning. Men bredvid dig finns också en viktig person, bästis, partner eller sötnos som hjälper dig få saker att hända. Helgen kommer med en påminnelse om vad som hände förra helgen, och du öppnar dig för någon för att försöka få grepp om tankarna.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2, 3 & 5 mars
Lyssna på: George Michael & Aretha Franklin – I Knew You Were Waiting (For Me)

Oxen
21 april – 21 maj
Du har fullt upp denna vecka, kära Oxe, och balanserar mellan ditt aktiva sociala liv och dina egna projekt som du har svårt att sluta tänka eller jobba på. Nya vänner eller en ny grupp, kanske en helt ny social sfär, öppnar sig för dig nu, och du har mycket energi och inspiration att hämta där. Samtidigt har du en stark inre drivkraft, och vet exakt vad du vill åstadkomma nu. Men fortsätt att spela dina sociala kort rätt, speciellt i närheten av chefer, lärare eller andra viktiga personer. En stor möjlighet är inom räckhåll och pågår ibland utanför ditt synfält. Helgen blir ännu en social högtid, med bara bra personer omkring dig.

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna på: George Michael & Mary J. Blige – As

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En vänskap som nästan är på gränsen till förälskelse förtrollar din vecka, kära Tvilling, och ger dig också någon att fira framgångar tillsammans med nu. Den här vännen pushar dig över dina gränser ibland, men visar dig också nya sidor av dig själv och vad du är kapabel till, så gratulera dig själv till detta kap. Du har som sagt framgångar att fira, och om det så är ett nytt jobb, ett nytt avtal eller en intervju så har du mycket att se fram emot nu. Du tar dig ut på andra sidan med något som du kämpat för i två år, och gör det med galans. Och om du inte tycker att detta stämmer när veckan nästan gått, så kan du se fram emot en helg med många chanser att imponera eller hälsa på viktiga personer, eller hitta andra lösningar på framtidsfrågor.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars
Lyssna på: Whitney Houston – Step By Step

Kräftan
22 juni – 22 juli
Snabba utvecklingar på jobbet eller i skolan inspirerar dig, kära Kräfta, även om du kanske inte har något val om du ska jobba hårt eller inte – du har mycket att göra oavsett. Kräftor som studerar och på något sätt behövt en ny chans, får en gyllene sådan nu, men också Kräftor som längtar efter att flytta, vill göra ett utbyte eller flytta någon helt annanstans. Tveka inte för att kontakta någon som du vet kan hjälpa dig eller har information som du behöver, universum hjälper dig att få tag på den du behöver. Det är en bra vecka för att knyta nya kontakter på arbetsplatser eller till och med internationellt.

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna på: Alicia Keys – Unthinkable (I’m Ready)

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du har precis slagit in på ett nytt viktigt spår i livet, kära Lejon, och även om det känns lite ovant så kommer du snart att hitta balansen. Speciellt när fina överraskningar kommer, dels i form av presenter eller ett spontan besök från någon, men i form av ekonomiska fördelar. Många Lejon blir av med ett lån eller gör vinst på något sätt nu, och har plötsligt helt nya ekonomiska förutsättningar för sparande. Men det finns också en hel del romantik i luften, och en sötnos som du trodde var förlorad kan dyka upp igen nu, alternativt att du bondar med ett syskon du sällan träffar.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars
Lyssna på: Ciara – Promise

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En intensiv vecka väntar, kära Jungfru, där du ständigt slåss med dina egna infall och nycker, och du kan hamna i en del intressanta situationer där det blir ovanligt hett mellan dig och en sötnos. Men det är också en vecka där mycket handlar om tillgångar, och där du är tvungen att säga hejdå till en hel del pengar när räkningar betalas, och otrevliga överraskningar dyker upp. Tappa inte hoppet dock, det kan lika gärna poppa upp oväntade möjligheter att få till en ny inkomst nu, eller att en gammal betalning som du glömt kommer in på ditt konto. Det är också stark vecka samt helg för alla former av samarbeten och relationer .

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna på: Whitney Houston feat. Faith Evans & Kelly Price – Heartbreak Hotel

Vågen
23 september – 22 oktober
Det sprakar till ordentligt mellan dig och någon som står dig nära nu, och det kan vara allt från en sötnos till en kollega eller bästis, kära Våg, men er energi går inte att ta miste på. Ni bollar idéer, får samma galna spontana infall, vill göra samma saker och vet ofta vad den andra tänker innan hen säger något. Njut av detta, och använd det! En romans mår såklart super av denna energi, men även med en vän kan magi uppstå. Planera att ta över världen, starta ett företag, boka biljetter, eller bara njut av att ha roligt ihop. Du får på något magiskt sätt saker gjorda denna vecka, mycket tack vare din charm och dina kreativa impulser.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars
Lyssna på: Monica – Angel Of Mine

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du har fullt upp denna vecka, kära Skorpion, och se till att ta hand om dig. Du blir lätt exalterad över saker och vill göra allting nu-nu-nu, eller får spontana, kreativa snilleblixtar som du vill genomföra på stört. Kör på, men ge också dig själv tid att andas. Undvik till exempel att träna överdrivet hårt nu, eller på andra sätt slita ut dig, typ festa mitt i veckan eller ta på dig onödigt extrajobb. Samtidigt är du i en stark, kreativ period, där du känner det som att alla världens möjligheter är dina. Ta vara på detta! Och så de bästa nyheterna till sist: ditt kärleksliv blomstrar nu. Njut av det, och våga visa ditt intresse, din sårbarhet och lite mer av dig själv än vanligt.

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna på: Whitney Houston & George Michael – If I Told You That

Skytten
22 november – 21 december
En otroligt mysig kärleksvecka är på ingång, kära Skytt, och det pirrar antagligen i magen redan på söndag kväll. För dig som har en flirt som går via en vän så är det nästan omöjligt att inte få till en ordentlig chans till romans nu. Saker kan hetta till snabbt nu, och roliga, ovanligt dejter eller möten är vardag denna vecka. Men du knyter också viktiga, starka band till din familj nu, eller bygger bo på en plats där du vet att du hör hemma eller kommer vilja höra hemma ett bra tag. För många Skyttar kan det dyka upp en ny person i hemmet eller familjen att förhålla sig till, vilket ser ut att bli hur enkelt som helst. Här finns massor av kärlek att hämta.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars
Lyssna på: Destiny’s Child – Cater 2 U

Stenbocken
22 december – 19 januari
Det händer mycket på hemmafronten denna vecka, kära Stenbock, och det kan bli en hel del starka konfrontationer. De är inte nödvändigtvis aggressiva, men kan sätta fart på tillräckligt mycket annat ändå. En del lustiga situationer uppstår om du har någon på besök, eller besöker någon, men det behöver inte bli pinsamt. Senare kan ni båda se det som händer mellan er är det bästa tänkbara, bara det att ni aldrig tänkt er denna utveckling. Det flirtas annars en hel del från din sida nu, eller så jagar du efter något nytt projekt att få sätta igång med. Båda dessa förhoppningar kan bli verklighet under helgen.

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna på: Ashanti – Foolish

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du är på ditt allra mest spontana, lekfulla och impulsiva humör denna vecka, kära Vattuman, och får antingen oändligt mycket gjort, eller sätter igång hundra projekt utan att riktigt få fart på något. Men lita på din magkänsla nu, och backa gärna bandet lite till en dröm du hade för ett litet tag sen. Du har plötsligt helt nya ekonomiska förutsättningar framför dig, och behöver nu se över denna dröm. Finns det kanske ett sätt att förverkliga den nu? Du har otrolig tur med pengar just precis nu, så satsa gärna, men behåll förnuftet. Diskutera och fundera igenom samtliga möjliga aspekter inför ett stort ekonomiskt beslut, gärna under helgen.

Mest romantiska dagar: 27 & 28 februari, 1, 2 & 3 mars
Lyssna på: T.I. feat. Rihanna – Live Your Life

Fiskarna
19 februari – 20 mars
En otroligt fin vecka väntar dig, kära Fisk, där du ser på din omgivning och ditt liv med nya ögon. Saker ser plötsligt lite bättre ut än du minns dem, och du kan nästan bli rörd över hur mycket fint som du har. Njut av den känslan av rikedom, för när det gäller din faktiska ekonomi så råder det en aning mer kaotisk stämning. Du kan ha tur, och få en positiv överraskning som gör din ekonomi starkare än någonsin, men många Fiskar måste också ta det riktigt lugnt nu för att inte bli av med lönen i samma stund som den kommer. Investera klokt nu. Helgen bjuder på ett samtal som öppnar spännande dörrar för dig.

Mest romantiska dagar: 27 februari, 2, 3 & 4 mars
Lyssna på: Keyshia Cole – Heaven Sent

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer