STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop


Väduren

21 mars – 20 april
Du har fullt av briljanta idéer denna vecka, kära Vädur, och imponerar på de som finns omkring dig på jobbet eller i skolan. Njut av komplimanger och låt självförtroendet få växa, du har kreativiteten på din sida nu. I slutet av veckan kan du få en liten törn i samma självförtroende, när något du verkligen hoppats på inte blir som du tänkt dig, eller någon som bor långt bort hör av sig med tråkiga nyheter, som är mest tråkiga för dig… Men misströsta inte. Helgen kommer med ny energi, där att ge upp inte är ett alternativ för dig. Och det kreativa flytet på jobbet eller i skolan har fått spinn på något ytterligare stort, som snart kommer visa sig.

Mest romantiska dagar: 24 & 28 januari
Lyssna på: Amazon – Velodrom

Oxen
21 april – 21 maj
En vän gör dig en stor tjänst, kommer med goda nyheter eller inspirerar dig att ta ett beslut nu, kära Oxe, och du tackar gärna med att fira ihop. Ni två har brainstorming-potential på högsta nivå, så ge järnet ifall ni någonsin funderat på att jobba, plugga eller resa ihop. Framåt helgen blir det lite tråkigare stämning, när du måste bromsa samma vän som tar lite väl stora kliv, eller inte tänker igenom saker ordentligt. Du är den som tänker långsiktigt av er två, medan hen drar i för många trådar samtidigt. Se till att ni inte går för fort fram, för du kommer att ha mycket att tänka på under en period framöver, med en hel del stress närvarande. Men ett nytt frö är definitivt sått, och kommer ge resultat snart.

Mest romantiska dagar: 23, 25, 26 & 29 januari
Lyssna på: The Radio Dept. – Committed To The Cause

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En underbar nyhet från jobbet eller skolan, mest troligtvis positiva nyheter angående din ekonomi, inleder veckan på bästa sätt, kära Tvilling. Du kan också få anledning att fira för att en idé du haft blir lovordad eller att du överöses med beröm för något du gjort. Se upp bara för att bli alltför avslappnad i att det går bra, och glömma att tacka en kollega, dela med dig till en studiekamrat eller glömma att andra kanske inte jobbar åt dig. Framåt helgen får du en social kick, och satsar på att träffa någon du inte sett på länge, eller drar ihop ditt mest stabila gäng. Din ekonomi är på väg att stabilisera sig nu.

Mest romantiska dagar: 24 & 28 januari
Lyssna på: Jean Grae – Keep Livin’

Kräftan
22 juni – 22 juli
En romans närmar sig en allt starkare punkt, kära Kräfta, där ni två tar ett viktigt samtal, speciellt om du och din sötnos bor på distans. Du kan också behöva prata med någon som du jobbar ihop med, eller pluggar ihop med, och för ni två kan bolla fram en del fantastiska idéer nu. Se bara upp för att hamna i konflikt om ni umgås eller kommunicerar alltför intensivt nu, och samtidigt hoppas att ni ska förstå varandra på pricken exakt hela vägen. Ni missförstår lätt varandras beteende nu, speciellt när ingen av er menar något speciellt med hur ni beter er, och den andra väljer att överanalysera. Under helgen kan ni har ett mer givande samtal om detta.

Mest romantiska dagar: 23, 25, 26 & 29 januari
Lyssna på: Dj Khaled feat. Drake – For Free

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du har en gyllene chans att hitta en bra och enkel extra inkomst, kära Lejon, eller att snacka dig till en löneförhöjning eller någon annan slags bonus eller fördelaktighet i början av veckan. Så om du hittar en chans eller ett tillfälle – ta den. Det finns en risk att du i slutet av veckan inser att du kanske riskerar förlora en del kreativa fördelar på grund av detta, men det finns fortfarande mycket att vinna – vilket kommer att visa sig redan i slutet av helgen när goda nyheter når dig. Det vaknar också en äventyrslusta inom dig under helgen, och många Lejon förbereder sig inför en resa eller börjar fundera på att boka en snart.

Mest romantiska dagar: 24 & 28 januari
Lyssna på: Rihanna feat. SZA – Consideration

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du och din sötnos får goda nyheter i början av veckan, kära Jungfru, eller så träffar du någon som får ditt hjärta att picka lite extra. Om du jobbar med något kreativt så kan du få stöd från en viktig person som inspirerar dig nu. Under det att veckan går kan du dock komma underfund med att det inte enbart är en positiv utveckling, utan att detta på något sätt utgör ett hinder för var du bor, hur du bor eller för någon i din familj. Du kan behöva bryta ett stort löfte nu. Men under helgen kan du också landa tryggt i att du tagit rätt beslut, eller så får du äntligen kontakt med personen som du hoppats på ska närma sig dig.

Mest romantiska dagar: 23, 25, 26 & 29 januari
Lyssna på: KAYTRANADA feat. Craig David – GOT IT GOOD

Vågen
23 september – 22 oktober
Du får mycket gjort denna vecka, speciellt under veckans första dagar, kära Våg, och om du behöver vara lite extra kreativ, så är det inte dig emot. Du fixar gärna mycket i hemmet nu, förbereder inför en stor förändring eller letar bara efter en bättre balans, möblering, uppdatering av ditt kryp-in. Du kan under helgen få dåligt samvete gentemot ett syskon eller en bekant, när du inte hinner kontakta dem eller umgås som du sagt och lovat. Samtidigt har du någon som är lite viktigare just nu att fokusera på. Du fokuserar på att hålla de allra viktigaste delarna av ditt liv intakta, och går gärna in i något av en bubbla nu.

Mest romantiska dagar: 24 & 28 januari
Lyssna på: Ephimerals – Life Is Good

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du får en något magisk inledning på veckan, kära Skorpion, där en romans flammar rejält, ett projekt du längtat efter kickar igång, eller du träffar den där flirten du tappat bort oväntat. Du kan behöva fundera lite över dina ekonomiska mönster framåt helgen, och se till att pengarna du precis fått in försvann lika snabbt. Det är lätt att dagdrömma och få för sig att vardagen borde vara lika tillåtande nu. Helgen visar dock att dagdrömmar av visst slag kan löna sig, när romansen hettar till igen, eller du får ett tecken från någon på att något är på gång mellan er.

Mest romantiska dagar: 23, 25, 26 & 29 januari
Lyssna på: Charles Bradley – The World (Is Going Up In Flames)

Skytten
22 november – 21 december
Det blir en mysig start på veckan, kära Skytten, där du gärna tar lite ledigt om du kan, myser ner dig hemma eller åtminstone jobbar hemifrån. Du kan också få goda nyheter från ditt jobb om ledigheter, eller framtida studiedagar. Gå inte för fort fram med att boka in dessa ledigheter, eller ta lite för mycket ledigt, så att du plötsligt hamnar efter, eller missar att hitta rum i schemat för att bara få vila. En romans kan börja spraka i början av helgen, och får dig lätt att vilja ge lite extra av dig själv. Du är generös och omtänksam nu, och charmar lätt andra med komplimanger och leenden, eller den metod du föredrar. Poängen är att ingen kan motstå dig nu.

Mest romantiska dagar: 24 & 28 januari
Lyssna på: Childish Gambino – Redbone

Stenbocken
22 december – 19 januari
Veckan börjar med goda nyheter eller inspirerande möten, kära Stenbock, och du går snabbt in för att göra denna vecka produktiv. Du flirtar mer än gärna nu, men se upp för att ta ett leende och en vink för något mer än ett hej, i slutet av veckan kan du känna dig lite lurad när den du trodde du hade en connection med, redan är upptagen eller omöjlig att nå. Å andra sidan är det fortfarande mer än läge att vara produktiv och skissa upp idéer, göra scheman, organisera din vardag och förbereda inför framtida projekt. Se upp för att hamna i konflikt med någon i din familj eller med någon du bor med, då ni båda har starka åsikter om samma sak.

Mest romantiska dagar: 23, 25, 26 & 29 januari
Lyssna på: Ycee – Omo Alhaji

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du laddar batterierna och tar en väldigt lugn start på veckan, kära Vattuman. Om du kan tar du helt ledigt, stänger av mobilen och rör dig så lite som möjligt. Se bara upp så att du inte glider för mycket in i dimman, för framåt helgen kan du bli brutalt påmind om saker du lovat att följa med på eller till och med anordna. Du riskerar att göra en rad vänner besvikna nu. Samtidigt behöver du ta hand om dig själv, och många Vattumän har dessutom en relativt sliten budget just nu, och sparar hellre på krafterna på flera sätt. Istället kan du lita på din spontanitet och se till att andra känner sig sedda och uppskattade ändå.

Mest romantiska dagar: 24 & 28 januari
Lyssna på: Letta Mbulu – Normalizo

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du får en så fin start på veckan, kära Fisk, och njuter av att få omge dig med en massa vänner, på fritiden, i skolan eller på jobbet. Ni har mycket att prata om nu och svårt att få saker gjorda, vilket inte nödvändigtvis är dåligt. Nog för att det kan bli lite mycket att göra i slutet av veckan istället, men du behöver å andra sidan inte kämpa med inspirationen och energin, som du fått från socialiserandet. Under helgen får du mer tid till att bara umgås och hänga med de som du gillar bäst, vilket bekräftar att din misstanke om att dina vänner är en av dina största tillgångar i livet.

Mest romantiska dagar: 23, 25, 26 & 29 januari
Lyssna på: Jeremih – oui

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer