https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans HoroskopVäduren

21 mars – 20 april
Du har ett starkt socialt sug som guidar dig genom denna vecka, kära Vädur, och om du går med i någon slags gruppaktivitet nu så kommer det att sätta en stark prägel på det kommande halvåret. Se dock upp för att denna vecka i övrigt inte är lika vänlig, då det lätt uppstår missförstånd mellan dig och en sötnos eller bästis, när ni inte har tid för varandra. Det kan också hända att du och en kollega eller annan student bråkar om samma jobb eller uppdrag. Du ser ut att gå vinnande ur striden, eller åtminstone med din drivkraft intakt. Ditt självförtroende bäddar för en flirtig helg.

Mest romantiska dagar: 1, 2, 3 & 4 februari
Lyssna på: The Synaptik – AWWAL

Oxen
21 april – 21 maj
Du har ny energi att lägga på ett jobb, projekt eller en skoluppgift, kära Oxe, och du som söker jobb har en viktig vecka framför dig att verkligen snacka runt så mycket som möjligt. Det kan vara en vecka som tär på tålamodet, speciellt om du sliter mot en deadline, med en tenta, en ansökan eller om du bara har för mycket att göra runt omkring, eller tankar som du inte tycks kunna styra över. Ge dig själv gott om pauser, mycket tid och förståelse för att inte hamna i en negativ spiral nu. Det viktigaste är alltid att du mår bra! Se till att få riktigt mysig och ordentlig vila under helgen.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 januari, 3 & 4 februari
Lyssna på: Tavi Montelle – Sayin’

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du letar inspiration denna vecka, kära Tvilling, och den kommer till dig från alla möjliga förvånande håll. En stark impuls eller längtan efter att resa kan dyka upp, om du inte redan sitter på ett plan någonstans. Många Tvillingar börjar också fundera på eventuella utbildningar att söka i framtiden. Under veckan kan det bli lite tuffa ekonomiska smällar som dyker upp, speciellt när du får betala för saker du trodde någon anna skulle bjuda på, eller när du hoppas på sällskap och andra ställer in. Du kan känna dig lite ensam och sårbar nu, men ta det lugnt – med helgen kommer en våg av sociala interaktioner och du får annat att tänka på.

Mest romantiska dagar: 1, 2, 3 & 4 februari
Lyssna på: Noname feat. Ravyn Lenae & Joseph Chilliams – Forever

Kräftan
22 juni – 22 juli
Du har fullt på energikontot denna vecka, kära Kräfta, men se upp för att spendera energin på fel saker. Det blir ett ordentligt tryck på jobbet denna vecka, speciellt i slutet av veckan. Men redan i veckans början kan du märka att du har lite sämre kommunikation eller vibe än vanligt med en kollega, studiekompis, chef eller lärare. Det här är något som håller i sig hela veckan, och om du bor med någon du jobbar eller pluggar med kan det blir ännu tuffare. Är det istället din partner du bråkar med, så har du det tufft dubbelt upp. Men oroa dig inte, konflikterna är tillfälliga missförstånd som låter mer än de känns. Under helgen får du tillbaka marken under fötterna och framtidstankarna är bara positiva.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 januari, 3 & 4 februari
Lyssna på: Jay2 – All Night

Lejonet
23 juli – 23 augusti
En relation är allt du tänker på just nu, kära Lejon, och du går gärna inför att planera hur denna person ska kunna få mer plats i ditt liv, oavsett om det är en sötnos, kollega eller bästis. Mitt i all denna pepp kommer det dock inslag av mindre roliga nyheter, där en rolig resa, ett roligt event, en spännande dejt eller ett mysigt häng ställs in – och kanske till och med flera av dessa saker, samtidigt. Riktigt tråkigt, och definitivt en anledning till varför denna vecka blir lite grå. Men misströsta inte, för framåt helgen kommer ett magiskt skimmer av pepp och inspiration tillbaka.

Mest romantiska dagar: 1, 2, 3 & 4 februari
Lyssna på: Onative – Leila Remake

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du tar dig an jobb, plugg och uppgifter med ny energi nu, kära Jungfru, och stryker ett streck över alla tveksamheter du haft hittills. Det du kämpar med eller för just nu är det enda som gäller nu, oavsett om det är ett träningsmål eller en tråkig redovisning. Se bara upp med att förvänta dig några applåder eller få bevis på tacksamhet bara för att du sätter igång med detta – det du gör nu gör du för din egen skull, så applåderna måste komma inifrån. Helgen blir en perfekt tid att gratulera och fira dig själv, oavsett om du åstadkommit något eller inte.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 januari, 3 & 4 februari
Lyssna på: Haybano – Want Nobody

Vågen
23 september – 22 oktober
Du glider in i veckan med en romantisk medvind, kära Våg, och det blir minst sagt en fin start på veckan. Men var förberedd på att det kan bli snålare med fart i mitten av veckan, då missförstånd mellan dig, din partner, sötnos och din familj, eller en konflikt med den du bor med, blir svår att prata sig igenom. Lösningen är snarare att tvärtom, hålla tillbaka och inte säga för mycket, och vänta på att de mest aggressiva känslorna lagt sig en aning. Helgen blir betydligt lugnare, då du får kvalitetstid ihop med den som betyder mest för dig just nu.

Mest romantiska dagar: 1, 2, 3 & 4 februari
Lyssna på: Baba Stiltz – Baby

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du håller dig mer än gärna på hemmaplan denna vecka, kära Skorpion, och om du kan jobba hemifrån så blir det pyjamas hela veckan. Se bara upp för att vara lite för optimistisk med att du kan sköta allting på distans eller med halvhjärtad närvaro, för du missar lätt en del viktig information eller ännu värre, en deadline. Skriv inte heller på några plötsliga kontrakt, eller tacka ja till uppdrag bara för att det ”låter roligt”. Du tar lätt på dig för mycket nu, så dubbelkolla kalendern flera gånger. Undvik också att resa nu, utan ta hemlängtan-känslan på allvar. Helgen blir en betydligt mysigare historia.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 januari, 3 & 4 februari
Lyssna på: A-L Caliste – Only God Kno

Skytten
22 november – 21 december
En lust att resa, umgås, flirta och träffa nya människor tar dig in i veckan, kära Skytt, och du har svårt att sitta still mest hela tiden. Se upp bara för att du i mitten av veckan får oväntade och tråkiga nyheter om din ekonomi, och är tvungen att betala för saker som du dels hoppats någon annan skulle ta notan för, och det med pengar du sparar inför något helt annat. Misströsta inte, utan se fram emot att du får en otroligt mysig helg, där romantiken står högt på listan och kan förgylla en i övrigt lugn helg.

Mest romantiska dagar: 1, 2, 3 & 4 februari
Lyssna på: WALDO – Rich Without Money

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du har gott om cash eller tillgångar på andra sätt just nu, kära Stenbock, så du kan ta ut svängarna en aning denna vecka om du behöver. Men var försiktig med att samtidigt kräva för mycket av andra, eller räkna med att de ska backa dig i alla beslut du tar nu. Någon på jobbet håller inte med dig, och det kan bli lite dålig stämning när du känner att andra sätter sitt ego före att testa att se saker på ditt sätt, men det är inte säkert att andra ens kan se saker från din sida nu. Så låt eventuella konflikter svalna, och satsa istället på en mysig helg med någon du tycker om, eller varför inte din familj?

Mest romantiska dagar: 30 & 31 januari, 3 & 4 februari
Lyssna på: THEY. – U-RITE

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du har gott om energi denna vecka, kära Vattuman, och det är en bra idé att köra på med det du bestämt dig för. Du kan få signaler inifrån denna vecka, eller information utifrån som fungerar som en varning, om att något du vill göra kan bli för dyrt eller inte uppfylla de förhoppningar du har. Att guida i denna magkänsla kan bli svårt, men försök att inte lägga för mycket tid på att analysera detta, se fram emot att du under helgen har gott om stöd från din omgivning. Ett mysigt besök blir mysigare än väntat.

Mest romantiska dagar: 1, 2, 3 & 4 februari
Lyssna på: Nok From the Future feat. Cousin Stizz & Night Lovell – Up North

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du känner dig nyvaken och redo i början av veckan, kära Fisk, och du lämnar något gammalt bakom dig helt nu. Det blir en mestadels lugn vecka, men var också förberedd på lite drama bland vänner. Detta innefattar inte nödvändigtvis dig, men du kan lätt dras in i röran om du inte aktivt håller dig utanför. Om du är skyldig någon pengar, eller någon är skyldig dig, så blir det en naturlig konfliktutlösare. Om du upplever att någon är snål mot dig, eller känner att du själv är tvungen att vara snål, så kommer motsatsen bevisas redan under helgen.

Mest romantiska dagar: 30 & 31 januari, 3 & 4 februari
Lyssna på: Bobby ”Blue” Band – Ain’t No Love In The Heart

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer